17 / 05 / 2024

Önder Kuruş

Önder Kuruş

Özkuruşlar Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Önder Kuruş, Maşallah Kuruş, Tayfun Kuruş ve Turan Kuruş tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu

Hasan Önder: İklimlendirme sektörü büyümeye devam ediyor!

Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder, 2015 yılını değerlendirirken, genel ekonomi ve inşaat sektörünün hız kesmesine karşın iklimlendirme sektörünün büyümeye devam ettiğini söyledi...

Önder Halisdemir 'Ev fiyatları 15 yıl artar!'

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen emlak fuarına katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir, Ortadoğu ve Türki cumhuriyetlerinden yatırımcıların İstanbul’dan konut almak istediklerini söyledi.

Akbatı AVM'nin Aralık kira döviz kuru 2,60'ta sabitlendi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamu Aydınlatma Platformun'da kira kuruyla ilgili açıklama yaptı. Akbatı Alışveriş Merkezi'nin Aralık ayı kirasında dolar kuru 2,60'ta sabitlendi.

Kuruçeşme Galatasaray Adası sosyal tesis olarak kalacak!

Kuruçeşme'deki adanın kullanımı için Galatasaray Yönetimi'nin istediği yetki kongresi bugün yapılırken, delegeler Ada'nın Galatasaray'ın bünyesinde sosyal tesis olarak kalmasını istedi.

Bınderıya Turizm Tekstil İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bınderıya Turizm Tekstil İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sanduısuren Bayart, Bınderıya Battumar, Altaı Baatar ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 6 Kasım'da Beylikdüzü, Barış Mahallesi, Koru Caddesi'nde kuruldu.

Ankara Önder Mahallesi'nde 2 ayda 2 bin konut yıkıldı!

Ankara’da kentsel dönüşümün öncüsü olan Altındağ Belediyesi, kısa bir süre önce Önder Mahallesi’nde başladığı yıkım çalışmalarında büyük başarıya ulaştı. Veysel Tiryaki, Önder Mahallesi’nde 2 ayda 2 bin gecekondunun yıkımına imza attı.

Malatya Kuruçay Deresi ıslah ediliyor!

Kuruçay Deresi’nin ıslahının yapılarak modern bir hale getirileceğini kaydeden Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, “14 km’lik alanda "Dere Islahı Projesi" uygulanacak. Düzenlemeler yapılarak ağaçlandırılacak" dedi.

Altındağ Önder Mahallesi'nde 2 ayda 2 bin konut yıkıldı!

Ankara’da kentsel dönüşümün öncüsü olan Altındağ Belediyesi, kısa bir süre önce Önder Mahallesi’nde başladığı yıkım çalışmalarında büyük başarıya ulaştı. Tiryaki, Önder Mahallesi’nde 2 ayda 2 bin gecekondunun yıkımına imza attı.

Önder Cavcav: Müşteri odaklı projeler üretiyoruz!

Tüm yatırım projelerini kendi arsaları üzerinde gerçekleştiren Ankara'nın yerli firmalarından Ankara İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Cavcav, "Maliyetten kaçmayarak, müşteri odaklı projelere imza atıyoruz" diyor.

Bulvar 216'da dolar kuru 2.65 TL'de sabitlendi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyündeki gayrimenkullerden Ataşehir Bulvar 216'da dolar kuru 2,65 TL'de sabitlendi.

Ormanada'da Ekim ayı boyunca dolar kuru sabit!

Eczacıbaşı Gayrimenkul taraından Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Ormanada projesinde Ekim ayı boyunca dolar kuru 2.19 TL'de sabitlendi.

Önder Uzel'den icralık Uzel Traktör Fabrikası açıklaması!

İstanbul Rami'de bulunan Uzel Traktör Fabrikası'nın, alacaklıların isteği üzerine 382.7 milyon TL'ye icradan satışa çıkarılması ile ilgili olarak Uzel Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel şu açıklamaları yaptı...

Öz Önder Yapı Gıda Restaurant Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Önder Yapı Gıda Restaurant Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Özger tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Gaffar Efendi Sokak'ta kuruldu.

Önder Kuruş Haberi

Önder Kuruş

Özkuruşlar Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Önder Kuruş, Maşallah Kuruş, Tayfun Kuruş ve Turan Kuruş tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu. Özkuruşlar Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri plaza ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Özkuruşlar Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Akyazı Caddesi,...