05 / 05 / 2024

oray demirel

oray demirel

Deposite'nin önemli bölümünün depo alanı olacağını dile getiren Sinpaş Genel Müdürü Demirel, Darphane'nin kıymetli kâğıtlarının da burada saklanacağını söyledi.

Süleyman Demirel Üniversitesinde birçok farklı kadroda personel alımı yapılacak! Başvuru şartlar ve kadrolar neler?

Süleyman Demirel Üniversitesi, farklı mesleklerde boş kadroları için personel alımı yapacak. İş ilanı, sürekli olarak güncelleniyor ve 2023 yılında da devam edecek. Üniversite, akademik kadroların yanı sıra idari ve işletme kadrolarına da çeşitli pozisyonlarda personel arıyor.

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Halis Can Demirel ve Oğuz Batmaz ortaklığında kuruldu.

Volkan Demirel'e büyük şok! 6 milyon dolarlık villasına tedbir kararı

Uzun yıllar Fenerbahçe kalesini koruduktan sonra kariyerine Fatih Karagümrük’ün teknik direktörü olarak devam eden Volkan Demirel’in Acarkent’teki 6 milyon dolarlık villasına ihtiyati tedbir kararı konuldu.

Mehmet Kamil Demirel kimdir?

Eski Trend GYO Genel Müdürü Mehmet Kamil Demirel kimdir? Mehmet Kamil Demirel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Kamil Demirel'in biyografisi...

Mehmet Kamil Demirel, Trend GYO'dan ayrıldı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketinde Genel Müdür olarak olarak görev yapan Mehmet Kamil Demirel 15 Haziran 2021 tarihinde istifaen görevinden ayrıldı.

Nazan Şoray Ohio'dan göl evi satın aldı!

Türk sanat müziğinin başarılı isimlerinden Nazan Şoray gayrimenkul yatırımına yöneldi. Şoray Amerika'nın Ohio eyaletinden göl evi satın aldı.

Yağmur Ünal ve Türkan Şoray evinin kapılarını ilk kez açtılar!

Yapımcı Yağmur Ünal ve Türkan Şoray birlikte yaşadıkları Çubuklu’daki villasının kapısını Hello Fashion Homes dergisine açtı.

Volkan Demirel'in Turgutreis'teki lüks villasında yangın tehlikesi!

Bodrum-Turgutreis'te dağlık bölgede başlayan yangın çevredeki sitelere sıçradı. Volkan Demirel'in lüks villası da yangın tehlikesi atlattı.

Türkan Şoray ve Yağmur Ünal'ın 4 katlı villası!

Yapımcı Yağmur Ünal annesi Türkan Şoray ile yaşadığı 4 katlı villanın kapılarını açtı. İşte merak edilen o villa...

Mehmet Kamil Demirel, Trend GYO yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na Genel Müdür olarak atanan Mehmet Kamil Demirel bağımsızlık niteliğini kaybetmiş olması nedeni ile yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. 

Süleyman Demirel'in anıt mezarı bitme aşamasında!

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in mezarının bulunduğu Çalcatepe'ye inşa edilen anıt mezar tamamlanma aşamasına geldi. 3 bin 500 metrekare alana inşa edilen anıt mezar 9 bölmeden oluşuyor.

Zeynep Sever Demirel Beykoz'daki villasına spor salonu yaptırdı!

Ünlüler sporu eve taşıdı. Emina Jahovic ve Yasemin Özilhan'ın ardından Zeynep Sever Demirel'de Beykoz'daki 3 katlı lüks villasına spor salonu yaptırdı.

Zeynep Sever Demirel lüks villasına spor salonu yaptırdı!

Fenerbahçeli futbolcu Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever, lüks villalarına spor salonu yaptırdı. Demirel hamilelik döneminde aldığı 21 kilonun tamamından kurtuldu...

oray demirel Haberi

oray demirel


"Yabancıların outlet'leri Türkiye'ye gelecek" Sinpaş Genel Müdürü Oray Demirel, İkitelli'de yer alan ve 9 Şubat'ta açılacak Deposite Outlet Merkezi'ndeki 170 bin metrekarelik inşaat alanının yüzde 65'inin depo olduğunu belirterek, "Her türlü güvenlik önleminin alındığı ve hizmetin alışveriş merkezi anlayışında verildiği depo alanımızı Darphane de kıymetli kâğıtlarını saklamak için kullanıyor" dedi. Deponun lojistik açısından outlet'lerin vazgeçilmezi olduğunu anlatan Demirel, markaların bu nedenle Deposite'yi seçtiğini ifade etti.


4 MİLYON ZİYARETÇİ HEDEFİ


Deposite'nin özellikle Halkalı ve Başakşehir'de oturanların çekim merkezi olacağını dile getiren Demirel, bir yıl içinde 4 milyon civarında ziyaretçi sayısı öngördüklerini belirtti. Aralarında Mango, YKM, Mudo, Mavi Jeans gibi markaların bulunacağı Deposite'de mağazaların yüzde 90'ının kiralandığını anlatan Demirel, "Alışveriş...