08 / 05 / 2024

Omran İnşaat

Omran İnşaat

Omran İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mohammad Naser Ahmadı, Ahmad Salehı, Said İsmail Sadat, Ergin Bayram tarafından Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, Beykop A Sitesi'nde kuruldu!

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Omran İnşaat lüks konut üretiminde marka olacak!

Omran İnşaat Genel Müdürü Ergin Bayram, konut sektöründe gelecek planları hakkında konuştu. Lüks segment konut üretiminde marka olmayı planladıklarını söyleyen Bayram, Türkiye’de kalıcı olarak yatırım yapmaya devam edeceklerini açıkladı.

Çengelköy'e markalı konut üreticilerinin ilgisi arttı!

Omran İnşaat Genel Müdürü Ergin Bayram, Çengelköy'ün sahip olduğu eski yapı stokunu daha nitelikli ve yeni yapı stoku ile değiştirme sürecinde olduğunu ifade etti. 

Markalı konut geliştiricilerinin Çengelköy'e ilgisi arttı!

Omran İnşaat Genel Müdürü Ergin Bayram, Çengelköy'ün yapı stokunun değişme sürecinde olduğunu söyledi. Bayram, markalı konut geliştiricilerinin bölgeye olan ilgisinin arttığını açıkladı.

Kasr-ı-Derya ve Kasrı-Ahsen projeleri geliyor! Yeni Proje!

Omran İnşaat imzası ile Kasr-ı-Derya ve Kasrı-Ahsen projeleri hayata geçiriliyır. Şirket ilk etapta 700 milyon liralık yatırım yapmayı planlıyor...

Omran İnşaat'tan 2 yeni proje geliyor!

Türkiye pazarında büyüme kararı alan Omran İnşaat Genel Müdürü Ergin Bayram, konut sektöründe emin adımlarla ilerleyerek yeni projeler inşa edeceklerini söyledi.

Çengelköy Kasr-ı Ala lansman tarihi!

Kasr-ı Ala Çengelköy lansman tarihi haberimizde yer alıyor. Omran İnşaat A.Ş ilk konut projesi Kasr-ı Ala'yı İstanbul'un gözde semtlerinden Çengelköy'de hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Kasr-ı Ala Çengelköy basın lansmanı 27 Mart'ta!

Omran İnşaat A.Ş ilk konut projesi Kasr-ı Ala'yı İstanbul'un gözde semtlerinden Çengelköy'de hayata geçirecek. Kasr-ı Ala Çengelköy basın lansmanı 27 Mart'ta yapılacak. 

Kasr-ı Ala Çengelköy projesi geliyor! Yeni proje!

Omran İnşaat A.Ş ilk konut projesi Kasr-ı Ala'yı İstanbul'un gözde semtlerinden Çengelköy'de inşa edecek. Kasr-ı Ala projesinin lansmanı 27 Mart'ta yapılacak.

Omran İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Omran İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mohammad Naser Ahmadı, Ahmad Salehı, Said İsmail Sadat, Ergin Bayram tarafından Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, Beykop A Sitesi'nde kuruldu!

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Omran İnşaat Haberi

Omran İnşaat

Omran İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mohammad Naser Ahmadı, Ahmad Salehı, Said İsmail Sadat, Ergin Bayram tarafından kuruldu!


Omran İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amacı ve bu amacı gerçekleştirmek için yapmaya yetkili olduğu işler ve muameleler şunlardır. 1-İNŞAAT; a. Yurtiçinde ve yurtdışında inşaat işleri her türlü bina, yol, köprü, liman, hava limanı, inşaat işleri ve benzeri inşaat ve onarım işleri yapmak. İnşaat taahhüt işleri ile ilgili her türlü inşaat malzemeleri, yapı malzemeleri, ahşap mobilya ve dekorasyon malzemeleri, elektrik tesisat malzemeleri, madeni yapı malzemeleri alımı yurtiçi satışı, ithalat ihracat ve pazarlama işleri yapmak. b. Hazır emlak alıp satmak ve komisyonculuğunu yapmak, yurtiçinde ve yurtdışında her türlü ihalelere girmek. c. İnşaat ve taahhüt işleri, kentsel dönüşüm projeleri,...