06 / 07 / 2024

onikişubat yeni konutları

onikişubat yeni konutları

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Aksu Tv ekranlarında yayınlanan Kentin Başkanları programına konuk oldu. Mahçiçek: Onikişubat ilçesini, Türkiye'nin en yaşanılabilir yerlerinden biri haline getirmeye gayret ettiklerini ifade etti.

İstanbul yeni Dubai oldu! Etiler'de yeni konutların fiyatları 5 milyon dolardan başlıyor! 

Dr. İbrahim Can, sosyal medya hesabından, Etiler'de yükselen iki gökdelendeki konutların fiyatlarını paylaşarak İstanbul'un adeta yeni Dubai olduğunu söyledi. İşte Finansal Yönetim Danışmanı Dr. İbrahim Can'ın o paylaşımı ve takipçilerden gelen yorumlar...

Onikişubat Belediyesi'nden Kahramanmaraş'ta konut imarlı arsa!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak.

Hataylı depremzedeler yeni yıla yeni konutlarında girecek!

TOKİ, 6 Şubat deprem felaketinde en ağır hasarı alan Hatay’da depremzedeleri yeni konutlarına kavuşturmak için gece-gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Hızlı bir şekilde yükselen evlerden 40 bin tanesi yeni yılda Hataylılara teslim edileceği belirtildi.

Kahramanmaraş Onikişubat'ta konut imarlı 2 arsa satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, Kavlaklı Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki söz konusu arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kocaeli’nde kentsel dönüşüm kapsamında yeni konutlar kısa sürede tamamlanacak!

Kocaeli Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Söğüt, "Barbaros Mahallesindeki dönüşümü yüzde 99 anlaşma oranıyla gerçekleştirdik. Yeni konutlar da kısa süre içinde tamamlanacak ve insanlar güvenli bir şekilde evlerine taşınacak” dedi.

TOKİ Trabzon projesiyle bu ilçeye yeni konutlar geliyor! Trabzonlular dikkat!

TOKİ Trabzon projesiyle bu ilçeye yeni konutlar geliyor. İşte TOKİ Trabzon 2023 projesi ile ilgili paylaşılan detaylar...Hemen bakın...

TOKİ Denizli projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın!

TOKİ Denizli projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın... İşte TOKİ Denizli projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kastamonu projesi için düğmeye bastı! Tek bir ilçeye yeni konutlar geliyor!

TOKİ Kastamonu projesi için düğmeye bastı... Tek bir ilçeye yeni konutlar geliyor... İşte Kastamonu TOKİ projesi detayları...

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın!

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın... İşte TOKİ Antalya 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Almanya'da yeni konutlar için inşaat maliyetleri yüzde 15,1 arttı!

Açıklanan verilere göre, Almanya'da yeni konutlar için inşaat maliyetleri, Şubat ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 15,1 artış gösterdi.

Onikişubat Belediyesi Kahramanmaraş'ta 4 gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat ilçesinde yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Yeni yapılacak konutlar için ‘alüvyon kalınlığı’ uyarısı!

Deprem bölgesinde yapılacak yeni konutlar için çalışmaların başlatıldığı bu dönemde, uzmanlardan bu kez, ‘alüvyon’ uyarısı geldi.

onikişubat yeni konutları Haberi

onikişubat yeni konutları

Kahramanmaraş Merkez Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Erol Öner'in hazırlayıp sunduğu "Kentin Başkanları" programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bugün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Yiizbaşıoğlu, marasgundem.com internet sitesi yazarı Mehmet Taş ve Dünya Gazetesi Temsilcisi Ali Eskalen'in sorularını cevaplandıran Başkan Mahçiçek, geride kalan 11 aylık süreçte birbirinden önemli projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. 


Ulaşımdan kentleşmeye, sosyal belediyecilikten kültür hizmetlerine kadar pek çok alanda bundan sonraki dönem zarfında atılacak adımlara ilişkin de bilgiler veren Mahçiçek, "Yeni Türkiye'nin yeni Onikişubat'ını birlikte inşa edeceğiz" diye konuştu. 


Onikişubat Belediyesi'nin 4 Nisan 2014 tarihi itibariyle kurulduğunu anımsatan Mahçiçek, kısa şiire içerisinde teknik ve fiziki alt yapı ile personel yapısını ve makine parkını oluşturduklarını kaydetti. 

Onikişubat Bclediyesi'nin artık kurumsal kimliğini oluşturmuş sayılı belediyelerden biri haline geldiğini dile...