08 / 05 / 2024

Ordu Çaybaşı yabancı yatırımcı

Ordu Çaybaşı yabancı yatırımcı

Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık, bir süre önce "Teknokent", "Rüzgar Enerjisi" ve "Doğal Erişilebilirlik Yaşam Alanı Tesisleri" projelerini hazırladıklarını belirtti. Yanık üç proje için yabancı yatırımcılarla ön protokol imzaladı.

TOKİ Ordu Çaybaşı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Çaybaşı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Çaybaşı’nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Çaybaşı’nda inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Çaybaşı sosyal konut projesi

Ordu'da 182 konut tahliye edildi!

Ordu'da sel afetinden sonra heyelan tehdidi arttı. 8 ayda Altınordu, Çaybaşı, Aybastı, Fatsa, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Perşembe ve Ünye ilçelerinde heyelan sonucu 182 konut tahliye edildi.

Araplar Ordu’da mülkiyet yarışına girdi!

Doğu Karadeniz’e akın eden Araplar, Ordu’dan mülk alma yarışına içine girdiler. 2017 yılında 34 Arap uyruklunun mülkiyet satın aldığı Ordu’da 2018 yılında 66 yabancıya 82 bin metrekare satış gerçekleştirildi. 

Ordu'da tahliye edilen 18 ev için yıkım kararı!

Ordu'nun Çaybaşı ilçesinde, sel sonrası risk nedeniyle tahliye edilen 18 ev için yıkım kararı verildi. 

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı ilçesi için hazırlanan modern kent meydanı projesinde çalışmalar devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz, kent meydanının Ekim ayı sonunda hayata geçirileceğini açıkladı.

Ordu Köprübaşı'nda dış cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Karadeniz Bölgesi’nin incisi olarak adlandırılan, yerli ve yabancı herkesin doğası ve kültürüyle yaşanabilecek bir kent olarak gördüğü Ordu son yıllarda dönüşümle dikkat çekiyor.

Ordu Çaybaşı'na 28 milyon TL'lik yatırım!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çaybaşı yatırımlarını inceledi

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı'nın ihalesi yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı'na yapılacak olan modern kent meydanının ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı ihaleye çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada Çaybaşı Kent Meydanı'nın ihaleye çıkacağının müjdesini verdi.

Ordu Çaybaşı'na 5 milyon 840 bin TL'lik yatırım!

Ordu'nun yol sorununu çözmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Çaybaşı ilçesinde 7 milyon 922 bin TL yol yatırımı yaptı.

Ordu Çaybaşı Meydanı ihaleye çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Büyükşehir Belediyesinin Çaybaşı ilçesinde gerçekleştirdiği toplantıda yeni yatırımları masaya yatırıldı

Ordu'ya yabancı yatırımcıların ilgisi artıyor!

TIG Grup Uluslararası Yatırım Organizasyon CEO’su ve Maknoon Group Genel Müdürü Jamile Öztürk, Ortadoğu ve Körfez ülkelerinde ciddi yatırımları bulunduklarını ifade ederek, “Arap yatırımcılar olarak Karadeniz’de yatırım yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Ordu Boztepe'ye Macera Parkı ve 50 bungalov ev yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan 530 rakımlı Boztepe’ye, Macera Parkı ve 50 bungalov ev yapılması için çalışma başlattı.

Ordu Çaybaşı yabancı yatırımcı Haberi

Ordu Çaybaşı yabancı yatırımcı

Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık, üç proje için yabancı yatırımcılarla ön protokol imzaladıklarını söyledi.


Yanık, bir süre önce "Teknokent", "Rüzgar Enerjisi" ve "Doğal Erişilebilirlik Yaşam Alanı Tesisleri" projelerini hazırladıklarını belirtti. Projelerin, DOKA tarafından onaylandığını ve desteklendiğini vurgulayan Yanık, şöyle devam etti: "Üç proje için yabancı yatırımcılarla ön protokol imzaladık. İlçede gelişimi ve kalkınmayı hızlandıracak projeler ve yatırımları görüşmek üzere Suudi Arabistan, Çin ve Kuveytli yatırımcılarla bir araya geldik. Gelişen, ilerleyen ve büyüyen Çaybaşı için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Çaybaşı'nı cazibe merkezi haline getirmek adına neler yapılabileceği konusunda yabancı yatırımcılarla fikir alışverişinde bulunup, yatırımlar için görüştük. Suudi Arabistan ile 'Teknokent', Çin ile 'Rüzgar Enerjisi', Kuveyt ile 'Doğal Erişilebilirlik Yaşam Alanı Tesisleri' projesinin ön protokollerini yaptık."


Yanık, yatırımcılara ilçenin tarihi mekanlarını ve doğal güzelliklerini de...