28 / 04 / 2024

Ons İnşaat Ons İncek fiyat listesi

Ons İnşaat Ons İncek fiyat listesi

Toplamda 992 adet daireden oluşan ONS İnşaat ONS İncek nerede sorusuna Ankara İncek bölgesinde cevabı veriliyor. Projede, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks ve 3 oda 1 salon dubleks daireler yer alıyor...

Ons İnşaat Ons İncek fiyat listesi!

Ons İnşaat Ons İncek fiyat listesine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 992 adet konuttan meydana gelen Ons İncek Residence'ta daire fiyatları 308 bin liradan başlayarak yükseliyor...

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Taşbaşı ve Fazlı Metehan Nazlı ortaklığında kuruldu.

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kağıthane’de 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Nail Karagöl ile Zafer Karcı ortaklığıyla kuruldu.

Bıons Ajans İnşaat Peyzaj Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıons Ajans İnşaat Peyzaj Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Pervasız tarafından kuruldu.

General Solutıons İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

General Solutıons İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Charıf El Baba ve Visam Hasan ortaklığında kuruldu.

Ons Es İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ons Es İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Sustam tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Tf Solutıons İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tf Solutıons İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Taha Harkus, Mohamed Feras Tebane ve Sami Abdulhak ortaklığında kuruldu.

Ons Ticaret Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ons Ticaret Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Fatih Beluk tarafından 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Goldstone Constructıons İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goldstone Constructıons İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Vıncent Mıclet tarafından kuruldu.

Ons İncek güncel fiyat listesi Ocak 2018!

Ons İnşaat'ın Ankara'da hayata geçirdiği Ons İncek projesinde dairelerin fiyatları güncellendi. İşte Ons İncek güncel fiyat listesi Ocak 2018...

OGP Solutıons Proje Geliştirme İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

OGP Solutıons Proje Geliştirme İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi A. Saıf İbrahim Moustafa Wahdan, M. Hossameldin Mostafa Hamıdo ve H. Moustafa Hamıdo Moustafa ortaklığında 145 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ankara ONS İncek'te Kurban Bayramı'na özel fiyatlar!

ONS İncek projesi Ankara'da ONS İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede bayrama özel uygulanan kampanyaya göre satış fiyatları 450 bin TL'den başlıyor...

ONS İncek Bayram kampanyası!

ONS İncek Bayram kampanyası ile daire sahibi olmak çok kolay. Ankara İncek'te hayata geçirilen proje Ons İnşaat imzasını taşıyor.

Ons İnşaat Ons İncek fiyat listesi Haberi

Ons İnşaat Ons İncek fiyat listesi

30 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı sağlanan ONS İnşaat ONS İncek nerede sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. Projede banka kredisi kullanılıyor. 


Konutların satış sürecine devam edilen Ankara ONS İncek projesinde yer alan daireler; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks ve 3 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandı.


Toplam 39 bin 168 metrekare arsa alanına sahip olan ONS İncek Ankara projesi, 992 adet daireden meydana geliyor. Projede yer alan daireler 2016 yılının Haziran ayında teslim edilecek.  


41, 43 ve 45 katlı 3 bloktan meydana gelen ONS İnşaat ONS İncek nerede sorusuna yanıt olarak Ankara İncek bölgesinde deniliyor. Proje, ONS İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. 


ONS İnşaat ONS İncek fiyat listesi!

1 oda 1 salon...