03 / 05 / 2024

ONAG Yapı yüzde 10 indirim

ONAG Yapı yüzde 10 indirim

İzmir'de markalı konut üreticisi olan ONAG Yapı Karşıyaka Arkadya Evleri, Sasalı villaları ve ortağı olduğu Gültekin Pera projesinde yüzde 10 indirim yapıldığını açıkladı.

ONAG Yapı'dan 3 projede yüzde 10 indirim fırsatı!

İzmir'de markalı konut üreticisi olan ONAG Yapı Karşıyaka Arkadya Evleri, Sasalı villaları ve ortağı olduğu Gültekin Pera projesinde yüzde 10 indirim yapıldığını açıkladı.

Teknik Yapı projelerinde faizi yüzde 0,39'a çekti!

Ramazan ayına özel bir kampanya başlatan Teknik Yapı, yüzde 75 oranındaki yasal konut kredisindeki faiz oranlarını, tüm projelerinde 60 ay vadede yüzde 0,39'a çekti.

Teknik Yapı'dan Ramazan'a özel yüzde 12 indirim fırsatı!

Ramazan ayına özel bir kampanya başlaian Teknik Yapı, yüzde 75'lik yasal konut kredisindeki faiz oranlarını, tüm projelerinde 60 ay vadede yüzde 0,39'a çekti.

Teknik Yapı projelerinde kredili ödemelere yüzde 12 indirim fısatı!

Teknik Yapı, yüzde 75 oranındaki yasal konut kredisindeki faiz oranlarını, tüm projelerinde 60 ay vadede %0,39’a çekti. Yüzde 25 oranındaki peşinatın yüzde 10’u sözleşme aşamasında, yüzde 15’i ise bir yıl sonra ödenecek.

Sur Yapı yüzde 15 konut desteği sağlıyor!

Sur Yapı, beklemeden ev sahibi olmak isteyenlere konut desteğinde bulunuyor. Müşteriler, İdilia ve Vitrin projelerinde ödediği peşinat tutarına Sur Yapıdan yüzde 15 indirim desteği alıyor.

Ödül Yapı yüzde 15 peşin indirimi kampanyası için son gün 28 Şubat!

Ödül Yapı yüzde 15 peşin indirimi kampanyası için son gün 28 Şubat. Kampanya dahilinde olan projeler ise Kayseri'deki Talas Bulvar, Caprice, Premium, Royal, Elegance ve Class olarak belirlendi.

Sur Yapı Axis İstanbul'da yüzde 10 indirim kampanyası!

Eyüp'te yapımı devam eden Axis İstanbul'daki ofislerde yüzde 10 indirim kampanyası başladı. Kampanyada yüzde 25 peşin ödeme sonrası sabit kur avantajıyla 60 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul’un yüzde 88’ini sattı!

Fikirtepe’de ruhsatını alıp çalışmalarını hızlandıran Teknik Yapı, 617 dairelik Concord İstanbul’un yüzde 88’ini sattı. Tamamında anlaşma sağladığı ikinci adada yer alan 553 dairelik etabın satışlarına başladı

Teknik Yapı Concord İstanbul'da yüzde 10 peşinatla 50 ay sıfır faiz!

Teknik Yapı’nın yüzde 100 mutabakat sağlayıp inşaatına başladığı ikinci adada yükselecek Concord İstanbul 2. etaptaki daireler yüzde 10 peşinat ve 50 aya sıfır faiz fırsatı sunuyor.

Yapıların yüzde 20'si depreme dayanıksız!

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Kaplan, kent merkezlerindeki yapıların yüzde 20'sinin depreme dayanıksız olduğunu öne sürdü.

Risk tespiti yapılan binalar yüzde 673 oranında arttı!

Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge: "Risk tespiti yapılan bina sayısı yüzde 673 oranında arttı" Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, kentsel dönüşümde riskli yapı tespit adetlerind

Gelecek Yapı Referans Tuzla'da peşinde yüzde 8 indirimle! 129 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 129 bin TL'den başlangıç gösterdiği Gelecek Yapı Referans Tuzla projesinde peşin ödemelerde yüzde 8'e varan indirimler uygulanıyor. Proje kapsamında 126 konut yer alıyor.

Fer Yapı Parima'da peşinde yüzde 10 indirim, 36 ay taksitle!

36 ay taksit seçenekleri uygulanan Fer Yapı Parima Residence projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 oranında da indirim uygulanıyor. Proje kapsamında 223 bağımsız ünite yer alıyor.

ONAG Yapı yüzde 10 indirim Haberi

ONAG Yapı yüzde 10 indirim

İzmir’deki markalı konut üreticilerinden biri olan ONAG Yapı, 3 projesinde yüzde 10 indirim kampanyası başlattığını açıkladı. Firma, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ‘Enflasyonla Topyekün Mücadele’ programını kapsamında yaptığı çağrıya destek verdiğini açıkladı. 

Firma, Karşıyaka Arkadya Evleri, Sasalı villaları ve ortağı olduğu Gültekin Pera projesinde yüzde 10 indirim uygulanacak. Kişiye özel ödeme seçenekleri sunulan projeler kapsamında 36 ay vade 0 faiz ve 60 ay vadede 0,99 faiz imkanı sağlanıyor.

ONAG Yapı yönetim kurulu başkanı Niyazi Gültekin, konu ile ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Enflasyon oranının yüzde 24,5’e yükseldiği bu dönemde bakanlığımızın yaptığı bu mücadele kampanyası çok büyük önem
taşıyor. Sadece devletimizin değil iş adamlarımız ve halkımızın da topyekûn olarak mücadeleye destek vermesi gerekiyor. Biz de ONAG Yapı olarak üzerimize düşen sorumluluğu...