03 / 05 / 2024

Onduline Avrasya nerede

Onduline Avrasya nerede

Yeşil alanı azalıp betonlaşan şehirler için çözüm çatıda. Onduline Avrasya, hızlı nüfus artışı ve yoğun yapılaşmanın sonucu nefes alamaz halen gelen şehirler için çözümü çatıya taşıdı.

Onduline Avrasya, yeni standıyla Yapı Fuarı’na katılıyor!

Çatı malzemeleri sektörünün lider kuruluşu Onduline Avrasya, 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda yepyeni bir standla sektörle buluşuyor.

Başakşehir Avrasya Konutları 3 nerede? Başakşehir Avrasya Konutları 3 fiyat listesi!

Başakşehir Avrasya Konutları 3 nerede sorusunun yanıtı ve Başakşehir Avrasya Konutları 3 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte yüzde 30 indirimle satışa çıkan Başakşehir Avrasya Konutları 3 detayları...

Sunset Kartal nerede? Sunset Kartal fiyat listesi!

Sunset Kartal nerede sorusunun yanıtı ve Sunset Kartal fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Proje Avrasya Uluslararası İnşaat imzasıyla inşa ediliyor.

Başakşehir Avrasya Konutları 2 nerede? Başakşehir Avrasya Konutları 2 fiyat listesi!

Başakşehir Avrasya Konutları 2 nerede sorusunun yanıtı ve Başakşehir Avrasya Konutları 2 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede?

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Doğru su yalıtımı depremde hayat kurtarıyor!

Onduline Avrasya’nın 1996'da piyasaya sürdüğü su yalıtım malzemesi Bituline, sahip olduğu özellikler sayesinde uygulandığı alanlarda yapı elemanlarını sudan koruyor ve güvenliğini de sağlıyor. Sistem, sağlam temelli binalar oluşturulmasına destek sağlıyor.

Başakşehir Avrasya Konutları nerede?

Başakşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 453 adet konut yer alıyor.

TEM Avrasya Konutları nerede?

TEM Avrasya Konutları 612 konut, 3 dükkan, spor salonu, lise ve camiden meydana geliyor. TEM Avrasya Konutları'nda ön talepler toplanıyor. Peki TEM Avrasya Konutları nerede?

Onduline Avrasya, 21. bayi toplantısında yüzde 15 büyüme hedefi koydu!

Türkiye’nin lider çatı kaplama ve çatı yalıtım sistemleri üreticisi Onduline Avrasya, 21. Bayi Toplantısını Meksika’nın Mexico City ve Cancun şehirlerinde gerçekleştirdi. Onduline Avrasya, 2015'te yüzde 15 büyüme hedefini bayileri ile paylaştı.

4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi 20-21 Nisan'da!

'Yeşil çatı' sistemini Türkiye'de uygulamaya başlayan Onduline Avrasya, bugüne kadar 500 bin metrekare çatıyı yeşillendirerek 200 bin ton karbon salınımını önledi. Şirket IGRA 4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi'nin de ana sponsorluğunu üstlendi..

Yeşil çatılar inşaat sektörünün yeni trendleri arasında!

Yeşil çatılar inşaat sektörünün yeni trendi oldu. Onduline Avrasya Sürdürülebilir Büyüme Koordinatörü Ayşe Miray Şen, Yeşil çatılara duyulan ilginin her geçen yıl arttığını dile getirdi..

Bahçe keyfi artık yeşil çatılarda yaşanıyor!

Beton yapıların içinde sıkışıp kalan şehir insanının havası yeşil çatılarla değişiyor. Türkiye'de Onduline Avrasya'nın öncülüğünde 2003 yılından bu yana uygulanan yeşil çatıların geçişi Babil'in Asma Bahçeleri'ne kadar dayanıyor.

Onduline Avrasya İstanbul'un çatılarını yeşillendiriyor!

Fransa merkezli hafif çatı kaplama ve kiremit altı levha üreticisi Onduline Avrasya, İstanbul'un çatılarını yeşillendiriyor. Yeşil çatı konsepti 2004 yılından bu yana her yıl katlanarak büyüyor...

Onduline Avrasya İstanbul'un çatılarını yeşillendiriyor!

2003 yılından bu yana yeşil çatı yaptıklarını söyleyen Onduline Avrasya AŞ Genel Müdür Yardımcısı Fulya Koçak, yeşil çatı konseptinin 2004 yılından bu yana her yıl katlanarak büyüdüğünü belirtti.

Onduline Avrasya nerede Haberi

Onduline Avrasya nerede

İstanbul’da kişi başına düşen 1,5 m2’lik yeşil alan oranının yükselmesi gerektiğine dikkat çekilirken, uygun çatıların yeşillendirilmesinin büyük yararlar sağlayacağı belirtildi. Yeşil çatılar çatıdan drene edilmesi gereken su miktarında yüzde 90’a kadar tasarruf sağlayarak şehir şebekesine binen yükü de azaltıyor.


Onduline Avrasya Sürdürülebilir Büyüme Koordinatörü Ayşe Miray Şen, aşırı betonlaşmanın şehirlerin eko dengesini bozduğunu ve bugün en önemli sorun olarak görülen iklim değişikliğine davetiye çıkardığını belirterek “Şehirlerin yüzde 75’i asfalt ve beton gibi geçirimsiz yüzeylerle kaplı. Çatılar da bunun önemli bir kısmını oluşturuyor. Bina üzerinde bitki yetiştirmenin genel adı olan yeşil çatılar, betonlaşmanın yok edilemeyeceği sıkışık şehirlerde artık bir alternatif olarak görülmeli” dedi.


Yeşil alanların şehirlerde yaşayanların psikolojik ve beden sağlığı için de temel bir ihtiyaç olduğunu kaydeden Onduline Avrasya Sürdürülebilir Büyüme...