04 / 05 / 2024

ONS İnşaat Grup Başkanı Tuna Atalay

ONS İnşaat Grup Başkanı Tuna Atalay

Türk inşaat sektörünün bilgi ve tecrübesinin 240 milyar dolarlık pazardan pay almak için yeterli olduğunu söyleyen ONS İnşaat Grup Başkanı Tuna Atalay, “Körfez ve çevresi bizi iyi tanıyor, pazardan pay almamız iki taraf için de avantaj” dedi.

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Taşbaşı ve Fazlı Metehan Nazlı ortaklığında kuruldu.

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kağıthane’de 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Nail Karagöl ile Zafer Karcı ortaklığıyla kuruldu.

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkez nakli yapıldı! 

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi.  Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gönüllü tarafından kuruldu.

Nılmo Grup Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nılmo Grup Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vahıd Tızfahm tarafından kuruldu. 

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Bagherı tarafından kuruldu.

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Bissan İnşaat Grup İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bissan İnşaat Grup İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mohsen Fetouh E tarafından kuruldu.

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ersin Durmuş tarafınan kuruldu!

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Engin Özel tarafından kuruldu.

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ali Düzgün tarafından kuruldu.

ONS İnşaat Grup Başkanı Tuna Atalay Haberi

ONS İnşaat Grup Başkanı Tuna Atalay

Suudi Arabistan’ın ülkede var olan konut ihtiyacını karşılamak için rotasını Türkiye'ye çevirmesi, Türk müteahhitler için de yeni bir pazarın kapısını araladı. Sistemin hayata geçmesi halinde Türk müteahhitlerinin Suudi pazarına kolayca açılmasının söz konusu olacağına dikkat çeken ONS İnşaat Grup Başkanı Tuna Atalay, bu durumun her iki taraf için de çok iyi bir adım olacağının altını çizdi. Türk müteahhitlerinin dünyada 2'nci sırada yer aldığını hatırlatan Atalay “Bu her iki taraf için de büyük avantaj. Çünkü Türk müteahhitlerinin bilgi birikimi ve tecrübesi var. Bölgeyle aynı dili konuşuyoruz” dedi. 


Ankara’nın potansiyeli çok yüksek

Ankara ve çevresinde büyük gayrimenkul projelerinin geliştirildiğine dikkat çeken Atalay, özellikle Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım şirketi Emlak Konut GYO’nun Ankara’ya başarılı yatırımlarla girmiş olmasının, şehirdeki potansiyelin ne kadar büyük olduğuyla...