28 / 04 / 2024

Onc Yapı Enerji Anonim Şirketi

Onc Yapı Enerji Anonim Şirketi

Onc Yapı Enerji Anonim Şirketi Mehmet Yılmaz Öncel tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Binsay Yapı Enerji İnşaat Taahhüt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binsay Yapı Enerji İnşaat Taahhüt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Şerafettin Sayım tarafından kuruldu.

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Üstün, Nafi Ergül, Faruk Bilal Şener ve Mustafa Yağcı ortaklığında kuruldu. 

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yüzücü tarafından kuruldu.

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Zeytinova Enerji Makine Tarım Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Zeytinova Enerji Makine Tarım Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Zeytinova Enerji Makine Tarım Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Mekar Enerji Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mekar Enerji Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karaman tarafından kuruldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Adıyaman'da günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapılıyor

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar,  Adıyaman'da, günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Stark Yapı Enerji Prefabrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stark Yapı Enerji Prefabrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Davut Deniz Gürcü tarafından kuruldu.

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Sonay Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sonay Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sonay Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Onc Yapı Enerji Anonim Şirketi Haberi

Onc Yapı Enerji Anonim Şirketi


Onc Yapı Enerji Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Yılmaz Öncel tarafından kuruldu. 


Onc Yapı Enerji Anonim Şirketi iş konusu; 1.Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöreait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut,is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Onc Yapı Enerji Anonim Şirketi Adres; Kozyatağı Mahallesi Gülbahar Sk.No:15/29...