06 / 05 / 2024

OPET Petrolcülük AŞ

OPET Petrolcülük AŞ

Tuzla İcra Müdürlüğü, 8 bin 754 metrekare arsayı satışa sunuyor

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de Abdullah Yıldırım tarafından kuruldu.

Kmy Turizm İnşaat Gıda Ve Petrolcülük Limited Şirketi kuruldu! 

Kmy Turizm İnşaat Gıda Ve Petrolcülük Limited Şirketi Maltepe'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydın, Mahmut Aydın ve Mustafa Yaşar Aydın ortaklığında kuruldu.

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  20 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut  Olğaç tarafından kuruldu.

Metaf Yapı İnşaat Tekstil Petrolcülük Reklamcılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metaf Yapı İnşaat Tekstil Petrolcülük Reklamcılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haci Osman Kamış, İlhan Kavalcı, Mustafa Koç ve Mustafa Melik ortaklığında kuruldu.

Zeheb İnşaat Turizm Kimya Petrolcülük Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeheb İnşaat Turizm Kimya Petrolcülük Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevat Küçük tarafından kuruldu.

Topuz Hafriyat İnşaat Petrolcülük Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topuz Hafriyat İnşaat Petrolcülük Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Topuz tarafından kuruldu. 

TOKİ'den 'sahtecilik ve dolandırıcılık' açıklaması!

TOKİ, isminin kullanılarak “Konut tapu işlemleri ve diğer detaylar adı altında vatandaşlarımızdan 2 bin TL para talep edildiği“ şeklinde “sahtecilik ve dolandırıcılık” girişimlerine ilişkin açıklama yaptı...

TMSF, Baran Tarım ve Hayvancılık'ın 2 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Baran Tarım ve Hayvancılık'a ait 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Rüzgar Kurumsal Hizmetler Ve Petrolcülük Limited Şirketi kuruldu!

Rüzgar Kurumsal Hizmetler Ve Petrolcülük Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aras Savaş Belür tarafından kuruldu. 

Dağcan İnşaat'ın acı günü! Yasin Ilıkça vefat etti!

Dağcan İnşaat ve Ticaret A.Ş. çalışanı Yasin Ilıkça vefat etti. Dağcan İnşaat ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

Ağaoğlu'nun eski aşkı Duygu Su Gülpınar'dan ayrılık açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu ile ilişki yaşadığı dönemde sıkça eleştirilen ve kendisini 'elektrik faturamı ödeyemezken siz yoktunuz' sözleriyle savunan Duygu Su Gülpınar, açıklamalarda bulundu.

HY Madencilik Hafriyat İnşaat Nakliyat Petrolcülük Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HY Madencilik Hafriyat İnşaat Nakliyat Petrolcülük Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Hayri Yılmaz tarafından kuruldu. 

Kiralık ve satılık sergisi!

Protocinema, Ani Çelik Arevyan, Antonio Cosentino, Gülşah Mursaloğlu, ve İstanbul’un Sesleri projesinin çalışmalarının yer aldığı grup sergisi ‘Kiralık, Satılık’a yer veriyor.

OPET Petrolcülük AŞ Haberi

OPET Petrolcülük AŞ

Tuzla İcra Müdürlüğü, İstanbul Tuzla'da üzerinde TEAŞ lehine 303 metrekarelik kısım üzerinde irtifak hakkı ve OPET Petrolcülük AŞ lehine 5 Ekim 2010 tarihinden başlamak üzere 20 yıl müddetle aylığı 4 bin 166 dolar olan kira şerhi bulunan arsa vasfındaki taşınmazı satışa çıkardı. Tepeören köyünde yer alan arsanın kıymeti 1 milyon 852 bin TL. Taşınmazın satışı, 26 Ekim 2010 günü saat 14.30'da Tuzla İcra Müdürlüğü'nde açık artırma usulüyle yapılacak.
2009/2632 TALİMAT

Zeynep Karabağ/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır....