03 / 05 / 2024

onaltı dokuz fiyatları

onaltı dokuz fiyatları

Onaltı Dokuz İstanbul Evleri'nin satışları devam ediyor. C Blok'ta ki dairelerin teslimleri Aralık ayında başlayacak...

Emlak krizinden kurtulamayan Çin'de konut fiyatları yine düştü! Son dokuz yılın en sert düşüşü!

Çin ekonomisi 2023 yılında yüzde 5,2 büyüyerek resmi hedefi aşsa da son dönemlerde gündemden düşmeyen gayrimenkul sektörü yeni bir olumsuz eşiği daha geçti. Ülkede konut fiyatlarında son 9 yılın en sert düşüşü görüldü.

İngiltere’de konut fiyatları yüzde 42.4 arttı!

Birleşik Krallık’ta konut fiyatları dokuz yılda yüzde 38,9 yükseldi. Birleşik Krallık içerisinde konut fiyatları artışında lider İngiltere oldu. İngiltere’de konut fiyatları yüzde 42,4 arttı.

Astay Gayrimenkul'den OnaltıDokuz İstanbul açıklaması!

Astay Gayrimenkul, OnaltıDokuz İstanbul projes ile ilgili açılan davalara ilişkin açıklama yaptı. 

Onaltı Dokuz siluet davasında mahkeme kararı: Ruhsatlar geçerli!

Mahkeme kararı ile Onaltı Dokuz İstanbul projesinin imar ve yapı ruhsatının geçerliliği tescil edildi.

Demir Country daire fiyatları ne kadar?

Demir Country projesi dokuz blok olarak Demir İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Demir Country daire fiyatları ne kadar?

Velibaba Aydos Land ev fiyatları!

Velibaba Aydos Land ev fiyatları 178 bin TL'den başlıyor. İstanbul Pendik'te hayata geçirilen proje dokuz katlı 10 blok olarak planlandı...

Kayaşehir Park Mavera 3 ev fiyatları!

TOKİ ve Makro İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayaşehir Park Mavera 3 projesi dokuz blokta 723 konut, 31 ticari üniteden oluşuyor. İşte Kayaşehir Park Mavera 3 ev fiyatları...

Selenium Retro Dokuz fiyatları!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor olan Selenium Retro Dokuz projesi 18 katlı iki blok olarak dizayn ediliyor. Haziran 2019'da konut teslimlerin gerçekleşeceği Selenium Retro 9 225 konut ve 108 ofisten meydana geliyor. İşte Selenium Retro Dokuz fiyatları...

Maltepe Ona Dokuz Dragos fiyatları 2016!

Tapuların hemen teslim edildiği Maltepe Ona Dokuz Dragos projesi "Hayallerinizdeki Yaşam Dragos'ta şekilleniyor" sloganıyla basına tanıtılıyor. İşte Maltepe Ona Dokuz Dragos fiyatları 2016...

TAY Group Bodrum'a 1 milyar dolarlık otel inşa edecek!

Astay Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Toprak yeniden sahalara döndü. Academia Apartments ile Onaltı Dokuz projelerini inşa eden işadamı Mesut Toprak şimdi Bodrum'da 1 milyar dolarlık otel inşa edecek.

Onaltı Dokuz gökdelenlerinde son durum!

Tarihi yarımadanın silüetine hançer gibi saplanan 16:9 gökdelenleri için verilen traşlama kararını uygulamayan Zeytinburnu Belediyesi yetkilileri hakkında soruşturma açılmasına izin çıkmadı..

Onaltı Dokuz kuleleri tıraşlanacak mı?

Sürüncemede bırakılan ve topun bir ona bir ona atıldığı kuleler hâlâ İstanbul’un kalbinde bir hançer gibi saplı duruyor. Fakirin gecekondusuna işleyen hukuk söz konusu zenginin gökdeleni olunca tatile çıkıyor.

Murat Aydın: 16/9 için mahkeme kararlarını uyguluyoruz!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Onaltı Dokuz (16:9) isimli gökdelenlerin İstanbul'un tarihi siluetini bozan kısmının yıkılması kararı ile ilgili, "Mahkeme kararlarını uyguluyoruz ama yargı süreci henüz tamamlanmış değil" dedi.

onaltı dokuz fiyatları Haberi

onaltı dokuz fiyatları

Onaltı Dokuz İstanbul Evleri Zeytinburnu'nda Astay Gayrimenkul tarafından inşa edildi. 30 bin metrekare alanda 27,32 ve 36 katlı 3 bloktan oluşuyor. 


Onaltı Dokuz İstanbul Evleri'nde teslimlerin başladığı A Blok'ta 92 metrekare 1+1, 184 metrekare 2+1 ve 246 metrekare 3+2 daireler tükendi.


A Blok'ta 121 metrekare 2+1 daireler 1 milyon 517 bin TL, 125 metrekare 2+1' daireler ise 1 milyon 285 bin TL fiyatla satılıyor.


B Blok'ta 161 metrekare yeşilköy cephe 3+1 daireler 1 milyon 586 bin TL, 161 metrekare istanbul cephe 3+1 daireler 1 milyon 352 bin TL ile 1 milyon 585 bin TL arasında, 177 metrekare ön cephe yeşilköy 3+1 daireler 2 milyon 36 bin TL ile 2 milyon 376 bin TL arasında, 177 metrekare ön cephe istanbul 3+1 daireler 2...