18 / 05 / 2024

Ontan Grup Myvia 414

Ontan Grup Myvia 414

Ontan Grup Myvia 414 'te teslimler Kasım 2014'te gerçekleşecek, proje 2 blok halinde yükseliyor

Ontan Modda Bayraklı'ya 'En İyi Rezidans' ödülü!

İzmir'de yatırımlarına ve projelerine devam eden Ontan Grup,  İstanbul'da gerçekleşen Sign Of The City Awards töreninde yapımı tamamlanan Modda Bayraklı Projesi'ne 'En İyi Rezidans' ödülü verildi.

Ontan Grup'da kampanyalar devam ediyor!

Ontan Grup'un iki projesinde kampanyalar devam ediyor. Modda Bulvar'da fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor. Ayrıca Modda Suites'de son 7 daire kaldı. 

Modda Suites'e ''En İyi Konut'' ödülü!

İzmir'de faaliyet gösteren Ontan Grup, Sign Of The City Awards'ta ‘Modda Suites’  projesi ile de “En İyi Konut” ödülünün sahibi oldu. 

Ontan Grup'un yeni projeleri yolda!

Ontan Grup 2006 yılında, inşaat fakültesindeki arkadaşlıklarını profesyonel iş hayatına taşıyan genç girişimci mühendisler Onur Ökten ve Taner Akçınar tarafından kuruldu. 10 yıllık genç bir firma olmasına karşın firma, inşaatta dünyanın en büyük 250 sıralamasına göz dikti.

Gözde Grup'tan 900 konutluk Myvia Wins projesi!

Gözde Grubu, 210 milyon TL’lik yatırımla gerçekleşecek son projesi MyVia Wins’e başlıyor. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi’ne 300 metre mesafede hayata geçirilecek proje, yatırımcılar ve üniversite öğrencilerine hitap ediyor.

Ontan Manisa'da teslimler 18 ay sonra gerçekleşecek!

Ontan Grup, geçtiğimiz günlerde Ontan Manisa projesinin ikinci lansmanını gerçekleştirdi. 5 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen ve 130 adet bağımsız bölümden oluşan Ontan Manisa'nın 18 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Myvia 414 İzmir projesi!

Şifa Hastanesi'ne ve Yaşar Üniversitesi'ne yakın konumda hayata geçirilen Myvia 414 İzmir projesi Gözde Yapı, Ontan Grup ve MŞB İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...

Myvia 414 İzmir fiyat!

2 bloktan oluşan ve Gözde Yapı, Ontan Grup ve MŞB İnşaat ortaklığında İzmir Bornova'da inşa edilen İzmir Bornova Myvia 414 İzmir fiyat bilgilerini haberimizden öğrenebilirsiniz.

İstanbullu yatırımcılar Myvia 414'e yoğun ilgi gösterdi!

Gözde Grup Myvia serisine yeni bir halka ekledi. Myvia 414 konutlarına İzmirli yatırımcının yanı sıra İstanbullu yatırımcıların da ilgisi yoğun oldu. Projede daire fiyatları 170 bin liradan başlıyor

Gözde Grubu Myvia Bahçe Projesi'nde 1'inci etap teslim edildi!

Gözde Grubu'nun İzmir inşaat firmalarından Ontan İnşaat ile Bornova'da inşa ettiği Myvia Bahçe Projesi'nin 1'inci etabı tamamlandı ve teslim edildi. Projenin devam eden 2'nci etabı ise Mart ayında teslim edilecek.

MyVia Bahçe'de ikinci etap Mart ayında teslim edilecek!

İnşaat ve sağlık sektörünün önele isimlerinden Gözde Grubunun, İzmir inşaat firmalarından Ontan İnşaat ile birlikte Bornova'da inşa ettiği MyVia Bahçe Projesi'nin birinci etabı tamamlanıp teslim edildi...

Myvia 414 Evleri!

Myvia 414 Evleri Gözde Yapı, Ontan Grup ve MŞB İnşaat ortaklığı girişimiyle hayata geçiriliyor. Myvia 414 Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisinden yaralanılarak ev sahibi olmak mümkün.

İzmir Bornova Myvia 414 Konutları!

Ontan Grup, Gözde Yapı ve MŞB İnşaat ortaklığı imzası taşıyan İzmir Bornova Myvia 414 Konutları 'nın ayrıntılarına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Ontan Grup Myvia 414 Haberi

Ontan Grup Myvia 414

Gözde Yapı, Ontan Grup ve MŞB İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Myvia 414 projesi 6 katlı 2 blok halinde yükseliyor. 

Ontan Grup Myvia 414 'te yer alan konutlar stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje kapsamında VIP fiyatlarla satışlar sürüyor.

Bornova'da yükselen Myvia 414 'te; AVM, residence, otel ve ofis bir arada bulunuyor. Karma proje olarak yaşama geçirilen Ontan Grup Myvia 414 'te fiyatlar 143 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Firma bünyesinde tasarlanan ödene planıyla konut sahibi olunabilen Myvia 414 'te teslimler Kasım 2014'te gerçekleşecek. 414 Myvia Yaşar Üniversitesi ve Şifa Hastanesi'ne yakın konumda inşa ediliyor.

Web Adresi: http://www.ontan.com.tr/

Ceren...