30 / 04 / 2024

Onur Yapı Onur Çiftlik Konutlarında 5+2 dubleks 375 bin TL

Onur Yapı Onur Çiftlik Konutlarında 5+2 dubleks 375 bin TL

Ümraniye'de konumlandırılan Onur Çiftlik projesinde satışlar devam ediyor...

Onur Gündoğdu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Onur Gündoğdu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Onur Gündoğdu tarafından kuruldu.

Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Onur Park Life İstanbul'da yaşam başlıyor!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş.'nin kendi arazisi üzerinde hayata geçirdiği Onur Park Life İstanbul'da yaşam başlıyor...

Onur Park Life projesinde anahtar teslimleri başlıyor!

Onur İnşaat A.Ş ve Onur Çimento Yapı A.Ş,  yarım asırlık deneyimi ile demir, çimento ve betonun; mühendislik ve mimarlığın bir araya gelmesiyle güvenin inşa edildiği Onur Park Life İstanbul’da ilk etabın satışları tamamlandı. 

Pendik Onur Life 180 fiyat listesi!

İstanbul Anadolu yakası Pendik'te inşa edilen Onur Life Pendik 180 projesinde anahtar teslimler 18 ay sonra yapılacak. Projede fiyatlar 245 bin TL’den başlıyor...

Onur Life Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onur Life Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Onur Kanbur tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Şehit Onur Tiken'in yarım kalan evini Belediye tamamlayacak!

Hakkari Çukurca'da PKK'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi soncu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Onur Tiken'in inşaat halindeki evini Ordu Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak.

Onur Durmuş: İnşaat sektöründe uzun vadeli planlama şart!

İnşaat sektöründe uzun vadeli planlama yapılması gerektiğini söyleyen DRC Grup Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş, çimento, beton ve demir fiyatlarının giderek yükselmesiyle girdi maliyetlerinin de arttığını söyledi.

Onur Park Life İstanbul'da 120 ay 0,44 faiz avantajı!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirilen Onur Park Life İstanbul'da yüzde 5 peşinat, 0,44 faiz oranıyla 120 ay vadeli ödeme avantajı sunuyor.

Onur Park Life İstanbul, Kuveyt Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş., Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul Fuarında Onur Park Life İstanbul projesiyle görücüye çıktı.

Onur Öngün: Ucuz konutun formülü askeri araziler!

Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, "Askeri araziler tamamen rant olarak görülmemeli. Altın değerindeki askeri alanlar modern şehirciliğin tüm kuralları ile kentlere nefis peyzaj ve yeni nesil yapılar olarak kazandırılmalı." dedi

Şaypa'nın 69 mağazasını Onur Market alıyor!

Onur Market, Bursa ve Bilecik’te 69 mağazası bulunan Şaypa’yı satın alıyor. Konu ile ilgili başvuru Rekabet Kurumu’na yapıldı. Kurum’un da onay vermesi ile birlikte hisse devir işlemleri yapılacak.

Onur Yapı Onur Çiftlik Konutlarında 5+2 dubleks 375 bin TL Haberi

Onur Yapı Onur Çiftlik Konutlarında 5+2 dubleks 375 bin TL

8 katlı 2 blokta 64 daireden oluşan Onur Çiftlik Konutları Ümraniye Taşdelen'de Onur Yapı tarafından hayata geçirildi. Teslimleri 2008 yılında yapılan Onur Çiftlik projesi 7 bin metrekare inşaat alanına sahip. 


Son deprem yönetmeliğine yugun olarak yapılan Onur Çiftlik Evleri'nin dış cephesinde polistren köpüklü mantolama sistemi kullanıldı. Projede 3+1 ve 5+2 dublek konutlar yer alıyor. Banka kredisine uygun olan konutlardan 160 metrekare 3+1 daireler 240 bin ile 270 bin TL arasında, 300 metrekarelik 5+2 dubleks daireler ise 375 bin ile 395 bin TL arasında değişim gösteren fiyatlarla satılıyor.


4 bin metrekare arsa alanına sahip projenin bloklarında çift asansör ve daire girişlerinde çelik kapı ile daire içi mobilya kapı bulunuyor.