03 / 05 / 2024

Optimum Yer Bilimleri

Optimum Yer Bilimleri

Optimum Yer Bilimleri Ve Zemin Güçlendirme Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Esenyurt'ta Mehmet Emin Güneri imzasıyla kuruldu.

Kahramanmaraş depremini bilen deprem uzmanı o ili işaret etti: 7 büyüklüğünde bir deprem beklemiyorum!

Kahramanmaraş depremini bilen Maden teknolojisi ve yer bilimleri uzmanı Serkan İçelli, Yedisu fayı üzerinde 7 büyüklüğünde bir deprem beklemediğini açıkladı. 

Deprem dalgaları bu yapılara daha çok zarar verir! Aman dikkat!

Maden Teknolojisi ve Yer Bilimleri Uzmanı Serkan İçelli, X sosyal medya hesabından, deprem etkisi ile ilgili açıklama yaptı ve "Deprem dalgaları sıvı zeminde daha çok zaman geçirir ve yapıya daha fazla zarar verir" dedi. Peki vatandaşlar deprem etkisi için neler söylüyor? İşte o yorumlar...

33 istasyonun 4.6 dediği dün geceki Hatay depremini, AFAD 3.7 olarak açıkladı! Uzman isim Kandilli'den veri istedi!

Gece yarısı saat 01:32'de Hatay'da deprem meydana geldi. Kandilli depremin büyüklüğünü 3.7, AFAD ise 3.8 olarak açıkladı. Maden Teknolojisi ve Yer Bilimleri Uzmanı Serkan İçelli, 33 istasyonun depremin büyüklüğünü 4.6 olarak açıkladığını söyledi. İşte İçelli'nin o paylaşımı...

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Semih Simek ortaklığında kuruldu.

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Marmara depremi gecikti! Alman uzmanlar açıkladı: Büyüklüğü 7.4'ü geçebilir! 

Alman uzmanlardan Marmara depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalar geldi. Alman Yer Bilimleri Araştırma Merkezi (GFZ) uzmanları, Marmara Denizi'nde 7,4 büyüklüğünde deprem olabileceğini belirtti. İşte ayrıntılar...

Dinamik Yer Bilimleri İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Yer Bilimleri İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Abdullah Bakal tarafından kuruldu.

Optimum Yenişehir fiyat!

Optimum Yenişehir fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Optimum Yenişehir fiyat bilgisi ve proje detayları...

Optimum Yenişehir nerede?

Optimum Yenişehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Optimum Yenişehir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Mka Yer Bilimleri Maden Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mka Yer Bilimleri Maden Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Karakaş ve Melikhan Karakaş ortaklığında kuruldu.

Her an 7'nin üzerinde deprem olabilir!

MTA Genel Müdürlüğü Jeoloji Etütleri Dairesi Yer Bilimleri Araştırmaları Koordinatörü Doç. Dr. Selim Özalp, Türkiye'de her an 7'nin üzerinde bir depremin oluşabileceği uyarısında bulundu.

Gazi Üniversitesi'nden uzmanlar İzmir'deki deprem alanlarını inceleyecek!

Gazi Üniversitesi'nden yer bilimleri, deprem mühendisliği, betonarme yapılar, beton ve yapı malzemeleri ve zemin mekaniği konularında uzmanlardan oluşan heyet; deprem bölgesini incelemek için İzmir'e gitti. 

İstanbul'da olası büyük bir depremin maliyeti ağır olacak!

Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Attila Çiner, ''İstanbul'da olası büyük bir depremin maliyetini hesaplamak zor. Marmara'yı endişeyle takip ediyoruz'' dedi.

Optimum Yer Bilimleri Haberi

Optimum Yer Bilimleri

Optimum Yer Bilimleri Ve Zemin Güçlendirme Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Esenyurt'ta Mehmet Emin Güneri imzasıyla kuruldu.


Optimum Yer Bilimleri Ve Zemin Güçlendirme Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Beton, agrega, filtre, geçirimsiz kil çekirdek ve kaya dolgu malzemlerinin özelliklerinin saptanması, rezervlerinin tespiti için arazi ve laboratuvar deneyleri. -Kayan yada kayması olası kaya ve toprak yamaçların kayma nedenlerinin saptanması ve stabilite analizleri -Tünel ve yer altı yapıları için yüzeyden jeoteknik güzergah haritaları yapımı ve sondajlarla tünel kotuna inilerek gerekli donlerin edinilmesi sonucu kayanın jeoteknik sınıflaması yapılarak kazı, iksa ve kaplama yöntemlerinin belirlenmesi -Santral, fabrika, silo, viyadük, köprü ayakları ve büyük binaların temel araştırmaları ve temel zemine ilişkin jeoteknik değerlendirmelerin yapılması -Otoyol,...