12 / 05 / 2024

Onur Kulukısa

Onur Kulukısa

Dikey Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi, Ömer Burak Özmutafoğlu ve Onur Kulukısa ortakalığıyla 10 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Başakşehir, Başakşehir 2.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

İnnsupp İç ve Dış Ticaret Sağlık Turizm İnşaat Madencilik Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

İnnsupp İç ve Dış Ticaret Sağlık Turizm İnşaat Madencilik Sanayi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Sultan Küskü, Onur Aycibin, Serment Aycibin ve Yunus Emre Cevahiroğlu tarafından kuruldu. 

Onur Life 180'de yüzde 20 indirim fırsatı!

Pendik'te inşa edilen Onur Life 180, Onur inşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede peşin alımlarda yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor.

Onko Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Onko Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Onur Kolukısa tarafından kuruldu. 

Ahşap evler daha sağlıklı!

ON-AR Grup bünyesinde faaliyet gösteren Ağaç Yapı Genel Müdürü Onur Arlı, ahşap evlere sağlıklı ve depreme dayanıklı olduğu için her geçen gün ilginin arttığını söyledi.

Dikey Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dikey Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi, Ömer Burak Özmutafoğlu ve Onur Kulukısa ortakalığıyla 10 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Başakşehir, Başakşehir 2.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Bayraklı Körfez Evleri’ne kreş ve sağlık ocağı geliyor!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Onur Mahallesi Körfez Evleri’nde kreş ve sağlık ocağı yapılacağının müjdesini verdi. Başkan Karabağ, “Vatandaşlarımız parktan memnun. Körfez evlerine bir hareket geldiğini söylüyorlar." dedi.

Onur Öngün: Eski yapılar hızla yenilenmeli!

Onursal AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün: “Yaklaşık 500 bin kişiyi barındıran bu eski yapılar, kentsel yenileme çerçevesinde hızla yenilenmeli. Atılacak bu adım yüzbinlerce kişiye ciddi kazanç sağlayacak” dedi.

Ankara sağlık turizmi pazarı haline gelecek!

Kızılcahamam ve Haymana'daki tesislerin sağlık turizmi açısından önemini vurgulayan Dünya Markalar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Onur Taşdemir, "Yatırımlarla Ankara'yı sağlık turizmi pazarı haline getirebiliriz" dedi.

Onur Sürmeli: Binanızın sağlığını koruyun!

KYK Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Onur Sürmeli, su yalıtımının depreme dayanıklılığı artıran önemli bir işlev üstlendiğine işaret ederek, bu yüzden herkesin su yalıtımı yapılmış binalardan yana tercih hakkını kullanmasını istedi.

Onur Sürmeli: Yüzde 2 maliyetle su yalıtımı mümkün!

Toplam bina maliyetinin yalnızca yüzde 2'si kadar bir masrafla su yalıtımının sağlanması mümkün oluyor. Onur Sürmeli, su yalıtımının sağladığı avantajlar nedeniyle, halkın bilinçlendirilmesinin önemli olduğunu belirtiyor

Çanakcılar Şirketler Grubu TSF’den Onur Ödülü aldı!

Seramik Sağlık gereçleri sektörünün lider firmalarından olan Çanakcılar Şirketler Grubu Onursal Başkanı Mehmet Çanakcı, Türkiye Seramik Federasyonu ( TSF ) tarafından verilen onur ödülüne layık görüldü...

Onur Sürmeli: Bina sağlığı için su yalıtımı şart!

Su sızıntısının sebep olduğu rutubet, nem ve küf astım, alerjik reaksiyonlar, solunum yolu hastalıkları ve romatizma gibi rahatsızlıkları tetikleyerek insan sağlığını ciddi şekilde tehdit ediyor....

Onur Kulukısa Haberi

Onur Kulukısa

Dikey Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi, Ömer Burak Özmutafoğlu ve Onur Kulukısa ortakalığıyla 10 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Başakşehir, Başakşehir 2.Kısım Mahallesi'nde kuruldu. 


Dikey Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri,arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-Gayrimenkul ile ilgili danışmanlık hizmetleri vermek. 3-Gayrimenkul değerleme uzmanlığı, konut, bina, arsa, arazi...