05 / 05 / 2024

Ömer Piri arsa bağışı

Ömer Piri arsa bağışı

Kırşehir’in Kaman ilçesinde bir hayırsever, arsasını cami yapılması şartıyla Türkiye Diyanet Vakfına (TDV) bağışladı.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan TOKİ Başkanı Ömer Bulut'a 5 soru!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un İstanbul'da arsa üretilmesi gerektiği açıklamasının ardından, X sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ali Kurt, Ömer Bulut'a TOKİ ile ilgili 5 soru yöneltti. İşte o sorular...

O ilde 10 taksitle arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Sümer Mahallesi'nde yer alan arsa 10 taksitle satılıyor. İşte ayrıntılar...

O ilde 10 taksitle arsa sahibi olma imkanı!

Kocasinan İmar A.Ş. tarafından, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Sümer Mahalesi ve Yeni Mahalle mahallelerinde yer alan 4872 metrekare arsa 10 taksit satışa sunuluyor.

İstanbul’un arsa değeri 9.5 trilyon!

YILDIZ Teknik Üniversitesi Teknopark’ta faaliyet gösteren Türkiye Veri İşleme Merkezi’nin (TUVİMER) araştırmasına göre, İstanbul’un güncel arsa bedeli 9 trilyon 458 milyar 716 milyon 569 bin 576 TL olarak açıklandı. 

Tümer Bucaklı: Evi satın, arsa alın!

1A Plus ATB Gayrimenkul İşletme Sahiplerinden Tümer Bucaklı, arsanın kısa zamanda ciddi kazanç sağladığını belirterek, ev sahiplerine evlerini satarak arsa almalarını önerdi.

Niğde'deki köylülere imarlı arsa verileceği iddiaları mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'deki köylülere imarlı arsa verileceği iddialarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti.

İstanbul'da gayrimenkul sektörünün tek sorunu arsa sıkıntısı!

Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, İstanbul'da gayrimenkul sektörünün en büyük sorununun arsa sıkıntısı olduğunu belirterek, "İstanbul'da arsalar çok pahalı. Ama biz gayrimenkulcüyüz, bize arsa bulun demek de doğru değil" dedi.

Gemlik Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı'nda arsa satışı konuşuldu!

Gemlik Belediye Meclisi Şubat Ay'ı ilk toplantısı, Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Meclis Salonunda yapıldı. Şubat ayının ilk toplantısında, arsa satışı gündem maddeleri arasındaydı.

1990 yılında Ömer Abed ve Abed hanlar satılacakmış!

1990 yılında Karaköy Meydanı'nda bulunan, Karaköy Limanı istikametine 50 metre cepheli, 2 bin metrekare arsa üzerinde birleşik olarak inşa edilen Ömer Abed ve Abed hanlar açık artırma usulüyle satılacakmış.

1950 yılında Maçka'da Vakıflar'a ait arsa Ömer İnönü'ye satılmış!

Maçka'nın Taşlık denilen mevkinde Vakıflar'a ait bir arsa 2. Cumhurbaşkanı Mustafa İsmet İnönü'nün büyük oğlu Ömer İnönü'ye satılmış ve Meclis'e arsanın satılması hakkında teklif verilmiş. Satılan arsada yapılan villa da haberde yer almakta...

Ömer Faruk Barata: Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm değil!

Fikirtepe’de, sahibi anlaşmaya yanaşmadığı için dokunulamayan ve 30 dönüm arsa ortasındaki görüntüsüyle kamuoyunda ilgi uyandıran Yalnız Ev bugün yıkılıyor. Vartaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata konuyu değerlendirdi.

Ömer Faruk Çelik: Lüks rezidans değil ucuz konut lazım!

Konutder Başkanı Ömer Faruk Çelik, sektörün alt gelir grubuna odaklanabilmesi için arsa maliyetlerinin düşmesi gerektiğini, böylece sektördeki arz-talep dengesinin korunacağını söylüyor. Lüks rezidans değil ucuz konut lazım...

Ömer Faruk Çelik İntaya Kayabaşı projesine ortak oldu!

Ömer Faruk Çelik, İntaya İnşaat ve İntes İnşaat'ın Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 3. etap ihalesinden aldığı arsa üzerinde geliştireceği 1.500 konutluk projeye ortak oldu...

Ömer Piri arsa bağışı Haberi

Ömer Piri arsa bağışı

Kırşehir Kaman'da bir hayırsever, müteahhitlerin kat karşılığı apartman yapma teklifinde bulunduğu arsasını cami yapılması şartıyla Türkiye Diyanet Vakfına (TDV) bağışladı.

Kaman’da yaşayan Ömer Piri, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, Yenimahalle'deki arsasını bağışladığını, buraya yapılacak caminin vatandaşların desteği ile en kısa sürede tamamlanmasını dilediğini belirtti.

Bağışta bulunmaktan huzur duyduğunu söyleyen Piri, "30 yıl yaşadığım mahallemde hiç cami yoktu. Buralarda apartmanlaşma arttığı için bana da arsamın yeri karşılığında 100 binlerce liraya ulaşan daire tekliflerinde bulundular. Bunları reddedip cami yapımı için TDV'ye arsamı hibe ettim." diye konuştu.

Cami yapımı için kurulan derneğin sorumluluğunu yürüten Hz. Ebu Bekir Camisi İmam Hatibi Dağıstan Kaya da mahalleye cami inşa ettirmek için destek veren Ömer Piri’ye teşekkür etti. Kaya, külliye şeklinde planlanan projenin içinde Kur'an kursu, sınıflar, öğretmen odasının...