05 / 05 / 2024

One Direction

One Direction

Geçtiğimiz günlerde, One Direction grubundan ayrılan Zayn Malik, sevgilisi ve annesi, 2 milyon sterlin (7.7 milyon TL) değerinde satılık bir ‘evi!’ gezerken yakalandı.

Harry Styles Hollywood'daki malikanesini satıyor!

One Direction grubunun eski solistlerinden Harry Styles, Hollywood’daki malikanesini 6.6 milyon dolara satışa çıkardı.

Liam Payne Los Angeles'taki hayaletli evini kiralıyor!

One Direction grubuyla ünlenen Liam Payne "hayaletli" evini kiraya veriyor. 13.9 milyonluk evine alıcı çıkmayan Payne, evi için aylık 60 bin dolar kira istiyor.

Harry Styles, Hollywood’dan 6.8 milyon dolara malikane aldı!

One Direction grubunun eski solistlerinden Harry Styles, Hollywood’dan 6.8 milyon dolara (yaklaşık 20 milyon TL) bir malikane satın aldı. ‘Dunkirk’ filmiyle beyazperdeye adım atacak olan Harry Styles, Hollywood’daki yeni malikanesine taşınmaya hazırlanıyor.

Niall Horan hayaletli evin yeni sahibi oldu!

One Direction’ın elemanlarından Niall Horan’ın yeni evi magazin gündemine bomba gibi düştü. Horan’ın 3 milyon sterlin harcayarak yeniden dekore ettirdiği Los Angeles’taki muhteşem evin, ‘hayaletli’ olduğu söyleniyor.

İşte Louis Tomlinson'un Los Angeles'taki 15 milyon sterlinlik evi!

Geçtiğimiz haftalarda baba olan ve bebeğinin fotoğrafını hayranlarıyla paylaşan One Direction elemanlarından Louis Tomlinson, bebeğinin ve bebeğin annesinin oturabilmesi için Los Angeles'ta muhteşem bir ev kiraladı.

Zayn Malik 7.7 milyon TL'lik ev bakarken yakalandı!

Geçtiğimiz günlerde, One Direction grubundan ayrılan Zayn Malik, sevgilisi ve annesi, 2 milyon sterlin (7.7 milyon TL) değerinde satılık bir ‘evi!’ gezerken yakalandı.

One Tower'da 23 Nisan kutlandı!

Tamamlandığında Ankara'nın en yüksek kulesi konut kulesi olacak 185 metrelik One Tower'da 23 Nisan kutlandı. Mamak'ta hayal ettikleri oyuncakları çizmeleri istenen anasınıfı öğrencileri, özel olarak üretilen oyuncaklarını görünce şaşkına döndü.

One Tower projesi 23 Nisan kapsamında çocuklara özel etkinlik düzenledi!

Tamamlandığında Ankara'nın en yüksek konut kulesi olacak One Tower Kule Konut ve AVM projesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında küçükleri sevindiren bir etkinliğe imza attı.

One Tower projesi 23 Nisan'a için çocuklara özel etkinlik düzenledi!

Maltepe Ortaokulu ve Ege İlkokulu’nun ana sınıflarında eğitim gören öğrencilerin hayal ettikleri oyuncakların resimlerini yaptıklarını bildiren Özçelik, One Tower’ın da bu resimleri gerçek oyuncaklar haline getirdiğini ifade etti...

One Tower Ankara adres!

One Tower Ankara adres bilgileri haberimizin içerisinde bulunuyor. One Tower projesinde yüzde 25 peşinat ödendikten sonra firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksitlendirme imkanı bulunuyor

Ankara One Tower adres!

Ankara One Tower adres ve satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Ankara One Tower projesinde daire fiyatları 602 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

One Tower Ankara nerede?

One Tower Ankara nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. One Tower projesinde yüzde 25 peşinatla kalan tutar 24 ay vade farksız taksitlendirme imkanı bulunuyor

One Chance İnşaat ve Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

One Chance İnşaat ve Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Waleed Al Jasem tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Nisan'da Güngören 'de kuruldu.

One Direction Haberi

One Direction

Geçtiğimiz günlerde, 5 yıldır üyesi olduğu One Direction grubundan ‘normal bir hayat yaşamak’ için ayrılarak dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca hayranını üzüntüye boğan İngiliz şarkıcı Zayn Malik (22), nişanlısı Perrie Edwards (21) ve annesi Trisha ile ‘alışveriş’e çıktı.


Malik, sevgilisi ve annesi, 2 milyon sterlin (7.7 milyon TL) değerinde satılık bir ‘evi!’ gezerken kameralara yakalandı.


Zayn Malik’in gündeme gelmesiyle onunla gündeme gelmeye çalışan kişiler de arttı. İngiliz Sun gazetesine konuşan İsveçli Martina Olsson (24), Tayland’da Malik ile iki kez cinsel ilişkiye girdiğini iddia...