17 / 05 / 2024

Onatkutlar Şehitkamil

Onatkutlar Şehitkamil

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi konut projelerine bir yenisini daha ekliyor.Proje aşamasındaki Onat Kutlar mahallesinde bulunan kentsel dönüşüm çerçevesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve sosyal donatılar bulunuyor...

Şehitkamil'de cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları başladı!

Şehitkamil Belediyesi, cadde ve sokaklarda oluşan çukurları onarmak için, asfalt yama çalışmalarına başladı. Onatkutlar Mahallesinde yapılan asfalt yama çalışmaları vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı.

Şehitkamil Onatkutlar pazar yeri inşaatında sona yaklaşıldı!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Onatkutlar Mahallesinde yapımına başlanan Onatkutlar Uzay Çatılı Pazar Yeri inşasında sona yaklaşıldı.

Gaziantep Şehitkamil'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Şehitkamil Belediyesi, İpekyolu, Onatkutlar ve Yaprak Mahallesi kentsel dönüşüm bölgelerinde başlattığı çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkan Rıdvan Fadıloğlu çalışmaların son durumunu anlattı.

Onatkutlar Uzay Çatılı Pazar Yeri yükseliyor!

İlçe genelinde daha önce bir çok mahalleye Uzay Çatılı Pazar yeri kazandıran Şehitkamil Belediyesi, son olarak Onatkutlar Mahallesi’nde yaptığı Uzay Çatılı Pazar yerinde çalışmalar aralıksız bir şekilde sürdürülüyor.

Şehitkamil'e yeni pazar yeri inşa ediliyor!

Şehitkamil Belediyesi Onatkutlar Mahallesi’ne uzay çatılı pazar yeri inşa ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Fadıloğlu, “Yapacağımız uzay çatılı pazar yeri, her mahalleye hitap edecek” dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden Onatkutlar'a Uzay Çatılı Pazar yeri!

İlçe genelinde daha önce bir çok mahalleye Uzay Çatılı Pazar yeri kuran Şehitkamil Belediyesi, son olarak Onatkutlar Mahallesi’nde de vatandaşların isteği üzerine yeni bir Uzay Çatılı Pazar yeri inşa ediyo

Şehitkamil'de 3 yeni sosyal tesis açıldı!

Şehitkamil Belediyesi tarafından son 2 gün içerisinde Girne ve Belkıs mahallelerinde hayata geçirilen sosyal tesisin ardından bir sosyal tesiste Onatkutlar mahallesine kazandırıldı. Rabia Sosyal Tesisi, yoğun kalabalık eşliğinde törenle açıldı.

Gaziantep Şehitkamil Beykent TOKİ başvuru bedeli!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent'te daire fiyatları 100 bin 204 TL'den başlıyor. Toplamda 266 adet konutun satışa sunulduğu projede başvurular devam ediyor. İşte Gaziantep Şehitkamil Beykent TOKİ başvuru bedeli...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi son başvuru günü!

Başvuruları devam eden TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de aylık taksitler 626,28 TL'den başlıyor. Projede toplamda 266 konut kurayla satılıyor. İşte TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi son başvuru günü...

Alt Gelir Grubu TOKİ Gaziantep Şehitkamil başvuruları!

Alt Gelir Grubu TOKİ Gaziantep Şehitkamil başvuruları devam ediyor. Konutların sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanan projede 2+1 daireler satışa sunuluyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Alt Gelir Grubu başvuru koşulları!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent başvuru dönemi 15 Mayıs'a kadar devam edecek. Kura yöntemiyle satışa sunulan proje 2+1 dairelerden oluşuyor. İşte TOKİ Gaziantep Şehitkamil Alt Gelir Grubu başvuru koşulları...

Şehitkamil'de öğrenciler kentsel dönüşümü yerinde inceledi!

Abdullah Kepkep İlköğretim okulu öğrencileri "Kentsel Dönüşümü Yerinde Görmeye Gidiyoruz" projesi kapsamında öğretmenleriyle birlikte Şehitkamil Belediyesi'nin Katı Atık ve Ayrıştırma Tesisini "MÖP" gezdi.

TOKİ Şehitkamil Seyrantepe Konutları ne zaman teslim edilecek?

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı devam eden bin 700 konutun inşaat çalışmasında sona yaklaşıldı. Günün mimarisine uygun bir şekilde tasarlanan konutlar, önümüzdeki aylarda hak sahiplerine teslim edilecek.

Onatkutlar Şehitkamil Haberi

Onatkutlar Şehitkamil

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi konut projelerine bir yenisini daha ekliyor.Proje aşamasındaki Onat Kutlar mahallesinde bulunan kentsel dönüşüm çerçevesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve sosyal donatılar bulunuyor.