29 / 04 / 2024

onur öngün anadolu yatırım açıklaması

onur öngün anadolu yatırım açıklaması

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün: " Sadece metropoller değil, Anadolu'nun dört bir yanı yatırım ve cazibe merkezi oldu. " açıklamasını yaptı..

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Dı Buıldıng İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dı Buıldıng İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Savaş tarafından kuruldu.

Onur Topaç Kimdir?

Onur Topaç kimdir? Onur Topaç’ın mesleği nedir? Onur Topaç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ls Engıneerıng İnşaat Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ls Engıneerıng İnşaat Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Ömer Tolgahan Akyüz tarafından kuruldu.

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Üstüngün tarafından kuruldu.

Gda Marketıng İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gda Marketıng İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Babar Shehzad, Mır Hassan, Muhammad Saeed ve Murat Tapan ortaklığında kuruldu.

Yeda Spa Desıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeda Spa Desıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kanbur tarafından kuruldu.

Onur İncehasan kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Onur İncehasan kimdir? Onur İncehasan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Onur İncehasan'ın biyografisi...

Anadolu Hayat Emeklilik, İş Kuleleri Kule-3'ten 5 yıllığına ofis kiraladı!

İş GYO, İş Kuleleri Kule-3'te yer alan bin 33 metrekarelik ofis alanını Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.'ye 5 yıl süre ile kiraya verdi. 

Merkür Of Desıng İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merkür Of Desıng İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Bayraktar, Seyfullah Bayraktar ve Şebnem Paliç ortaklığında kuruldu.

Max Buıldıng İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Max Buıldıng İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Marina Eliseeva Asenova tarafından kuruldu.

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And The Traınıng İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And The Traınıng İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oqab H F M Almutairi tarafından kuruldu.

Konutta son 15 yılın en karlı dönemi!

Etnik Grup Yönetim Kurulu Başkanı Onur Aydın, inşaat sektörünün koronavirüs salgını sonrası sıçrama gösterdiğini ve konut sektörünün teşvikler ve krediler ile birlikte hızlı bir toparlanma yaşadığını belirtti. Aydın, "Konut almak isteyenler için de son 15 yılın en karlı günlerindeyiz" dedi...

onur öngün anadolu yatırım açıklaması Haberi

onur öngün anadolu yatırım açıklaması

Anadolu'nun dört bir yanında yapılan yatırımlar iç bölgelerdeki emlak ve arsa fiyatlarını metropoller ve sahil kentleri ile yarışır hale getirdi. Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkam Onur Öngün: "Önceden yatırım düşünenler İstanbul,  Ankara  ve birkaç sahil kenti dışında herhangi bir yerle ilgilenmezdi. Ancak şimdi sadece metropoller değil, Anadolu'nun dört bir yanı yatırım ve cazibe merkezi oldu." 


Türkiye genelinde özellikle son 10 yıldır devam eden alt ve üst yapı yatırımları, uzun yıllar kendi yağıyla kavrulmaya çalışan Anadolu'ya ilaç gibi geldi. 


Modern gelişim trendindeki Anadolu'nun dört bir yanında yapılan yatırımlar iç bölgelerdeki emlak ve arsa fiyatlarını metropoller ve sahil kentleri ile yarışır hale getirdi. 


Gayrimenkul sektörüne yön veren Onursal AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, büyükşehirlerdeki dev projeleri...