08 / 05 / 2024

ordu evi nedir

ordu evi nedir

Ordu evi ve gazinolar yeniden düzenlendi. TSK İç Hizmet Yönetmeliği'nin '' ordu pazarları, ordu evleri, askeri gazinolar'' ile ilgili düzenlemeleri içeren bazı maddeleri yürürlükten kaldırıldı.

Ev sahibi kiracıyı 'Ben oturacağım' diye çıkarıp evi başkasına kiralayabilir mi? Bu durumda kiracının hakları nedir?

Ev sahiplerinin kiracıları çıkarmak için başvurdukları yöntemlerden bir tanesi de “Kendim oturacağım” demek. Peki ev sahibi kiracıyı 'Ben oturacağım' diye çıkarıp evi başkasına kiralayabilir mi?

Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? 5 soruda kentsel dönüşüm!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılırken merak edilen sorular tek tek yanıt buldu. Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? Risk tespiti nasıl yaptırılır, maliyeti nedir? İşte 5 soruda tüm detaylarıyla...

6 soruda TOKİ Ordu Sosyal Konut Projesi 2022! Ordu ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Ordu’da TOKİ 2022 kapsamında kaç konut inşa edilecek? Ordu'nun hangi ilçelerinde ucuz konut inşa edilecek? TOKİ 2022 Ordu başvuru tarihi nedir, kimler başvurabilir?

Köy evi maliyeti 2021!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisinin etkisiyle beraber şehirden köylere göç başladı. Peki köyde ev inşa etmenin maliyeti nedir? İşte köy evi maliyeti 2021...

Ordu'da şehit evi yeniden inşa edildi!

Ordu'nun Aybastı ilçesinde yaşayan Şehit Piyade Sözleşmeli Er Salih Altuntaş'ın ailesinin evi yeniden inşa edildi!

Sitedeki bekçi evi ve idare binası satılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Yıllar önce kooperatif fesih olmuş, site yönetimi oluşturulmamış. Kullanılmayan bekçi evi ve idare binası 18 hissedardan birine satılabilir mi? Bunun hukuki yönü nedir?' sorusunu yanıtladı.

Ordu'daki Selimiye Konak restore ediliyor!

Tarihi miraslara sahip çıkarak gelecek kuşaklara aktarılması noktasında çalışmalarına devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Selimiye Konak’ı restorasyon çalışmalarının tamamlanmasından sonra belediyeye ait konuk evi olarak hizmete sunacak.

Kiracı evi alıcılara göstermiyorsa ne yapılabilir?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Tek maaşla geçiniyoruz ve kiracıyız. 2 sene önce kredi ile almış olduğum evi, bu mücbir sebepten ötürü satmak istiyorum. Ama kiracım 'kontratım bitene kadar göstermem' diye evi alıcılara göstermiyor. Benim hakkım nedir? Nasıl bir yol izlemeliyim?' sorusunu yanıtladı.

Ordu Yason'daki Papaz Evi restore ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Yason Kilisesi’nin yanında yer alan ve papaz evi olarak kullandığı bilinen yapıyı restore ediyor.

Ordu'daki ters evi 4 günde 4 bin kişi ziyaret etti!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Orta ve Doğu Karadeniz bölgesinde inşa edilen Ters Ev'in 4 günde 4 bin kişi tarafından ziyaret edildiğini ifade etti.

Ordu'daki heyelanda mağdur olanların evi hibe olarak yapılmalı!

MHP Ordu Milletvekili Enginyurt, "Ordu'daki heyelanda mağdur olanların evi hibe olarak yapılmalı" dedi...

Ordu Fatsa'ya Hayvan Hastanesi ve Hayvan Oteli geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 'Kent Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, Geçici Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanları Projesi' için kolları sıvadı. Fatsa için hazırlanan proje hayata geçtiğinde, sokak hayvanlarının bir evi ve tedavi olabileceği bir hastanesi olacak.

Şehit Nuh Özdemir'in Ordu'daki evi yenilendi!

Şehit askerimiz Nuh Özdemir'in Ordu'nun Akkuş İlçesi'ne bağlı Salman Mahallesi'ndeki evi yenilendi.

ordu evi nedir Haberi

ordu evi nedir

Türk Silahlı Kuvvetleri İç Hizmet Yönetmeliğinde yapılan düzenlemeyle, uzman erbaşlar hariç erbaş ve erler ile askeri öğrenciler tarafından gönderilen ve bunların kendilerine gelen posta gönderileri ilgilinin amiri tarafından denetlenebilecek.


Türk Silahlı Kuvvetleri İç Hizmet Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlandı.


Yönetmeliğin ''İzinler'' ile ilgili maddesinde yapılan düzenlemeye göre, noksan hizmetlerini tamamlamakta olan erbaş ve erlere, noksan hizmetin tamamlatıldığı birlik/kurumun bulunduğu il/ilçe mülki sınırları içinde ikamet ettiklerini yazılı olarak bildirdikleri kanuni yakınları yanına, ilgili fıkradaki gün sınırlamasına bağlı kalınmaksızın noksan hizmet sürelerinin her günü için ulaşım imkanları dikkate alınarak, noksan hizmetin tamamlatıldığı birlik/kurum amirliği tarafından mesai bitiminden ertesi günün mesai başlangıcına kadar gece yatısı izni verilebilecek. 


Askeri kimlik kartı


Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları, güvenlik ve istihbarat gibi nedenlerle Genelkurmay Başkanlığınca belirlenecek istisnai...