02 / 05 / 2024

Onikişubat Belediyesi hizmet binası açılış

Onikişubat Belediyesi hizmet binası açılış

Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, "Burasının karşılığında DSİ bölge müdürlüğümüze 40 tane lojman yaptık. Onları teslim ettik ve karşılığında burayı aldık. Yaklaşık 23 dönüm bir alan burası. Bu bina bittiğinde Kahramanmaraş'a yakışır bir bina olacak inşallah.'' dedi.

Onikişubat Belediyesi'nden Kahramanmaraş'ta konut imarlı arsa!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak.

Kahramanmaraş'ta 1.922 metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 14 Aralık'ta! 

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde yer alan 1.922,13 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Onikişubat'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Kahramanmaraş Onikişubat'ta konut imarlı 2 arsa satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, Kavlaklı Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki söz konusu arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ta 222 metrekarelik arsa satılıyor! Belediye tarihi verdi! 

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesi, Dumlupınar Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. Peki Kahramanmaraş Onikişubat'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

O belediyeler birçok araziyi satılığa çıkardı!

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi; arsa, lojman ve sağlık alanını satışa çıkardı. Belediye, çevredeki yoğun betonlaşma sebebiyle park alanı olarak düzenlenmesi gereken, içinde pek çok yetişkin meyve ağaçlarının olduğu araziyi satışa çıkardı.

Onikişubat Belediyesi Kahramanmaraş'ta 4 gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat ilçesinde yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası yıkılacak mı?

30 Ekim tarihinde Yunanistan’ın Sisam Adası’nda meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'na ilişkin güçlendirme ve yıkım tartışmaları devam ediyor. Mimarlar Odası İzmir Şubesi, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

Adalar Belediyesi Hizmet Binası depreme dayanaksız mı?

Adalar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nın depreme dayanıksız olduğunu belirledi. Yapılan analizler sonrasında İBB'nin Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nı yıkması bekleniyor.

Marmaris Belediyesi hizmet binası yıkıldı!

Riskli yapı olduğu gerekçesiyle boşaltılan Marmaris Belediyesi hizmet binasının yıkımı yapıldı.

Kahramanmaraş Onikişubat Kentmar Yapı Kooperatifi Evleri'nde hak sahipleri belli oldu!

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, 3 ayrı noktada inşa edilecek dairelerin hak sahiplerini kura ile belirledi. 

Kahramanmaraş Onikişubat'ta arazi kavgası: 1 ölü!

Kahramanmaraş Onikişubat'ta arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Onikişubat Belediyesi hizmet binası açılış Haberi

Onikişubat Belediyesi hizmet binası açılış

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, yeni belediye hizmet binasının Kahramanmaraş'ın en mükemmel yapılarından bin olacağını belirterek, "Kahraman şehrimize yakışır bir eser kazandırıyoruz"


Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, inşasına başlanan yeni hizmet binası şantiyesinde incelemelerde bulundu. Etüt Plan Proje Müdürü Ömer Cihat Özkarcı ile birlikte inşaat alanım gezen Başkan Mahçiçek, firma yetkililerinden bilgiler alıp,  işçilerle sohbet etti. Onikişubat Belediyesi yeni hizmet binasının mimarisiyle, akıllı bina özellikleriyle, salonları ve sosyal donatılarıyla Kahramanmaraş'ın en mükemmel yapılarından biri olacağım ifade eden Mahçiçek, binanın 2017 yılı Ağustos ayında hizmete sunulacağını kaydetti. Belediye binasının DSİ Lojmanları olarak kullanılan bölgeye yapıldığım belirten Mahçiçek, "Burasının karşılığında DSİ bölge müdürlüğümüze 40 tane lojman yaptık. Onları teslim ettik ve karşılığında burayı aldık. Yaklaşık 23 dönüm bir alan burası. Belediye için...