28 / 04 / 2024

omurga yapı konya

omurga yapı konya

Konya’nın Meram ilçesinde, Omurga Park Gayrimenkul Yatırım A.Ş’ye ait 244.060 metrekarelik Arsa “Kapalı Zarf Teklif Alma’’ yöntemi ile Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş’nin danışmanlığında satışa çıkıyor...

Omurga Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Omurga Yapı Anonim Şirketi Kağıthane’de  6 milyon 80 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Erktin, Muhlis Burak Divanlıoğlu ve Aydonat Atasever tarafından kuruldu.

Konya yapı ruhsatı verilen bina sayısında 3’üncü oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü Yapı İzin İstatistiklerinden “Konya ili Yapı İzin İstatistikleri, Ocak-Eylül 2019” konusunda bir basın bülteni hazırladı...

Konya yapı ruhsatı verilen bina sayısında 4’üncü!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü tarafından açıklanan “Konya ili Yapı İzin İstatistikleri, Ocak-Haziran 2019” verilerine göre, Konya yapı ruhsatı verilen bina sayısında 4’üncü oldu.

Fetullah Arık: Konya'da yatay mimariye uygun yapılar inşa edilmeli!

Jeoloji Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Prof. Dr. Fetullah Arık, Konya’da deprem riski olduğunu söyledi. Fetullah Arık, mühendislik projeleri doğrultusunda, yatay mimariye uygun imar planları ile yapılar yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Konya'da 582 binaya yapı ruhsatı verildi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  Konya ili Yapı İzin İstatistikleri Ocak-Mart 2019 rakamlarını açıkladı. Konya ili 2019 yılı Ocak-Mart döneminde yapı ruhsatı verilen bina sayısında 5'inci oldu. 

Konya Gayrimenkul Fuarı 25 Nisan'da açılacak!

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı 25 Nisan'da açılacak...

Konya’da 2. konut öneri alanı yeniden yapılandı!

Konya Emlakçılar odası Başkanı Sedat Altınay’da Konyalı Emlakçılar ve Vatandaşlara müjdeli haber verdi. Konya’da 2. konut öneri alanı yeniden yapılandı. 

Konya'da Yüksek Hızlı Tren Garı için acele kamulaştırma yapılacak!

Konya Selçuklu'da yürütülen Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi içerisinde yer alan Yüksek Hızlı Tren Garı ve metro hatları için acele kamulaştırma yapılacak....

Konya'da 9 ayda 18 bin 189 daireye yapı ruhsatı verildi!

Konya ili 2018 yılı Ocak-Eylül döneminde yapı ruhsatı verilen bina sayısında 3’üncü oldu. Konya'da 9 ayda 18 bin 189 daireye yapı ruhsatı verildi.

Konya'da 9.5 milyon TL'lik yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Selçuklu İlçesi'ne bağlı Hocacihan Mahallesi'nde 6 bin 123,92 metrekare büyüklüğündeki alanda 9.5 milyon TL'lik yapım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor...

Konya'da yapı ruhsat harçlarına indirim!

Konya Beyşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, inşaat sektörüne destek vermek için yapı ruhsat harçlarında bir miktar indirime gitme kararı alındı.

7 Renk Selçuklu'da yüzde 15 indirim kampanyası!

Seha Yapı, Konya'nın Selçuklu ilçesinde ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 7 Renk Selçuklu projesinde lansmana özel peşin alımlarda yüzde 15 indirim bulunuyor.

Konya Kent yüzde 32'lik rekor ziyaretçi artışıyla kapandı!

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından 19-22 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen Konya Kent, Gayrimenkul, İnşaat ve Mobilya Fuarları başarılı sonuçlarla kapılarını kapattı.

omurga yapı konya Haberi

omurga yapı konya


Omurga Park Gayrimenkul Yatırım A.Ş’ye ait olan,  konut imarlı ve % 90 emsal alanlı arsa (brüt 250.000 m2 satılabilir alan), aynı zamanda 12.500 metrekareye kadar ticari kullanım olanağı sunuyor.


Omurga Yapı Genel Müdürü Oğuz Kösebay, Konya dışından özellikle Ankara ve İstanbul merkezli gayrimenkul geliştirme şirketleri ile gayrimenkul yatırım ortaklarının arsa ile ilgilendiğini açıkladı. Kösebay,  “Arsaya talep oldukça fazla. Bu talebi, Konya’ya dışarıdan gelen sanayi yatırımlarının artmasına bağlıyorum. Ayrıca, istihdamını en hızlı arttıran Türkiye’nin ikinci ili olması ve şehrin gayrimenkul piyasasındaki büyük potansiyelin yeni yeni profesyonellerce fark edilmesinden kaynaklandığını düşünüyorum” dedi.


Konya’ya 600 milyon TL’lik proje


Konya’nın Meram ilçesinde yer alan arsa, yatırımcılara esnek bir proje geliştirebilme imkanı sunuyor. Kösebay, arsa üzerinde doğru bir konseptle gerçekleştirilen bir projenin, 550-600 Milyon TL civarında bir...