17 / 05 / 2024

Onikişubat Belediyesi yapım ihalesini doğan inşaat kazandı

Onikişubat Belediyesi yapım ihalesini doğan inşaat kazandı

Onikişubat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2014/77622 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleştirdi. Onikişubat Kahramanmaraş adresinde gerçekleşen ihaleye dört firma teklif verdi.

Onikişubat Belediyesi'nden Kahramanmaraş'ta konut imarlı arsa!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak.

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Kahramanmaraş Onikişubat'ta konut imarlı 2 arsa satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, Kavlaklı Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki söz konusu arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Onikişubat Belediyesi Kahramanmaraş'ta 4 gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat ilçesinde yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

e-Devlet'te başvuran PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı yapıldı mı? Şimdi siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına destek ödemesi yapıyor. e-Devlet'te başvuran PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı yapıldı mı? Şimdi siz de bakın!

Adapazarı Belediyesi'nden kat karşılığı sosyal kültürel tesis ve ticari alan yapım işi ihalesi!

Sakarya İli Adapazarı Belediyesi Başkanlığı, Sakarya'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Kahramanmaraş Onikişubat Kentmar Yapı Kooperatifi Evleri'nde hak sahipleri belli oldu!

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, 3 ayrı noktada inşa edilecek dairelerin hak sahiplerini kura ile belirledi. 

TOKİ Kahramanmaraş Onikişubat 438 konut ihalesi bugün!

Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Kurtlar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 438 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Onikişubat 438 konut ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Kurtlar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 438 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Kahramanmaraş Onikişubat 438 konut ihalesi 12 Ekim'de!

Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Kurtlar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 438 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 12 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin yapımı yeniden başladı!

Kentsel dönüşümden, altyapıya, sosyal belediyecilik hizmetlerinden yatırımlara kadar birçok hizmet sunan Mamak Belediyesi, yapımı durdurulan Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin inşaatına yeniden başlandı. 

Onikişubat Belediyesi'nden 3.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Onikişubat Belediyesi'ne ait olan Karamanlı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 3 milyon 998 bin 588,65 TL bedel ile satışa çıkarıldı.  İhale 21 Mart 2019 Perşembe günü saat 14:00'de gerçekleşecek. 

Onikişubat Belediyesi yapım ihalesini doğan inşaat kazandı Haberi

Onikişubat Belediyesi yapım ihalesini doğan inşaat kazandı

Onikişubat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2014/77622 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleştirdi.  Akçakoyunlu Mahallesi Şekerdere Bulvarı No:18 Onikişubat Belediye Hizmet Binası Onikişubat Kahramanmaraş adresinde gerçekleşen ihaleye dört firma teklif verdi.  Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı.  Yaklaşık maliyeti 3.142.300,00 TRY olan ihaleye giren dört firmanın teklifi değerlendirmeye alındı.  Onikişubat Belediyesi merkez mahallelerinde kilitli beton parke ve beton bordür taşı ile döşeme kaplama yapılması işi için açılan ihalede sınır değer 1,315,555,00 TRY olarak belirlendi. En yüksek teklifin 1.794.500,00 TRY olduğu ihaleye, en düşük teklif 1.547.500,00 TRY verildi.  DOĞAN İNŞAAT SAN. VE TİCARET LTD. ŞTİ. 1.547.500,00 TRY ile ihaleyi kazanan taraf oldu. 


Ticari...