19 / 05 / 2024

Önderoğlu ihale yasağı

Önderoğlu ihale yasağı

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü Önderoğlu Tıbbi ve Medikal Sistemleri Şirketi için ihalelere katılma yasağı aldı...

İnşaat sektörüne deprem etkisi! Müteahhitler ihale yasağı ile sarsıldı!

İnşaat sektöründe gündemde yer alan ihale yasağı deprem etkisi yarattı. Resmi Gazete'de yayımlanan Yasaklı firmalar listesi ile çok sayıda müteahhide ihale yasağı kararı geldi. Oysaki müteahhitler Tasfiye hakkı beklerken gelen haber ile sarsıldılar...

Adil Karaismailoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ihale iddiasına yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ihale iddiası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İbrahim Kaboğlu'ndan Turizm Teşvik Yasa Teklifi açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu, Turizm Teşvik Yasa Teklifi ile Türkiye’nin doğal, tarihsel ve kültürel değerlerinin parsel parsel torbaya konulduğunu belirtti. 

Sakarya'da 3 hastane inşaatını yarım bırakan firmaya ceza!

Sakarya'da inşaatı süren 3 hastaneyi yarım bırakan Kocaeli merkezli inşaat firmasına Resmi Gazete'de yayınlanan karar göre ihale yasağı getirildi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Tank Palet Fabrikası için ihale yapıldı mı?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Tank Palet Fabrikasının ihalesini yaptın mı? Niye ihale yapmadın? İhale yaptın da bizim mi haberimiz olmadı?" diye konuştu...

TOKİ'den Erme İnşaat'a 1 yıl ihale yasağı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, Erme İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milli Emlak Müdürlüğü'nden Kolcular İnşaat'a ihale yasağı!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Kolcular İnşaat'a 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ'den Ali Erkan Çopur'a ihale yasağı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, Ali Erkan Çopur'a 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk müteahhitlerin Rusya'daki ihale yasağı kalkmadı!

9 Ağustostaki Erdoğan-Putin zirvesinden beri Türkiye ile Rusya arasuıdaki krizin yaralan sarılmaya çalışılıyor. Geçen hafta Başbakan Yıldınm'ın Rusya ziyaretinde de olumlu mesajlar verildi.

Karşıyaka ve Konak tramvayının güzergahı netleşti!

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ihale öncesi ve inşaat sürecinde çeşitli revizyonlara uğrayan Karşıyaka ve Konak tramvayının son güzergahı açıkladı.

Rusya ile normalleşme sürecinde inşaat sektörü gaza bastı!

Türkiye ve Rusya arasındaki normalleşme sürecinde en hızlı gaza basan sektör inşaat oldu. Türk inşaat şirketleri, Rusya'daki eski iş ortaklarıyla irtibata geçti, ihale yasağı resmi olarak kalkmamasına rağmen ihalelere davet almaya başladı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan MHB İnşaat'a ihale yasağı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından MHB Mühendislik Müşavirlik İnşaat'a 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milli Emlak Müdürlüğü'nden Bora İnşaat'a ihale yasağı!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Bora İnşaat'a 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Önderoğlu ihale yasağı Haberi

Önderoğlu ihale yasağı

Önderoğlu Tıbbi ve Medikal Sistemleri Şirketi ihalelere katılma yasağı şöyle;