18 / 05 / 2024

Ordu Ayışığı projesi son durum

Ordu Ayışığı projesi son durum

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ayışığı projesinde dolgu çalışmalarına başlıyor.

TOKİ Ordu Aybastı projesi yarın ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Aybastı projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Söz konusu projede 88 konuta yer veriliyor.

TOKİ Ordu 2023 projesi için yeni ihale tarihi belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Ordu TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

TOKİ Ordu projesi için yeni tarih açıklandı! 88 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi için yeni tarih belli oldu. İşte Ordu TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Ordu projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 112 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu projesi yarın ihaleye çıkıyor. İşte Ordu TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den konut bekleyenler dikkat! 88 yeni konut için tarih açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu 2023 projesi için tarih belli oldu. 1 Eylül tarihinde ihaleye çıkacak projede 88 konut yer alacak.

TOKİ Ordu 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Ordu 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi. İşte Ordu TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Ordu projesi için beklenen gün geldi! Tam 88 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu 2023 projesi için beklenen gün geldi. Sadece tek bir ilçede hayata geçirilecek olan projede 88 yeni konut yer alacak.

TOKİ Ordu projesi için beklenen tarih geldi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Ordu 2023 projesi yarın ihaleye çıkacak. İşte TOKİ 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Ağrı Taşlıçay’da 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları çarşamba itibarıyla resmen başladı. Peki, TOKİ Ağrı Taşlıçay Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Ordu Merkez TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Merkez projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Ordu 2019 başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Merkez projesi için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

TOKİ Ordu Merkez 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Merkez projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Antalya Boğaçayı Projesi masaya yatırıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı ve Başkan Sözcüsü Dr. Cem Oğuz, Bilim Kurulu ile beraber Boğaçayı projesinde meydana gelen rüsubat birikimi ve buna bağlı olarak ortaya çıkan sorunları değerlendirdi.

Ordu Ayışığı projesi son durum Haberi

Ordu Ayışığı projesi son durum

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Altınordu ilçesinde başlattığı “Ayışığı Otoparkı ve Meydan Projesi”nde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, otopark ve peyzaj düzenleme işinin ihalesi de gerçekleştirildi. Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, projeyle ilgili açıklamalar yapan Başkan Enver Yılmaz, “Proje alanında bir süre önce başladığımız dolgu çalışmalarını tamamladık ve ardından bazı yenilikler ilave ettiğimiz projemizin otopark ve peyzaj düzenleme işinin ihalesini gerçekleştirdik. İnşallah kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayarak meydan ve otoparkı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

AYIŞIĞI YENİ BİR MEYDAN VE OTOPARK ALANI OLACAK 


Başkan Yılmaz, projenin tamamlandığında büyük bir eksikliği gidereceğini söyleyerek, “Ordu ilimizin en önemli sorunlarından biri şehir meydanı, miting alanı, büyük programların ve fuarların yapılmasına uygun bir alanın olmayışı idi. Yaptığımız çalışmayla birlikte Ayışığı Meydanı olarak bildiğimiz ve 110 araçlık...