22 / 07 / 2024

Önder Ercan

Önder Ercan

Passionist Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Önder Ercan ve İbrahim Yaş tarafından 10 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Üsküdar'da kuruldu.

Ercan Önder İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ercan Önder İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Önder tarafından kuruldu.

Önder Halisdemir'den kariyer için sıcak öneriler!

Finans Gündem'in yazarlarından Önder Halisdemir "Gelecek geldi... mi ?" başlıklı yazısını yayınladı. İşte yazının detayları..

Övgün Ahmet Ercan: İzmir'in en az yüzde 73'ü yıkılacak!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İzmir’de olası bir depremde hangi evlerin yıkılacağını, hangi bölgelerin risk teşkil ettiğini Yeni Asır'a açıkladı.

Ercan Çavdar Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ercan Çavdar Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi ile bugün açıldı. Şirketin sermaye bedeli ise 2 milyon TL.

Önder Halisdemir sahalara yeniden dönüyor!

Bir süredir yoğun çalışma temposuna ara veren Önder Halisdemir ile yetiştiği aile ortamından en gurur duyduğu projelerine çalışmadığı süre içinde günlerini nasıl değerlendirdiğini ve yakın dönem planlarını anlattı.

Önder Halisdemir: Ezber bozan stratejilere odaklanmamız lazım!

Bir süredir yoğun çalışma temposuna ara veren Önder Halisdemir ile yetiştiği aile ortamından en gurur duyduğu projelerine çalışmadığı süre içinde günlerini nasıl değerlendirdiğini ve yakın dönem planlarını anlattı.

Şehit Ercan Aydın'ın ailesinin evi yıkılıyor!

Muğla Milas'ta evi yanan Milaslı şehit Ercan Aydın'ın ailesi, çatısı akan evlerinin yıkım kararıyla şok yaşadı.

Özkan Ercan: Risk raporu şartı dönüşümü patlatır!

ESİNDER Başkanı Özkan Ercan, Esenler'de yaklaşık beş yıllık sürede 25 bin konutun dönüştüğünü belirtti. Arıca "DASK yaptıracak kişilerden risk raporu alınmalı. Bu çok kolay adım gerçekleştiğinde Türkiye'de kentsel dönüşüm patlar" açıklaması yaptı .

Taşyapı KKTC Ercan Havalimanı'nın inşaatına başladı!

İnşaatına başladıkları ‘Yeni Ercan Havalimanı’ hakkında bilgi veren Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, “Kalitemizde mütevazı değil, iddialı olacağız. Hedefimiz ‘Ercan’ ile Kıbrıs’ı her anlamda uçurmak” diye konuştu.

Ercan Topaca Ankara'da inşaatları inceledi!

Ankara Valisi Ercan Topaca, yapımı devam eden Botanik Park alanı ve Akyurt Polis Meslek Yüksekokulu (MYO) inşaatında incelemede bulundu.

Silivri Önder Yılmaz Sahnesi açılıyor!

Silivri Belediyesi Tiyatro Salonu Önder Yılmaz Sahnesi, Kasım ayı itibariyle tiyatrolara, söyleşilere ve sahne sanatları gösterilerine ev sahipliği yapmaya başlayacak.

Sivaslı Mehmet Önder hayır için camilere minber yapıyor!

Sivas'ın Gürün ilçesinde yaşayan 86 yaşındaki Mehmet Önder, elinde kalan ahşap malzemeleri değerlendirmek için başladığı minber yapımını 42 yıldır sürdürüyor.

Önder Candoğan: Emlak almanın tam zamanı!

Uşak İnşaatçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ve Uşak Emlakçılar ve Komisyoncular Derneği Başkanı Önder Candoğan, Uşak'ta konut fiyatlarının yerinde saydığını, konut almanın tam zamanı olduğunu açıkladı.

Önder Ercan Haberi

Önder Ercan

Passionist Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Önder Ercan ve İbrahim Yaş tarafından 10 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Üsküdar'da kuruldu.


Passionist Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...