05 / 05 / 2024

ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun projesi

ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun projesi

Ordu ‘Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi’ kapsamında hayata geçirilen 11 dairelik 5 adet villa tipi otel ile 1 adet restoran tamamlandı.

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nin inşaatı tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu’nun şehir terası Boztepe’de hayata geçirilen “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nde inşaat çalışmaları tamamlandı.

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nde inşaat yükseliyor!

Ordu’yu geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nin inşaatını tamamlıyor.

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nin inşaatı yükseliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin 530 rakımlı Boztepe’de inşaatına başladığı “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nin inşaatı hızla yükseliyor. 

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun projesinde çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun projesinde toplam 11 dairelik, 5 adet villa tipi otel ile 1 adet restoran için çalışmalara başladık

Nusret Gökçe yeni zinciri SaltBae'yi dünyanın dört bir tarafında açacak!

Adını dünya markası yapan girişimci Nusret Gökçe, yeni zinciri SaltBae'yi önce Londra, Pekin ve Honh Kong'a sonrada dünyanın dört bir tarafına açacağını söylüyor.

Muharrem Kasapoğlu: Türkiye'deki statlar inşaat kapasitesiyle dört dörtlük!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, başarılı sporcular yetişmesi için her türlü imkanı sağladıklarını belirterek, "Her yerde mükemmel tesisler var. Statlarımız Avrupa'da yok. Bizdeki statlar modernliği, inşaat kapasitesiyle dört dörtlük" dedi....

Dört Mevsim Çınarcık projesi geliyor! 

Çınarcık Dört Mevsim projesinde, 5+1 konut tipinde toplam 16 villa yer alacak. Dört Mevsim projesi, Çınarcık Kocadere'de hayata geçiriliyor... 

İsrail 2019'da dört yeni Yahudi yerleşim birimi inşa etti!

Filistin Kurtuluş Örgütü Yürütme Konseyi Genel Sekreteri Saib Ureykat, İsrail'in 2019'da dört yeni Yahudi yerleşim birimi inşa ettiğini ve bölgede daha önce bulunan yerleşim birimlerine de 110 yeni konut eklediğini belirtti.

Dört Koçlar Yapı İnşaat Elektronik Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dört Koçlar Yapı İnşaat Elektronik Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerime Koç tarafından kuruldu.

Mahall Bomonti İzmir’den dört 4’lük yeni yıl kampanyası!

Başta enerji ve inşaat sektörü olmak üzere Türkiye’nin en güçlü grupları arasında yer alan Türkerler Holding’in, Mahall Bomonti İzmir projesinde dört 4’lük yeni yıl kampanyası başladı.

Emlak Konut Kayabaşı 7. Etap ihalesine dört firma katıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Kayabaşı 7. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumuna dört firma katıldı...

Dört kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 58 lira!

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) tarafından hazırlanan rapora göre dört kişilik bir ailenin açıklık sınırı 2 bin 58 lira olarak hesaplandı. Buna göre yoksulluk sınırı 6 bin 705 lira oldu.

Elips Tasarım Mimarlık'a International Architecture Awards'tan Dört Ödül!

The Architecture Community tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen International Architecture Awards'tan Elips Tasarım Mimarlık'a dört ödül verildi. 

Dört Yaka Esenler nerede?

Dört Yaka projesinde ön talep toplanıyor. Ruhsat aşamasında olan projenin satış ofisi kuruldu. Peki Dört Yaka Esenler nerede?

Dört Yaka projesinde ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Esenler'de Efitaş İnşaat ile Bordo Yapı tarafından hayata geçirilen Dört Yaka projesinde ön talep toplanıyor. Projede 95 daire ve 45 ticari ünite yer alıyor...

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Dört banka konut kredisi faiz oranında indirime gitti!

Konut kredisi faiz oranları düşmeye başladı. Bankalar bir bir konut kredisi faiz indirimi uyguluyor. Son iki günde dört banka konut kredisi faizlerini düşürdü…

ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun projesi Haberi

ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun projesi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Boztepe’de doğayla uyumlu olarak inşa edilen ‘Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi’ kapsamında 11 dairelik 5 adet villa tipi otel ile 1 adet restoranın bölgeye ayrı bir cazibe kazandıracağını belirtti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, ‘Dört Mevsim Bulutlara Dokunun’ projesinin Ordulular için önemli bir kazanım olacağını dile getiren Başkan Güler, “Boztepe’nin cazibesini artırmak için tesislerin bir an evvel bitmesini ve Ordu’nun daha güzel ve çekici hale gelmesini istiyoruz” diye konuştu.

“ORDU DAHA GÜZEL VE DAHA ÇEKİCİ OLACAK”

Ordu’ya gelmeyi düşünen yerli ve yabancı turistler için ‘Dört Mevsim Bulutlara Dokunun’ Projesinin önemli bir yatırım olduğunu dile getiren Başkan Güler, “Çok sayıda yerli ve yabancı turistin yanı sıra yabancı şirketler de ilimize gelmek istiyor.  Yakında Çinliler, Çin...