10 / 05 / 2024

OGP Solutıons Proje Geliştirme İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!


OGP Solutıons Proje Geliştirme İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi A. Saıf İbrahim Moustafa Wahdan, M. Hossameldin Mostafa Hamıdo ve H. Moustafa Hamıdo Moustafa ortaklığında 145 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.



OGP Solutıons Proje Geliştirme İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi 145 bin TL sermaye ile bugün A. Saıf İbrahim Moustafa Wahdan, M. Hossameldin Mostafa Hamıdo ve H. Moustafa Hamıdo Moustafa ortaklığında kuruldu.

OGP Solutıons Proje Geliştirme İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi iş konusu; 1-) Petrol firmalarına, her türlü sanayi tesisi ve fabrikalara alt yapı inşası ve tesis kurulum işlerini yapmak ve yaptırmak 2-) Her türlü hizmet ve sanayi tesislerine, fabrikalara; tamir, bakım, yenileme, revizyon işlemleri ve hizmetleri vermek 3-) Her türlü sanayi ve üretim projelerine, altyapı çalışmalarına mühendislik hizmeti vermek 4-) İşletme ve stratejik, mali, pazarlama, üretim, iş süreçleri, proje vb. yönetim hizmetleri ile idari danışmanlıkfaaliyetleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Geri Dön