03 / 05 / 2024

operasyon kapsamında kimlerin mal varlığına el konuldu

operasyon kapsamında kimlerin mal varlığına el konuldu

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul merkezli operasyon kapsamında İstanbul 2 No'lu Hakimliğinin kararıyla bazı iş adamları ile şirketler hakkında alınan "mal varlıklarına el koyma kararını" kaldırdı...

FETÖ kapsamında 187 kişinin mal varlığına el konuldu!

FETÖ'nün finans ayağına yönelik 204 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. 187 kişinin mal varlığına el konuldu. Akşam saatlerindeyse Kayseri'deki soruşturma kapsamında Boydak'a kayyum atandığı açıklandı.

Murat Havzası Rehabilitasyon Projesi kapsamında 150 bin fidan dikildi!

ORMAN Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan Murat Havzası Rehabilitasyon Projesi kapsamında Muş'un köylerinde erozyonu önlemek için 250 hektar alanda sürdürülen çalışmada 150 bin fidan dikimine başlandı...

Kentsel dönüşüm kapsamında ilk etapta 6 milyon konut yenilenecek!

Türkiye için sürdürülebilir şehirlerin anahtarı kentsel dönüşümün kapısında. Günden güne yapılaşmanın hızlı bir şekilde gerçekleştiği Türkiye'de kentsel dönüşüm kapsamında 20 yılda 14 milyon konutun yenilenmesi hedefleniyor.

Kentsel dönüşüm kapsamında 174 bin 629 konut ve iş yerinde risk tespiti yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca iki yıl önce resmi olarak başlatılan kentsel dönüşüm kapsamında, vatandaşların talebiyle ülke genelinde şimdiye kadar 174 bin 629 konut ve iş yerinde risk tespiti yapıldı.

Ceyhan'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında harita çalışmaları başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında zemin etüdüyle ilgili sondajın gerçekleştiğini bildiren Ceyhan Belediye Başkan Vekili Özcan Özal, çalışmalar hakkında teknik bilgiler verdi. Ceyhan'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı...

Ortofoto projesi kapsamında uçaklar Türkiye semalarında!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca gerçekleştirilen Ortofoto Projesi; Türkiye’de bir ilk olma özelliğinin yanında, dünyada da sayılı projelerden arasında yer alıyor. Ortofoto Pojesi kapsamında uçaklar Türkiye semalarında.

İzmir Uçanyol projesi kapsamında kamulaştırmalar devam ediyor!

Büyükşehir Belediyesi' nin Homeros Bulvarı üzerinden Buca ile otogar arasında kesintisiz ulaşım sağlayacak Uçanyol projesinde kapsamında başlayan kamulaştırma çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir 'den kamulaştırma yanıtı...

Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 548 bina kamulaştırıldı!

Trabzon ' a yeni bir yaşam alanı kazandıracak bu önemli kentsel dönüşüm projesi kapsamında Tabakhanenin güney tarafında planlanan 353 konutun yapımı son sürat devam ediyor...

Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında kamulaştırma yapılacak!

TEİAŞ Genel Müdürlüğüne ait Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında, güzergah üzerindeki taşınmazlarda direk yerleri mülkiyet şeklinde, iletken salınım gabarisi ise irtifak hakkı kurularak TEİAŞ tarafından acele kamulaştırılacak.

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında 48 bin 623 yapı riskli tespit edildi!

Kentsel dönüşümde gelinen son noktayı açıklayan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Türkiye genelinde 48 bin 623 yapının riskli yapı olarak tespit edildiğini belirti.

TOKİ Mardin'de kentsel dönüşüm kapsamında 375 konut yapacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Mardin Merkez Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında 375 konut, 16 derslikli ilköğretim okulu ihaleye çıkarılıyor. TOKİ Mardin kentsel dönüşüm ihalesi 20 Kasım'da yapılacak.

TUYUP kapsamında Bursa'daki turizmciler bilgilendirildi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Avrupa Birliği 'nin desteklediği ile Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Artırılması Projesi (TUYUP) kapsamında Bursalı turizmciler bilgilendirildi.

Muhtaç Ailelere Ev projesi kapsamında 39 aile Kurban Bayramı'na yeni evlerinde girecek!

Başkale Kaymakamlığınca hazırlanan "Muhtaç Ailelere Ev" Projesi kapsamında, ilçe merkezi ve köylerdeki 39 aile, Kurban Bayramı'na yeni evlerinde girecek.18 ailenin evinin olmadığı, 21 ailenin ise evlerinin kullanılamaz durumda olduğu belirlendi...

operasyon kapsamında kimlerin mal varlığına el konuldu Haberi

operasyon kapsamında kimlerin mal varlığına el konuldu


İstanbul merkezli operasyon kapsamında, işadamları Mustafa Latif Topbaş, Üsame Kutup, Cemal Kalyoncu, Ömer Faruk Kalyoncu, Mehmet Cengiz, Abdullah Tivnikli ve Cengiz Aktürk ile Bosphorus 360 Limited Şirketi ve Zirve Holding Anonim Şirketi hakkında alınan "mal varlıklarına el koyma kararı" kaldırıldı.


İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul merkezli operasyon kapsamında İstanbul 2 No'lu Hakimliğinin kararıyla bazı şüpheli el konulan mallarının iadesine karar verdi. 


Başsavcılığın kararında, İstanbul 2 No'lu Hakimliğinin "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek, kurulan örgüte üye olmak, ihaleye fesat karıştırmak, nüfuz ticareti, rüşvet, kamu malına zarar verme" suçları kapsamında şüpheliler Mustafa Latif Topbaş, Üsame Kutup, Cemal Kalyoncu, Ömer Faruk Kalyoncu, Mehmet Cengiz, Abdullah Tivnikli ve Cengiz Aktürk'ün tüm mal varlıklarına el konulmasına karar verdiği hatırlatıldı.


Şüphelilerin avukatlarının itirazı üzerine yeniden yapılan incelemede,...