08 / 05 / 2024

Ordu bahçe duvarı yıkım

Ordu bahçe duvarı yıkım

Ordu'nun Altınordu ilçesindeki bir okulun bahçe duvarı yoğun sağanak yağış nedeniyle yıkıldı. Yıkım sonrası okulda eğitim öğretime tedbir amaçlı ara verildi.

Ordu'daki okulun bahçe duvarı yıkıldı!

Ordu'nun Altınordu ilçesindeki bir okulun bahçe duvarı yoğun sağanak yağış nedeniyle yıkıldı. Yıkım sonrası okulda eğitim öğretime tedbir amaçlı ara verildi.

Alsancak'ta TCDD'ye ait bahçe duvarı yıkılıyor!

Alsancak’ın girişinde trafiğin sıkışmasına neden olan TCDD’ye ait bahçe duvarı, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın talimatıyla yıkılıyor. Yol, yıkımın ardından çift şeritli olacak

Zeytinburnu Tercüman Sitesi'nin bahçe duvarı yıkıldı!

Zeytinburnu’daki Tercüman Sitesi’nin bahçe duvarı ruhsatsız olduğu gerekçesiyle zabıta ekipleri tarafından yıkıldı. Yıkımın kanunsuz olduğunu, yılbaşı sabahı 06.00 sıralarında yıkıma anlam veremediklerini söyledi.

Cumhuriyet Eğitim Müzesi'nin istinat duvarı çöktü!

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bünyesinde bulunan Cumhuriyet Eğitim Müzesi'nin geçtiğimiz günlerde çöken bahçe duvarı için 12 senedir müze müdürleri tarafından 'Acildir' başlıklı uyarı yazısı yazıldığı ortaya çıktı..

Cumhuriyet Eğitim Müzesi'nin çöken duvarı için 12 yıl beklendi!

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bünyesinde bulunan Cumhuriyet Eğitim Müzesi'nin geçtiğimiz günlerde çöken bahçe duvarı için 12 senedir müze müdürleri tarafından 'Acildir' başlıklı uyarı yazısı yazıldığı ortaya çıktı.

Kağıthane'de bir evin bahçe duvarı toprak kayması nedeniyle yıkıldı!

Kağıthane'de bir evin bahçe duvarı, yağmur nedeniyle yıkılarak, toprakla birlikte alt kısımdaki 3 katlı binanın üzerine kaydı. Korkuya kapılan bina sakinleri evlerini boşalttı..

Beyoğlu Cihangir’de bahçe duvarı çöken iki binadan biri mühürlendi!

Cihangir Mahallesi Akyol Sokak’ta yapılan temel kazısı sokaktaki 2 binada tehlike yarattı. Bölgede gece boyu yağan yağmurla birlikte temel kazısına bitiş binaların bahçe duvarları çökünce bina sakinleri büyük panik yaşadı...

Bahçe duvarı ruhsata tabi midir?

Bir arsanız olduğunu ve kenarlarını duvarla çevirmek istediğinizi farz edelim. Arsanın duvarla çevrilmesi için ruhsat şart mı? Bahçe duvarı ruhsata tabi midir? İşte sorularınızın yanıtı...

Dikey bahçe ne demektir?

Dikey bahçe ne demektir? Dikey bahçe, bir yapının duvarı üzerinde topraksız ve dikey olarak yapılan bahçelere deniyor. dikey bahçe tasarımı hakkındakid etaylar haberimizde yer alıyor..

Gölbaşı Belediye Başkanı yol için kendi evinin bahçe duvarını yıktırdı!

Adıyaman'ın Gölbaşı Belediye Başkanı Özdemir, yol genişletme çalışmalarına kendi evinin bahçe duvannı yıktırarak başladı. Özdemir, yaptığı açıklamada, alt yapısı tamamlanan bölgelerde yol genişletme ve asfalt çalışmasının devam ettiğini belirtti..

Bahçe duvarı izni dilekçesi!

Gayrimenkulünüz için bahçe duvarı yapmak istediğinizi farz edelim. Bunun için bir dilekçe ile belediyeden izin almanız gerekiyor. Söz konusu bahçe duvarı izni dilekçesi haberimizde yer alıyor...

Alışveriş merkezinin duvarı dev bahçe görünümünde!

Rozzona kasabasında bulunan alışveriş merkezinin duvarı bin 262 metrekarelik duvarı bir bahçe görünümünde..

Levent Loft Bahçe Konut Projesi'nde metrekaresi 6 bin dolara!

Akfen GYO ve Sağlam İnşaat tarafından Levent Büyükdere Caddesi'nde hayata geçirilen ve konut tesliminin hemen yapıldığı Levent Loft Bahçe Konut Projesi'nde metrekare birim fiyatı 6 bin dolar...

Ordu bahçe duvarı yıkım Haberi

Ordu bahçe duvarı yıkım

Ordu'nun Altınordu ilçesinde bulunan Ordu Atatürk Anadolu Lisesi'nin arka tarafından kalan bahçe duvarı yoğun sağanak yağış nedeniyle yıkıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, olay sırasında can kaybı ve yaralanma olmazken okul tedbir amacıyla boşaltıldı. Okulda eğitim öğretime tedbir amaçlı ara verildiği öğrenildi. Bahçe duvarının yıkılma anı cep telefonlarıyla görüntülendi.

Bölgeye gelen Ordu Vali Yardımcısı Ekrem Yaman, Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan ve İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş yetkililerden bilgi aldı.