05 / 05 / 2024

Onur Başkan projeleri

Onur Başkan projeleri

İç Mimar & Gayrimenkul Danışmanı Onur Başkan kimdir? Onur Başkan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Onur Başkan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Onur Başkan...

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan konut projeleri ile ilgili açıklama! İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projeleri pek çok insanın gündeminde yer alıyor. Bu konu nezdinde TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan konut projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Asgari ücretli, dar gelirli ve emekliler hemen buraya bakın! TOKİ Başkanı fiyatları açıkladı! İşte talep-başvuru ekranı!

Asgari ücretli, dar gelirli ve emeklilerin beklediği müjde sonunda geldi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen 2022 projeleri fiyatlarını TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı. İşte detaylar...

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Onur Sarıbay, TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

M. Onur Sarıbay yaklaşık olarak 40 senedir emlak sektörüne yön veren TURYAP’ın yeni yönetim kurulu başkanı oldu.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut'tan İstanbul'daki şantiye alanlarına ziyaret!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, kuruma bağlı İstanbul'da devam eden projeleri inceledi. 

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Hayal Olcay Tepe Emlak Yönetim Kurulu başkanı oldu! 

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak birçok projeye imza atan, Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay,Yönetim Kurulu Başkanı oldu...

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan da Jet Fadıl mağduru!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk satışı yaptığı kişilerden para topladığı halde projeleri tamamlamadığı nedeniyle yargılanan Fadıl Akgündüz’ün mağdur ettiği kişiler arasında MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan olduğu ortaya çıktı.

Galatasaray'da başkan değişti, projeler ne olacak?

Galatasaray başkanı Dursun Özbek'in güven tazelemek için girdiği başkanlık seçimini kaybetmesi sonrasında gözler yeni başkan Mustafa Cengiz'e çevrildi. Galatasaray'ın projeleri ne olacak?

İzmir Başkan Eşleri Buluşması'nda projeler incelendi!

İzmir'de görev yapan belediye başkanlarının eşleri Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve eşi Ferah Batur'un ev sahipliğinde Narlıdere'de buluştu. Başkan eşleri Narlıdere'deki projeleri inceledi.

Onur Başkan projeleri Haberi

Onur Başkan projeleri

Onur Başkan kimdir?

Onur Başkan, 1978 yılında İzmir’de doğdu. 1998 -2002 yıllarında;  Bilkent Üniversitesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünde okudu.


2005-2009 yıllarında; MRI Overseas Property

Dünyanın 18 ülkesinde faliyet gösteren Avrupa’nın en büyük gayrimenkül firmasında emlak satış  temsilcisi ardından satış müdürlügü görevleri yaptı.


2008 -2009 , Yılları arasında Finlandiyanın Lapland bölgesinde,Levi  kayak merkezinde bulunan Dünya çapında iki projenin( Hotel Levin Torinaukio , Levin Klubi ) Snow White inşaat firması bünyesinde proje satış müdürlügünü yaptı.


2010 -2011: Club La Costa

Club La Costa firmasının, Artev Global ile birlikte tasarlayıp satışa sunduğu, Kuşadası ( Kuşadası Golf Resort) ve Didim ( Appolonium) projelerinde satış ve pazarlama ekibinde yer aldı.


İletişim bilgileri:


Bodrum Design Studio

Muğla, Bodrum

Turkey

E-posta: [email protected]

Telefon: +90 0554 888 55...