28 / 04 / 2024

Belediye sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak! 

Belediye sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak. Söz konusu satış ihalesi 16 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.



Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Söz konusu gayrimenkulün muhammen bedeli 15 milyon 999 bin 757 TL, geçici teminat bedeli 479 bin 993 TL olarak belirlendi.

Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, söz konusu parsel imar planında Sağlık Tesisi Alanı E=1,20 şeklinde tanımlanıyor.

Söz konusu satış ihalesi 16 Ağustos 2023 tarihinde saat 14:00'te  Onikişubat Belediyesi Hizmet Binası Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Belediye sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak! 

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığından:

1. Mülkiyeti Onikişubat Belediyemize ait olan İlçemiz Karamanlı Mahallesi 8185 ada 2 nolu parselde kayıtlı 5613,95 m² yüzölçümlü tam parsel Belediyemiz adına kayıtlı olup 26/07/2023 tarihli ve 2023/393 sayılı Belediyemiz Encümen Kararına istinaden satılacaktır.
2. İhalesi 16 Ağustos 2023 Çarşamba günü saat 14:00 'de, ‘Cumhuriyet Mah. Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Bulvarı No:134A Onikişubat/Kahramanmaraş’ adresinde bulunan Belediye Hizmet Binamızın Encümen Toplantı Salonunda, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi uyarınca ''Kapalı Teklif Usulü İhale Yoluyla'' yapılacaktır.
3. İhale ile satılacak olan taşınmazın Muhammen Bedeli 15.999.757,50 TL (On Beş Milyon Dokuz Yüz Doksan Dokuz Bin Yedi Yüz Elli Yedi lira Elli Kuruş) Geçici Teminat Bedeli 479.993,00 TL (Dört Yüz Yetmiş Dokuz Bin Dokuz Yüz Doksan Üç Lira) olup, geçici teminat bedeli ihale saatinden önce yatırılacaktır.
4. Söz konusu parsel imar planında SAĞLIK TESİS ALANI E=1,20 olarak tanımlanmakta olup Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğine göre Sağlık tesisleri alanı, Hastane, sağlık ocağı, aile sağlık merkezi, doğumevi, dispanser ve poliklinik, ağız ve diş sağlığı merkezi, fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi, entegre sağlık kampüsü gibi fonksiyonlarda hizmet veren gerçek veya tüzel kişilere veya kamuya ait tesisler için uygulama imar planında özel veya kamu tesisi alanı olduğu belirtilmek suretiyle ayrılan alanları (Özel sağlık tesisi yapılacak alanlar
belirlenmeden Sağlık Bakanlığının taşra teşkilatının uygun görüşü alınır.), ifade etmektedir. Üzerinde herhangi bir yapı bulunmamaktadır.
5. İhale ile ilgili tüm masraflar (Karar Pulu binde 5,69, Gazete İlan Bedeli ve Tapu Harcı) ihale üzerinde kalan alıcıya aittir.
6. İhaleye ilişkin Şartname ve ekleri 200,00 TL (İki Yüz Lira) + Muhammen Bedelin 0,0005’i olan 8.000,00 TL (Sekiz Bin) bedelle İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde Emlak İstimlak Servisinden satın alınılabilir veya ücretsiz olarak görülebilir.
7. İhaleye katılmak isteyen Gerçek/Tüzel kişilerin 16 Ağustos 2023 Çarşamba günü saat 12:00'ye kadar İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Emlak İstimlak Servisine başvurmaları gerekmektedir. Bu tarih ve saatten sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.
8. İhaleye katılmak isteyenlerden istenilen belgeler;
• 2023 yılında İl Nüfus Müdürlüğünden alınmış Kanuni İkametgâh Belgesi, (Gerçek Kişi)
• Türkiye’de ikamet etmeyenlerin, Tebligat için adres beyanı, (Gerçek Kişi)
• İhaleye katılacak gerçek kişinin Nüfus cüzdan fotokopisi, (Gerçek Kişi)
• Vekâleten iştirak ediyorsa, Noter Tasdikli vekâletname, Vekilin İmza Sirküsü, (Gerçek Kişi)
• Ortak Girişim olması halinde Noter tasdikli İş Ortaklığı Beyannamesi; iş ortaklığı oluşturacak gerçek ve tüzel kişilerin her biri tarafından ilgilisine göre (Geçici Teminat ve Şartnameyi satın aldığına dair makbuz hariç) istenilen belgelerin ayrı ayrı verilmesi zorunludur. (Gerçek Kişi)
• Mevzuatı gereği Tüzel Kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yıl içinde alınmış Tüzel Kişiliğin odaya kayıtlı olduğu gösterir belge, (Tüzel Kişi)
• İhaleye giren kişinin tüzel kişiliği temsile ve ihaleye katılma yetkisine sahip olduğuna ilişkin belge, vekâletname, Nüfus cüzdan fotokopisi ve imza sirküleri, (Tüzel Kişi)
• Tüzel Kişiliği temsilen ihaleye Katılan yetkilinin Noter Tasdikli İmza Sirküsü, (Tüzel Kişi)
• İhaleye İştirak eden taraflardan her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartname,
• Satış şartnamesini satın aldığına dair makbuz aslı,
• Yatırmış olduğu geçici teminat makbuzun aslı veya Süresiz Limit Dahili Banka
Teminat Mektubu,
• Belediyemize her hangi bir borcu olmadığına dair (Onikişubat Belediyesi Mali
Hizmetler Müdürlüğünden alınmış) belge,
9. İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
İlgililere ilanen duyurulur

Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) 2 bin erkek, 500 kadın öğrenci alımı yapacak! İşte başvuru tarihi ve tüm detayları...

Ağustos 2023 evde bakım maaşı hesaplara ne zaman yatırılacak? Zamlı evde bakım maaşlarını bekleyenler dikkat!

TOKİ'nin İstanbul'daki 577 konutluk yeni projesi işte bu tarihte ihaleye çıkıyor!


Geri Dön