20 / 05 / 2024

Oniki Han Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi

Oniki Han Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi

Oniki Han Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi, İsak İzi Mizrahi tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu

Belediye sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak. Söz konusu satış ihalesi 16 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şamil Ocak, Mehmet Tuna Han Aslan ve Mustafa Hakkı Karataş ortaklığında kuruldu.

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Demir Han Tuncer, Muhsin Marangoz ve Murat Emrehan Gökçen ortaklığında kuruldu.

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz, Ahmet Sağlam ve Sinan Çevik ortaklığında kuruldu.

Ashill Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ashill Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Yunus Ünal ve Hüseyin Sarıhan ortaklığında kuruldu.

Spacehunt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Spacehunt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kubilay Salihvatandaş, Aziz Can Çolak, Zaynep Aslıhan Çolak, Alara Bağzıbağlı ve Ömer Mert Çolak ortaklığında kuruldu.

Onikişubat Belediyesi Kahramanmaraş'ta 4 gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat ilçesinde yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

TSKB GYO Tahir Han'ın değerini açıkladı! İşte o rakam...

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Kemankeş Mahallesi, Kemankeş - Murakıp Sokak 121 pafta, 77 ada ve 57 no'lu parseldeki Tahir Han Binası'nın değeri belli oldu. İşte o rakam...

Pera Site Yönetimi Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pera Site Yönetimi Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Hançerli tarafından kuruldu.

Fvr Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fvr Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Hanıeh Kadkhodaeı, Hosseın Imanı, Masoumeh Seıf ve Yatebeh Moharamıpılehrood ortaklığında kuruldu.

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Sena Hançer tarafından kuruldu.

Decisions Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Decisions Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Hanı N M Okal tarafından kuruldu.

Almadina Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almadina Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ahmed Hanı G.A. Gaja tarafından kuruldu.

Oniki Han Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi Haberi

Oniki Han Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi

Oniki Han Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi, İsak İzi Mizrahi tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu. Oniki Han Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi iş konusu; her türlü gayrimenkul her türlü emlak villa devre mülk apart otel motel kamping gibi turistik tesisler organize sanayi bölgeleri mesken ev apartman işyeri arsa arazi gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Oniki Han Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Tomtom Mahallesi, Camcı Feyzi Sokak,No:...