18 / 05 / 2024

One Towerın inşaatı

One Towerın inşaatı

TÜRKİYE'DE yaşanan depremler, inşaat sektörünü değiştirdi. Artık inşaatçılar, projeye olduğu kadar temele de özel önem gösteriyor. One Tower'ın temeline komple binanın yaklaşık beşte biri oranında demir ve beton harcandı.

Rusya'nın inşaat sektöründe durgunluk devam ediyor!

Ekonomik zorlukların devam ettiği Rusya'nın inşaat sektöründe iş hacmi bu yılın ilk 6 ayında yüzde 1 azalış kaydetti. 

Fatih Vani Dergâhı Semt Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Fatih Belediyesi tarafından hayata geçirilen Vani Dergâhı Semt Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor.

Cumhurbaşkanı Taksim'deki opera binasının inşaatını inceledi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Taksim Meydanı'nda yapımı devam eden cami ve AKM yerine yapılacak olan opera binasının inşaat alanında incelemede bulundu...

Balıkesir Sarıkız Meydanı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sarıkız Meydanı'nın inşaatını tamamlıyor.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'ın inşaatı başlıyor!

KİPTAŞ, Silivri'nin Pirimehmet Paşa Mahallesi'nde konumlandırdığı 1508 adet konuttan meydana gelen 3. Etap'ın inşaatına başlıyor..

TürkAkım projesinde ilk hattın inşaatı tamamlandı!

Rus enerji şirketi Gazprom'un Başkanı Aleksey Miller, TürkAkım doğalgaz boru hattı projesinin deniz kısmındaki ilk hattının inşaatının tamamlandığını söyledi.

Dumankaya'nın inşaatı durdurulan projeleri TBMM'de!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun kayyım olarak atandığı Dumankaya'nın inşaat faaliyetlerinin durdurulduğu konut projeleri meclis gündeminde konu oldu..

Sakarya'nın yeni köprüsünün inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Arifiye'de hayata geçireceği yeni köprünün inşaatına başladı.

Çekmeköy İtfaiye Binası'nın inşaatı başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi İtfaiye Binası’nın inşaatı başladı.

Park Mavera 3'ün inşaatının yüzde 30,438'i tamam!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Park Mavera 3'ün inşaatında son durumu paylaştı. Park Mavera 3'ün inşaatının yüzde 30,438'i tamamlandı.

Denizli 15 Mayıs Kapalı Otoparkı'nın inşaatı başladı!

Denizli’nin en büyük ihtiyaçları arasında bulunan otopark sorunu çözülüyor. Büyükşehir belediyesi tarafından hayata geçirilen 15 Mayıs Kapalı Otoparkı'nın inşaatı başladı.

Yalova KİPTAŞ Köprüsü'nün inşaatı başladı!

Yalova ile Çiftlikköy arasında bulunan alternatif bağlantı noktalarından biri olan KİPTAŞ Köprüsü'nün inşaatı geçtiğimiz günlerde başladı.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Dubai Crystal Towers'ın inşaatını tamamladı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Dubai’de tasarladığı Crystal Towers’ın inşaatı tamamlandı. Kentin doğal bir uzantısı olarak kentte yaşayanlarla buluşma öngörüsüyle geliştirilen Crystal Towers, Dubai’de bu misyonu üstlenen öncü proje konumunda.

One Towerın inşaatı Haberi

One Towerın inşaatı

Oran'da inşa edilen ve tamamlandığında Başkent'in en yüksek kulesi olacak 185 metrelik One Tower Kule Konut ve AVM projesinde de temele büyük oranlı yatırım yapıldı. One Tower'ın temeline komple binanın yaklaşık beşte biri oranında demir ve beton harcandı. 

"ARTİK ÇOK GÜVENLİ" Projeyi İTO Yatırım'ın ortaklarından Özkan Özçelik, yaşanan depremlerin ardından artık çok daha sağlam binalar yapıldığının altını çizdi. Özçelik, "Deprem şiddeti sadece dereceyle ölçülen olgu değil. Depremin her coğrafyada kendine özgü etkileri oluyor. Yüzeye yakınlığıyla, şiddetin ne kadar ve ne uzunlukta sürdüğüyle verdiği zarar doğru orantılı. 

Düzce depreminden sonra tüm veriler değişti. Şimdi artık o dönemden önceki binalardan çok daha dayanıklı binalar yapılıyor. Yeni binalar çok güvenli" dedi. 


Sabah...