05 / 05 / 2024

Ömer Nergiz ishale hatıı ne zaman bitiyor

Ömer Nergiz ishale hatıı ne zaman bitiyor

Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz İshale hattı yenileme çalışması ve yeni arıtma tesisinin proje çalışmalarının başladığını söyledi. Nergiz, "Proje 2.5 yılda tamamlanacak" dedi.

Yalova'ya yeni arıtma tesisi yapılacak!

Yalova Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz, yeni arıtma tesisinin proje çalışmalarının 2025 yılına kadar Yalova'nın ihtiyacına cevap verecek şekilde yapıldığını açıkladı.

Yalova'ya yeni arıtma tesisi!

Yalova Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz, yeni arıtma tesisinin proje çalışmalarının 2025 yılına kadar Yalova'nın ihtiyacına cevap verecek şekilde yapıldığını açıkladı.

Yalova'daki Ömer Nergiz İshale hattı 2 buçuk yılda tamamlanacak!

Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz İshale hattı yenileme çalışması ve yeni arıtma tesisinin proje çalışmalarının başladığını söyledi. Nergiz, "Proje 2.5 yılda tamamlanacak" dedi.

Yalova'da hafta sonu etkili olan yağışlar bir aylık su sağladı!

Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz, Yalova'da hafta sonu etkili olan yağışla kentin bir aylık su ihtiyacının karşılandığını belirterek, "Ama bu da tabii ki tedbir ve tasarruf amaçlı su kesintilerinin devam etmeyeceği anlamına gelmez" dedi...

Yağış Yalova'ya bir aylık su sağladı!

Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz, Yalova'da hafta sonu etkili olan yağışla kentin bir aylık su ihtiyacının karşılandığını belirterek, "Ama bu da tabii ki tedbir ve tasarruf amaçlı su kesintilerinin devam etmeyeceği anlamına gelmez" dedi.

Ömer Nergiz: Yalova'daki su kesintileri devam edecek!

Yalova 'da, barajdaki suyun 3-4 gün yetecek kadar azalması karşısında yürütülen çalışmalardan sonuç alınmaya başlandı. Bu süreçte alternatif çözümler devreye konularak vatandaşların susuz kalması önlenecek.

Ömer Nergiz: Yalova'daki vatandaş susuz kalmayacak!

Yalova'da, barajdaki suyun 3 - 4 gün yetecek kadar azalması karşısında yürütülen çalışmalardan sonuç alınmaya başlandı. Bu süreçte alternatif çözümler devreye konularak vatandaşların susuz kalması önlenecek.

Yalova Gökçe Barajı'nda 3 günlük su kaldı!

Yalova'nın su ihtiyacını karşılayan Gökçe Barajı'nda, kuraklık nedeniyle su tükendi. Yalova Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz, israflı kullanılan içme suyunun daha dikkatli bir şekilde tüketilmesi için çağrıda bulundu...

Ömer Nergiz: Yalova'nın 3 ya da 4 günlük suyu kaldı!

Yalova'nın su ihtiyacını karşılayan Gökçe Barajı'nda, kuraklık nedeniyle su tükendi. Yalova Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz, israflı kullanılan içme suyunun daha dikkatli bir şekilde tüketilmesi için çağrıda bulundu.

Yalova Gökçe Barajı'nda su bitmek üzere!

Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz, Yalova'nın Gökçe Barajı'nda 1 haftalık içme suyunun kaldığını ve su kesintilerinin yeniden gündemde olduğunu söyledi. Yeni tedbirler yolda...

Yalova'nın 1 aylık suyu kaldı!

Yalova Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz, kentin 1 aylık suyunun kaldığını ve tasarruf yapılmadığı takdirde, 10-15 günlük süre içerisinde su kesintileri başlayacağını söyledi.

Ömer Faruk Çelik, Sinpaş'tan ayrıldı Desk Lojistik'i kurdu!

SİNPAŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) İcra Kumlu Başkanlığı görevinden ayrılan Ömer Faruk Çelik, yeni rotasını belirledi. Çelik'in 250 bin TL sermayeyle kurduğu Desk Lojistik depolama ve antrepo alanında faaliyet gösterecek...

Ömer Faruk Başaran, İngiliz yatırımcıların yönünü Türkiye’ye çevirdi!

Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği ( ASİAD ) ve Başaranlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran, Türkiye’nin alt ve üstyapı projelerindeki potansiyelini İngilizlere sundu...

Ömer Nergiz ishale hatıı ne zaman bitiyor Haberi

Ömer Nergiz ishale hatıı ne zaman bitiyor

Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz İshale hattı yenileme çalışması ve yeni arıtma tesisinin proje çalışmalarının başladığını söyledi. Nergiz, "Proje 2.5 yılda tamamlanacak" dedi. Yeşil Körfez Su Birliği ile birliğe bağlı belediyeler arasındaki içme suyu ishale hattı yenilenecek. Projenin startını verdiklerini dile getiren Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz, "Bu proje Yalova'nın en önemli yatırım programlarından birisi. Zira toplam maliyeti 3040 milyon TL'yi bulacak. Nergiz, "Bu proje Yalova'nın en önemli yatırım programlarından birisi. Zira toplam maliyeti 30-40 mi içme suyu ishale yenilenmesini ve yapılmasını içeriyor. İlin bundan sonraki 50-60 yıllık ihtiyaç bu çalışmanın bu ishale hatlarının proje çalışmaları sonrasında ise ar başlıyoruz. Projel çalışmaların start bir çalışma olaca tamamlanmasını Nergiz bu çalış öncesinde de  bulacak. Proje tatlarının...