02 / 05 / 2024

Onur Çizeri ne anlatıyor

Onur Çizeri ne anlatıyor

7-15 Kasım 2015 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek olan ‘‘34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’’ “Onur Çizeri” Tan Oral, 14 Kasım tarihinde YEM kitabevinin standında okurlarıyla buluşacak.

Onur Yücekal iş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda görev aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Onur Yücekal imdir? Hangi üniversiteden, kaç yılında mezun oldu? Çalışma yaşamına ne zaman ve nerede başladı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda görev yürütüyor? İşte Onur Yücekal ile ilgili merak edilenler...

Onur Özalp ne zaman genel müdür oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Nerelerde çalıştı?

Peker GYO Genel Müdürü Türk iş insanı Onur Özalp, nerede okudu? Yüksek lisansını hangi üniversitede yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Onur Özalp ile ilgili merak edilen her şey...

Onur İncehasan evli mi? Onur İncehasan kimdir?

Vakıf GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olan Onur İncehasan ne mezunu? Onur İncehasan kimdir? İşte ayrıntılar...

Onur Market yeni yıla özel yüzde 30'a varan kampanyasını duyurdu fiyatlar dip yaptı! İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi

Omur Market online alışveriş sitesinde yeni yıla özel kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında pek çok ürün indirime girdi. Peki Onur Market'te hangi ürünler indirime girdi fiyatları ne kadar oldu? İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Onur Sarıbay kimdir? 

Yaklaşık olarak 40 senedir  emlak sektörüne yön veren TURYAP’ta yeni yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay oldu. Peki Onur Sarıbay kimdir? Onur Sarıbay hangi görevlerde bulundu?

Onur Sarıbay, TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

M. Onur Sarıbay yaklaşık olarak 40 senedir emlak sektörüne yön veren TURYAP’ın yeni yönetim kurulu başkanı oldu.

İstanbul İmar AŞ Genel Müdürlüğüne Onur Soytürk atandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden İstanbul İmar AŞ Genel Müdürlüğüne Onur Soytürk getirildi...

Og Proje Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Og Proje Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Onur Güneş tarafından kuruldu.

Pendik Onur Life 180 Konutları ne zaman teslim?

Toplam 180 adet konuttan meydana gelen  Onur Life 180 projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa ediliyor. Peki Pendik Onur Life 180 Konutları ne zaman teslim?

Onur Park Life Evleri 399 bin TL'ye!

718 konutun yer aldığı Onur Park Life, konumuyla öne çıkıyor. Aile konseptiyle yatırımcıların gözdesi hâline gelen projede 2+1 dairelerin satış fiyatı 399 bin liradan başlıyor.

İzmir Körfez Evleri 13. onur projemiz!

Ege-Koop'un Başkanı Hüseyin Aslan, kentsel dönüşüm projelerinden, politikadaki duruşuna, sosyal hayatından bugüne kadar kente kazandırıdıklarına ve yapımı devam eden onur projesi İzmir Körfez Evleri'ni anlattı..

Onur Park Life projesinin AVM'si ne zaman açılacak?

Onur Park Life İstanbul projesi 718 konuttan oluşuyor. Projede Alışveriş Merkezi de yer alıyor. Akbatı AVM'nin hemen yanı başında yükselen AVM'nin açılışı 4 yıl sonra yapılacak.

Onur Öngün: Türkiye'nin performansını arttırması gerekiyor!

Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, Türkiye'nin geldiği noktayı ve sonrasındaki planlarının ne şekilde olması gerektiğini vurguladı.

Onur Çizeri ne anlatıyor Haberi

Onur Çizeri ne anlatıyor

7-15 Kasım 2015 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek olan ‘‘34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’’ “Onur Çizeri” Tan Oral, 14 Kasım tarihinde YEM kitabevinin standında okurlarıyla buluşacak. Tan Oral kitaplarını YEM Kitabevi’nin 3. Salon 507 No’lu standında saat 14:00 de imzalamaya başlayacak.


Mimarlık, mühendislik, şehircilik, peyzaj tasarımı, endüstri ürünleri tasarımı, arkeoloji, kültür, sanat vb. konu başlıklarında kitaplar yayımlayan YEM Yayınlarından çıkan Tan Oral imzalı kitabın ismi: “Başımı Sokacak Bir Yerim Olsun Yeter” Türk Ytong A.Ş.’nin katkılarıyla yayın dünyasına kazandırılan bu kitap yapı sektörüne önemli bir bakış açısı kazandırırken mizahın gücünden yararlanıyor.


İçinde yaşadığımız çevre, gereğinden fazla ve çok da bozularak kabuk değiştiriyor. Bu değişim süreci özellikle tarihi kentlerde yıkıcı ve telafisi zor bir etki yaratıyor. Kent dokusunun kimliği tahrip eden şekilde bu değişikliği,...