29 / 04 / 2024

Onduline Avrasya proje

Onduline Avrasya proje

Onduline Avrasya, Türkiye ’nin toplam 130 milyon metrekare olan çatı sistemleri sektöründe yüzde 15’ lik pay ile lider konumunu koruyor. Firma, ihracatta yeni pazarlara açılıyor.

Başakşehir Avrasya 3 yeni etap satışları başladı! Yüzde 30 indirim, 30 aya varan vade imkanı...

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla Başakşehir'de yükselen Avrasya 3 projesinde satışlar başladı. Kampanyalı satışı gerçekleşen proje yüzde 30 indirim ve 30 aya varan vade fırsatı sunuyor.

Başakşehir Avrasya Konutları 3 yüzde 30 indirimle satışta! Başakşehir'e 300 konutluk yeni proje!

Fuzul Yapı imzası taşıyan Başakşehir Avrasya Konutları 3'te yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor. İşte Çam ve Sakura Hastanesi'ne 1 kilometre mesafede yükselen proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Başakşehir Avrasya Konutları 2 resmen satışta! 420 konutluk yeni proje!

Başakşehir Avrasya Konutları 2 resmen satışa çıktı. 1,5 milyar TL'lik yatırımla hayata geçirilen Başakşehir Avrasya Konutları 2 projesinde toplamda 420 konut yer alıyor. İşte Başakşehir Avrasya Konutları 2 projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Başakşehir Avrasya Konutları 2 ön satışta! Başakşehir'e 420 yeni konut geliyor!

Başakşehir Avrasya Konutları 2'de ön satışlar başladı. Proje 1,5 milyar TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor...

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede?

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kayaşehir Avrasya Konutları ön talep topluyor! Yeni proje!

Başakşehir'deki 11. projesi için düğmeye basan Fuzul Yapı, Kayaşehir Avrasya Konutları için ön talep sürecini başlattı.

Doğru su yalıtımı depremde hayat kurtarıyor!

Onduline Avrasya’nın 1996'da piyasaya sürdüğü su yalıtım malzemesi Bituline, sahip olduğu özellikler sayesinde uygulandığı alanlarda yapı elemanlarını sudan koruyor ve güvenliğini de sağlıyor. Sistem, sağlam temelli binalar oluşturulmasına destek sağlıyor.

Başakşehir Avrasya Konutları fiyat!

Başakşehir Avrasya Konutları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor...

Avrasya GYO 2019 yılı için Reform Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Avrasya Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. 2019 yılı için bağımsız denetim faaliyetini yürütmek üzere Reform Bağımsız Denetim A.Ş ile anlaştı...

Avrasya pazarına Türk müteahhit damgası!

2018'de yurt dışında 19,4 milyar dolarlık proje üstlenen Türk müteahhitleri bu projelerin yüzde 46'sını Avrasya bölgesinde hayata geçirdi.

Avrasya Grup Enerji Proje İnşaat Taahhüt Ve Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Grup Enerji Proje İnşaat Taahhüt Ve Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İlknur Filiz tarafından kuruldu. 

TEM Avrasya'da 120 ay 0,45'ten başlayan kredi avantajı!

Tem Avrasya'da "Evinizi şimdi alın, 2019'a kadar kredi taksitlerinizi biz ödeyelim" kampanyası devam ediyor. 60 ay 0 faiz - 120 ay 0,45'ten başlayan kredi avantajıyla ödeme yapılan proje Maslak'a 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Gaziosmanpaşa Tem Avrasya ödeme kampanyası!

Gaziosmanpaşa Tem Avrasya ödeme kampanyası hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. TEM’in hemen yanı başında hayata geçirilen proje 17 ve 18 katlı 6 blokta toplam 612 konut ve 17 dükkandan oluşuyor. 

Onduline Avrasya proje Haberi

Onduline Avrasya proje

Çatı kaplama ve su yalıtım sistemleri sektöründe dünya devi Onduline Group’un, Türkiye’deki oluşumu olan Onduline Avrasya, Türkiye’deki 20’nci kuruluş yılında, sektöre referans olan ürünlerini Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda sergiliyor. Fuar’da modern çizgiler taşıyan yeni bir stantla yer alan Onduline Avrasya, Türkiye’nin toplam 130 milyon m2 olan çatı sistemleri sektöründe yüzde 15’lik payla lider konumunu koruyor. Kurulduğu 1994 yılından bu yana ürün portföyünü 30’dan 400’e çıkaran Onduline Avrasya, cirosunu da 400 kat arttırmış durumda. Onduline Avrasya’nın fuarda sergilediği yeşil çatı sistemi Ondugreen, katılımcıların ilgi odağı olurken, Onduline Avrasya Genel Md. Yrd. Fulya Koçak, 2014 yılında ihracatta yeni pazarlara açılacakları müjdesini verdi.   


1976 yılında Sakarya’da kurulan üretim tesislerinin açılışından bu yana, levha üretimini 7,5 kat artıran Onduline Avrasya, Türk mühendislerinin geliştirdiği...