07 / 05 / 2024

Onur Yavuz

Onur Yavuz

Yoy Bilişim Turizm Limited Şirketi Yıldız Teknopark Şubesi 5 Şubat 2015'te, 200 bin TL sermaye ile, Başakşehir'de, Onur Yavuz ve Ahmet Yavuz ortaklığında açıldı.

Yoy Bilişim Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Yoy Bilişim Turizm Limited Şirketi, Onur Yavuz, Ahmet Yavuz tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Eylül'de Fatih, Eminsinan Mahallesi, Piyerloti Caddesi'nde kuruldu.

Yoy Bilişim Turizm Limited Şirketi Yıldız Teknopark Şubesi açıldı!

Yoy Bilişim Turizm Limited Şirketi Yıldız Teknopark Şubesi 5 Şubat 2015'te, 200 bin TL sermaye ile, Başakşehir'de, Onur Yavuz ve Ahmet Yavuz ortaklığında açıldı.

Ak Onur Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Onur Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adil Tomrukçu, Ercihan Yavuz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Aralık'ta kuruldu.

Yoy Bilişim Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Yoy Bilişim Turizm Limited Şirketi, Onur Yavuz, Ahmet Yavuz tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Eylül'de Fatih, Eminsinan Mahallesi, Piyerloti Caddesi'nde kuruldu.

Ukra İnşaat'tan Ukra City ve Atila Yavuz açıklaması!

Ukra İnşaat, Ukra City Sakinleri Derneği (UKSA) yöneticileriyle bugün gerçekleştirilen toplantının gündemini açıkladı. İşte Ukra İnşaat’ın Ukra City G Blok, örnek daire ve Ukra Group Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz hakkında yaptığı açıklamalar…

Başbakan Erdoğan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü denetledi!

Seçimlerin ardından 3 gündür İstanbul'da istirahat eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yapımı hızla devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü hem Anadolu, hem Avrupa Yakası'nda denetledi...

Cüneyt Onur kimdir?

Mimar Cüneyt Onur kimdir? Mimar Cüneyt Onur, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Cüneyt Onur hangi mimarlık firmasında çalışıyor? İşte Mimar Cüneyt Onur'un biyografisi...

Fatih Yavuz kimdir?

Mimar Fatih Yavuz kimdir? Mimar Fatih Yavuz bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Yavuz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor. İşte Mimar Fatih Yavuz...

Onur Air ile Atatürk Havalimanı’ndan Alanya uçuşları başlıyor!

Onur Air ile Atatürk Havalimanı’ndan Alanya uçuşları başlıyor. Atatürk Havalimanı'ndan Alanya'ya sefer düzenleyen ilk şirket olan Onur Air bu sayede Antalya'nın doğusundaki tatil bölgelerine daha kolay ulaşım imkanı sunacak.

Günnur Yavuz kimdir?

Manken, dizi oyuncusu ve emlak danışmanı Günnur Yavuz, podyumdan emlak sektörüne yöneldi. Peki Günnur Yavuz kimdir? Günnur Yavuz hangi okuldan mezun oldu? Günnur Yavuz nereli? İşte Günnur Yavuz'un biyografisi...

Onur Elele: Kira geliri elde eden mükellef sayısı yüzde 50 artarak 1,5 milyona çıktı!

EY Türkiye Vergi Bölümü Kıdemli Müdürü Onur Elele’ye göre, İki yıl içerisinde kira geliri elde eden mükellef sayısı yüzde 50’nin üzerinde artış göstererek 1 milyondan 1,5 milyona çıktı. Kira gelirlerinin beyanında süre yarın doluyor.

Nazım Yavuz: Uzmanlarca yapılan çatılar ömür boyu garanti taşır!

Nazım Yavuz, 15-21 Mart Tüketiciyi Koruma Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, Türkiye’deki tüketici haklarının korunması konusunda son yıllarda önemli adımlar atıldığını belirterek, ÇATIDER’in bu konuda toplumsal bilinci artmasına katkı sağladığını açık

Atilla Yavuz Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal'ı makamında ziyaret etti!

Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal ‘ı Makamında Ziyaret Etti.

MIPIM 2014'de onur ülke Türkiye açılışı yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuar olan MIPIM kapılarını açtı. Türkiye fuarda Brezilya ve Rusya ile birlikte Onur Ülke olarak yer alıyor.

Onur Yavuz Haberi

Onur Yavuz

Yoy Bilişim Turizm Limited Şirketi Yıldız Teknopark Şubesi 200 bin TL sermaye ile, 5 Şubat 2015'te, Onur Yavuz ve Ahmet Yavuz ortaklığında açıldı.


Yoy Bilişim Turizm Limited Şirketi Yıldız Teknopark Şubesi iş konusu; Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, vb.) 


Yoy Bilişim Turizm Limited Şirketi Yıldız Teknopark Şubesi adres: Başakşehir, İOSB Mahallesi, İkitelli Teknopark Sokak, YTÜ Teknopark Apartmanı No:1...