29 / 04 / 2024

Ordu Bazalt-Andezit Ocağı

Ordu Bazalt-Andezit Ocağı

Ordu İli, Fatsa İlçesi, Salihli Mahallesi'nde yapılması planlanan Bazalt-Andezit Ocağı ve Kırma-Eleme- Yıkama Tesisleri Kapasite Artışı projesi için 30 Mart günü saat 14:00'da ÇED toplantısı yapılacak.

Ordu Bazalt-Andezit Ocağı'nın ÇED toplantısı 30 Mart'ta!

Ordu İli, Fatsa İlçesi, Salihli Mahallesi'nde yapılması planlanan Bazalt-Andezit Ocağı ve Kırma-Eleme- Yıkama Tesisleri Kapasite Artışı projesi için 30 Mart günü saat 14:00'da ÇED toplantısı yapılacak.

Ordu Havalimanı taş ocağı, katı atık depolama tesisi olacak!

Çöp sorununa büyük ölçüde neşter vuran Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu-Giresun Havalimanı taş ocağını, katı atık depolama tesisi olarak kullanmaya hazırlanıyor.

Ordu-Giresun Havalimanı'nın taş ocağına çöp tesisi kurulacak!

Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerine kurulan ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın dolgusu için taş çıkarılan ocağa çöp tesisi kurulacağı bildirildi

Tekirdağ'da Bazalt Ocağı toplantısı 16 Haziran'da!

Sağlamtaş Mad. İnş. Taah. Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından Tekirdağ'da Bazalt Ocağı toplantısı 16 Haziran'da saat 11:00'de yapılacak.

İzmir Baztaş Bazalt Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi projesi halk toplantısı 16 Nisan'da!

İzmir Aliağa Horozgediği Köyü mevkiinde Baztaş Madencilik İnş. Pet. San. Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Bazalt Ocağı Alan Genişletmesi, Kırma Eleme Tesisi Kapasite Artışı Ve Entegre Tesisleri projesi ile ilgili toplantı 16 Nisan'da.

Kayseri'de Bazalt Ocağı projesi için halkın katılım toplantısı düzenlenecek!

Kilciler grup Tic. A.Ş tarafından; Bazalt Ocağı ve Kırma Eleme tesisi yapılması için 12 Şubat 2015 günü saat 14:00 'de halk toplantısı düzenlenecek.

Ordu’da ev yangını çıktı!

Alınan bilgiye göre, Ordu Kurtuluş Mahallesi Burçak Sokak'ta, Yusuf Ziya Emin’e (76) ait 2 katlı binanın giriş katında, elektrik ocağının eşyaları tutuşturması nedeniyle yangın çıktı.

Ordu'da havaalanı inşaatında taşlar iş makinesinin üzerine düştü!

Ordu-Giresun Havalimanı Projesi'nde yer alan kepçe operatörü Hasan Hüseyin Demir, Divane mevkisiindeki taş ocağında çalıştığı sırada taş yığının altında kaldı. Demir, olay yerinde hayatını kaybetti...

Tekirdağ'da bazalt ocağı projesi için halk toplantısı yapılacak!

Ayhanlar Yol Asfaltlama San. ve Tic. A.Ş. tarafından Tekirdağ İli, Muratlı İlçesi, Balabanlı Köyü'nde kurulacak Bazalt Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi projesi için halkın katılım toplantısı 8 Ekim 2013 tarihinde düzenelenecek...

Ordu Giresun Havalimanı'nın üst yapı ihalesi için bugün son gün!

Türkiye'nin deniz üzerine kurulan ilk havalimanı olan Ordu Giresun Havalimanı'nın üst yapı çalışmaları için açılan ihalede teklif verme süresi bugün dolacak...

Ordu Merkez Karacaömer TOKİ'de başvurular yarın başlıyor!

18 adet konutun ; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulduğu TOKİ Ordu Merkez Karacaömer 2. ve 3.etapta başvuru dönemi yarın başlıyor...

Ordu Merkez TOKİ'de başvurular yarın başlıyor!

21 adet konutun ; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulduğu TOKİ Ordu Merkez'de başvuru dönemi yarın başlıyor...

Sakarya'da kalker ocağı işletmeciliği için halk toplantısı düzenlenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kalker Ocağı İşletmeciliği ve Kırma - Eleme Tesisi Kapasite Artışı ve Alan Genişlemesi projesinin yapılması planlan­maktadır.

Ordu Bazalt-Andezit Ocağı Haberi

Ordu Bazalt-Andezit Ocağı

Demirten İnş. Nak. Taah. Ve Tic. A.Ş. tarafından Ordu İli, Fatsa İlçesi, Salihli Mahallesi, Ocarı mevkiinde Bazalt-Andezit Ocağı ve Kırma-Eleme- Yıkama Tesisleri Kapasite Artışı projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılım Toplantısı” yapılacaktır. Halkımıza saygı ile duyurulur.



Toplantı Yeri: Kavmar Çay Ocağı

Toplantı Yerinin Adresi : İslamdağ Mahallesi/Halil Tatlıgül Caddesi No:48 Fatsa/ORDU

Toplantı Tarihi : 30/03/2017

Toplantı Saati :...