27 / 04 / 2024

öncelikli yol uygulaması

öncelikli yol uygulaması

İstanbul'da ''öncelikli yol'' uygulamasına 3 güzergah daha dahil edildi..

Yeni öncelikli yol uygulaması bugün başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplu taşımı rahatlatmak ve arttırmak için başlattığı toplu taşım araçlarının kullanacağı “Toplu Taşıma Yolu” uygulaması yaygınlaştırılıyor

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Beton yol uygulamasıyla 10 senede 12 milyar tasarruf yapılabilir!

TÜRKÇİMENTO; düşük bakım ve onarım gerekliliği ve uzun ömrüyle dünyada tercih edilen beton yolların Türkiye’de de yaygın olarak kullanılmaya başlanmasının, teknik ve ekonomik açıdan pek çok fayda sağlayacağını vurguladı.

Aksaray Acem Bulvarı'nda yol üzerindeki evler yıkılıyor!

Aksaray Erelikapı Mahallesi Acem Bulvarı'nda 18. Madde İmar Uygulaması planına göre yol üzerinde kalan evlerin yıkım çalışmaları Aksaray Belediyesi'nin ekipleri tarafından devam ediyor.

Filli Boya ve Fawori'den En Yakın Bayi uygulaması!

Filli Boya ve Fawori’nin geliştirdiği “En Yakın Bayi” özel uygulaması ile en yakın bayiye ulaşmak artık çok daha pratik. Birkaç tıkla en yakın bayinin harita üzerinde görülebildiği, adres ve telefon bilgilerine kolaylıkla ulaşılabildiği uygulamalarda seçilen bayiye yol tarifi de alınabiliyor.

Muğla Seydikemer’de 6 mahalleye imar planı uygulaması!

Muğla Seydikemer’de ilçe merkezi dışında kalan ve yapılaşma ile ilgili öncelikli ihtiyaç duyulan 6 mahalleye imar planı uygulaması yapılması geliyor. Belediye meclisi iave imar planı ile ilgili komisyon kararını oy çokluğu ile kabul etti.

Yeni tip imar yönetmeliği uygulaması erteleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaat sektöründe önemli sıkıntılara yol açması beklenen ve 1 Ocak 2016’da yürürlüğe girecek olan ‘yeni tip imar yönetmeliği’ uygulamasının 2016 yılı sonuna kadar ertelendiğini müjdeledi.

Sadece yeşil yol değil mavisi de var moru da!

Karadeniz’de ‘Yeşil Yol’ olarak adlandırılan 2600 kilometrelik projede, 2’nci ve 3’üncü öncelikli yol olarak yer alan ‘mor ve mavi’ güzergâhlar da çevreye zararları açısından eleştiriliyor.

Tuzla yol kavşak uygulaması imar planı askıda!

İstanbul Tuzla İlçesi, Pendik D - 100 Karayolu - Cumhuriyet Caddesi Kesişimi Yol Kavşak Uygulama Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı dün askıya çıktı...

Avcılar-Tahtakale-Firuzköy yol kavşak uygulaması imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Esenyurt ilçesi, Avcılar - Tahtakale - Firuzköy arası yol kavşak uygulama projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı yarın askıdan iniyor.

Avcılar-Tahtakale-Firuzköy yol kavşak uygulaması imar planı askıda!

Esenyurt İlçesi, Avcılar - Tahtakale - Firuzköy arası yol kavşak uygulama projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıktı.

İzmit ve Derince köyleri arasına beton yol yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarına devam ediyor. İzmit ile Derince arasında grup köy yolu yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri 17 kilometrelik güzergahta beton yol uygulaması yapıyor.

İzmit ve Derince köyleri arasına beton yol yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarına devam ediyor. İzmit ile Derince arasında grup köy yolu yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri 17 kilometrelik güzergahta beton yol uygulaması yapıyor.

Ereğli'de trafikte tek yön uygulaması başladı!

Büyükşehir Ulaşım Dairesi tarafından Ereğli ilçesinde Yunus Emre Meydanından Kenan Akpınar Altgeçidi ve Park Site önüne kadar, PTT önünden Meydanbaşı Mezarlığına kadar olan yol güzergahında tek yön uygulamasına gidildi.

öncelikli yol uygulaması Haberi

öncelikli yol uygulaması


     İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 Eylül'de Aksaray-Millet Caddesi-Topkapı ile Şirinevler-Mahmutbey arasında başlatılan ve sadece toplu taşıma araçlarının kullandığı ''öncelikli yol'' uygulaması beğeniyle karşılandı. 

     Uygulama bugünden itibaren de Fatih'teki Aksaray-Unkapanı Köprüsü, Beyoğlu'ndaki Refik Saydam Caddesi ile Tarlabaşı Bulvarı ve Beyoğlu Şişhane, Karaköy yönü Tersane Caddesi'nde başladı. 

     Toplu taşıma araçları için ayrılan öncelikli yolu, İETT, özel halk otobüsleri, öğrenci ve personel servisleri ile taksiler, hafta içi sabah 07.00-10.00, akşam ise 16.00-20.00 saatleri arasında kullanabiliyor. 

     Denetleme, EDS kameraları ve Emniyet Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından...