22 / 05 / 2024

omü fakilte inşaatı

omü fakilte inşaatı

Samsun Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ondokuzmayıs Üniversitesi Mustafa Kemal Güneşdoğdu Yerleşkesi içerisinde kurulacak olan Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi inşaatının aralıksız devam ettiğini söyledi...

Diyanet'ten ÇOMÜ cami inşaatına 1 milyon TL destek!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Çorum Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Terzioğlu Yerleşkesi’nde yapıma başlanan cami inşaatı için 1 milyon TL'lik destek sağlayacağını açıkladı.

Havza Fizik Tedavi Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ve Havza Belediyesinin imzaladığı protokol çerçevesinde yapılan Havza Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin inşaat çalışmaları hızla tamamlandı. 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde inşaat devam ediyor!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, yapımı devam eden Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi inşaatında incelemeler yaptı.

ÇOMÜ Ayvacık Meslek Yüksekokulu binası inşaatında son durum!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, yapımı devam eden Ayvacık Meslek Yüksekokulu binası inşaatında incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

ÇOMÜ Camii'nin inşaatı tamamlandı!

ÇOMÜ’de yapımına 2014 Haziran ayında başlayan 3 bin kişilik cami inşaatı tamamlandı. Cami, yıl sonuna kadar kullanıma açılacak. Camii, tamamlandığında 15 bin kişiye aynı anda ibadet etme imkanı sağlayacak.

Hüseyin Dündar Mehmet Tülazoğlu MYO inşaatını inceledi!

Mehmet Tülazoğlu Adalet Meslek Yüksekokulu inşaatı devam ediyor. Çarşambalı hayırsever Tülay Ulusoy ve Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, OMÜ Mehmet Tülazoğlu Adalet MYO inşaatını ziyaret ederek, son durum hakkında bilgi aldı

OMÜ Onkoloji Hastanesi inşaatı ne zaman bitecek?

OMÜ Onkoloji Hastanesi inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. OMÜ Kurupelit Kampüsü’nde bulunan hastane 7 katlı ve 120 yatak kapasiteli olacak. Kanserle ilgili tanı ve tedavilerin yapılacağı hastanenin 2016 yılında bitirilmesi hedefleniyor.

Samsun OMÜ'de 3.fakültenin inşaatı devam ediyor!

Samsun Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ondokuzmayıs Üniversitesi Mustafa Kemal Güneşdoğdu Yerleşkesi içerisinde kurulacak olan Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi inşaatının aralıksız devam ettiğini söyledi...

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

omü fakilte inşaatı Haberi

omü fakilte inşaatı


Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Yerleşkesi’ne Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi, İletişim Fakültesi ve Adalet Meslek Yüksek Okulu’nun ardından 3. fakülte kuruluyor. Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi olacak olan 3. fakültenin inşaatı hızla ilerliyor. 


Çarşamba ilçesinin üniversite yolculuğunun devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Mustafa Kemal Güneşdoğdu Yerleşkesi içerisinde kurulacak olan 3. fakültenin inşaatı devam ediyor. Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültesi’nden sonra Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi inşaatını yapıyoruz. Hayırseverimiz Mustafa Kemal Güneşdoğdu’nun büyük katkıları ve Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hüseyin Akan’ın destekleri ile çok önemli işler başardık. İlçemiz yüksek öğretim alanında hayal dahi edemeyeceği noktalara ulaştı. Bu yıl bu bölgede Gençlik Spor Bakanlığımızın yatırımı olarak Kredi Yurtlar Kurumu tarafından 500 kişi kapasiteli öğrenci yurdu inşaatına başlayacak. Mustafa Güneşdoğdu...