21 / 05 / 2024

Önder Cavcav: Müşteri odaklı projeler üretiyoruz!

Önder Cavcav: Müşteri odaklı projeler üretiyoruz!

Tüm yatırım projelerini kendi arsaları üzerinde gerçekleştiren Ankara'nın yerli firmalarından Ankara İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Cavcav, "Maliyetten kaçmayarak, müşteri odaklı projelere imza atıyoruz" diyor.



Tüm yatırım projelerini kendi arsaları üzerinde gerçekleştiren Ankara'nın yerli firmalarından  Ankara  İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Cavcav, "Maliyetten kaçmayarak, müşteri odaklı projelere imza atıyoruz" diyor. 


Firmanızın kuruluş ve markalaşma sürecini kısaca özetleyebilir misiniz? 


Hikâyemiz, 1966 yılında, İlhan Cavcav'ın sanayi yatırımları ile başladı. Ankara Un Sanayii ilk ticari adımımız ve ilk başarımız oldu. Ankara'da başlayan faaliyetlerimiz önce Sapanca'da, sonrasında Türkiye'nin farklı noktalarında, konut ve sanayi alanındaki yatırımlarla devam etti. 'Ankara İnşaat' adıyla kuruluşumuz ise 1990 yılında gerçekleşti. O günden bu yana, prestijli projeler ve nitelikli yatırımlarla markamızı korumaya ve büyütmeye devam ediyoruz. 


Hangi alanlarda, hangi ürün ve hizmetleriniz var? 

Türkiye'nin pek çok bölgesinde, sanayi ve inşaat alanlarında faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Ayrıca enerji sektöründe de büyük yatırımlarımız mevcut. Hedefimiz, Ankara İnşaat'ı varlık gösterdiği her alanda güvenilir ve güçlü bir marka olarak korumak. 


Sektörünüz açısından 2016 beklentileriniz nedir? 

Gerek hizmet verdiğimiz alanlarda, gerekse ülke genelinde, yaşanan ekonomik durgunluğun en kısa zamanda giderilmesini bekliyoruz. Umarız siyasi ve ekonomik olarak 2016 geride bıraktığımız yıldan daha umut verici ve verimli geçer. 


Ankara'da olmanın avantaj ve dezavantajları nelerdir? 

Ankara İnşaat olarak Ankara merkezli hizmet veren bir markayız. Ve Ankaralıların marka ve değer sadakatinin farkındayız. 


Bu yüzden Ankara'da yaptığımız her yatırım, bugüne dek bize güvenle bağlı olan müşteri kitlemizce büyük ilgi ve destek gördü. Biz Ankara'da olmaktan, Ankara'ya hizmet sunmaktan çok mutluyuz. 


Tek cümleyle firmanızı (ve/ya da amacınızı) nasü özetlersiniz? 


Ankara İnşaat'm gerçek anlamda 'kalite ve değer'le birlikte anılır olması, işimize duyduğumuz sevginin, bize duyulan güvene dönüşmesi diyebiliriz sanıyorum. Peki son olarak, sizi diğer firmalardan farklı kılan özellikleriniz nelerdir? İnşaat alanında ürettiğimiz projelerimiz Avrupa Mahallesi'nde olduğu gibi, özgün konseptlerinin yanında; başka bir özelliği ile de bizi rakiplerimizden ayrıştırıyor. Prensip olarak uyguladığımız ve bugüne dek vazgeçmediğimiz nokta, tüm yatırım projelerimizi kendi arsamız üzerinde gerçekleştiriyor olmamız. Çoğu yatırımcının çok fazla tercih etmeyeceği, maliyetli ve prestijli projeleri kendi arsalarımızda, tüm sorumluluğu üstlenerek hayata geçiriyoruz. Maliyetten kaçmayarak, müşteri odaklı projelere imza atıyoruz. 


Hürriyet Ek


Geri Dön