28 / 04 / 2024

Onur Çimento Yapı onur park life

Onur Çimento Yapı onur park life

Hazır beton üretimiyle tanınan Onur Çimento Yapı, Esenyurt’un kuzeyinde hayata geçirdiği 718 konutluk Onur Park Life projesiyle gayrimenkule girdi. Projede metrekare satış fiyatları 2 bin 600 TL’den başlıyor.

2023 çimento fiyatlarına zam geldi mi? 1 kg, 25 kg ve 50 kg çimento fiyatları ne kadar? 1 Temmuz çimento fiyat listesi

İnşaat projeleri için temel malzemelerden biri olan çimento, yapıların dayanıklılığı ve sağlamlığı açısından büyük önem taşıyor. Peki 2023 çimento fiyatlarına zam geldi mi? 1 kg,3 kg,5 kg, 25 kg ve 50 kg çimento fiyatları ne kadar? 1 Temmuz çimento fiyat listesi.

O markette ayçiçek yağına çılgın indirim yapıldı! 4 Litre teneke ayçiçek yağı 119 TL'ye düştü

Ayçiçek yağında bomba indirim Onur marketten yapıldı. 4 litre teneke ayçiçek yağının satış ücreti 119 TL'ye kadar geriledi. İşte ayçiçek yağında indirim yapan Onur market ve indirimin ayrıntıları.

İnşaatın en temel yapı malzemelerinden çimento ve demire zam geldi mi? Çimento ve demir fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden olan çimento ve demir fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Çimento fiyatları kaç lira? Demir fiyatları ne kadar? İşte güncel demir ve çimento fiyat listesi...

Çimento ve Hazır Beton Fiyatlarının Konut Yapım Maliyetine Etkisi raporu 11 Mart'ta açıklanacak!

Ülke ve bölge olarak İçinde yer aldığımız ekonomik şartların, çimento ve inşaat sektörlerine etkisinin ele alındığı Çimento ve Hazır Beton Fiyatlarının Konut Yapım Maliyetine Etkisi raporu 11 Mart tarihinde açıklanacak.

Onur Gündoğdu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Onur Gündoğdu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Onur Gündoğdu tarafından kuruldu.

Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Türkiye’de ilk beton ve çimento sürdürülebilirlik belgelendirmeleri yapıldı!

Beton Sürdürülebilirlik Konseyi Bölgesel Sistem Operatörü olan Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından ülkemize tanıtılan “Kaynakların Sorumlu Kullanımı Belgelendirme Sistemi” kapsamında ilk hazır beton tesisi ile çimento fabrikasının belgelendirilmesi yapıldı. 

Onur Park Life İstanbul'da yaşam başlıyor!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş.'nin kendi arazisi üzerinde hayata geçirdiği Onur Park Life İstanbul'da yaşam başlıyor...

Onur Park Life projesinde anahtar teslimleri başlıyor!

Onur İnşaat A.Ş ve Onur Çimento Yapı A.Ş,  yarım asırlık deneyimi ile demir, çimento ve betonun; mühendislik ve mimarlığın bir araya gelmesiyle güvenin inşa edildiği Onur Park Life İstanbul’da ilk etabın satışları tamamlandı. 

Onur Park Life Evleri daire teslimleri!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento A.Ş tarafından hayata geçirilen Onur Park Life projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Projede evlenen çiftlere özel cazip ödeme kampanyası bulunuyor...

Onur Life Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onur Life Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Onur Kanbur tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Onur Durmuş: İnşaat sektöründe uzun vadeli planlama şart!

İnşaat sektöründe uzun vadeli planlama yapılması gerektiğini söyleyen DRC Grup Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş, çimento, beton ve demir fiyatlarının giderek yükselmesiyle girdi maliyetlerinin de arttığını söyledi.

Onur Çimento Yapı onur park life Haberi

Onur Çimento Yapı onur park life

Hazır beton üretimiyle tanınan Onur Çimento Yapı, Esenyurt’un kuzeyinde hayata geçirdiği 718 konutluk Onur Park Life projesiyle gayrimenkule girdi. Projede metrekare satış fiyatları 2 bin 600 TL’den başlıyor.


İstanbul’un her yıl 700 bin metreküplük hazır beton ihtiyacını karşılayan Onur Çimento’da gayrimenkul sektörüne girdi. Onur İnşaat ve Onur Çimento Yapı, Esenyurt’un kuzeyinde Bahçeşehir’e komşu 46 bin 800 metrekarelik kendi arazisinde Onur Park Life İstanbul’u hayata geçirdi. 718 konut ve 231 mağazadan oluşan Onur Park Life İstanbul 2 bin 600 TL’lik metrekare satış fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Bölgede metrekare satış fiyatları ise 4 bin TL’ler seviyesinde. Recidence, AVM ve business karma konsept projesi olan Onur Park Life İstanbul, 1000 m2 lik kreş, bir katta dört daire konsepti, birbirini görmeyen ve manzarası açık blok...