27 / 04 / 2024

Ordu Genç İş Adamları Derneği Başkanı Ayhan Kaymaz

Ordu Genç İş Adamları Derneği Başkanı Ayhan Kaymaz

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin,, Ordu'nun Gülyalı ilçesinde yapımı büyük oranda tamamlanan havalimanının, Ordu ve Giresun yöresine ekonomik, sosyal, kültürel ve turizm alanında önemli canlılık getireceğini söyledi.

Yeni Ordu Stadı'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ordu'da 2017 yılında yapımına başlanılan 20 bin seyirci kapasiteli yeni stat çalışmaları tamamlandı.

Yeni Ordu Stadı'nın çimleri seriliyor!

Ordu'da Gençlik ve Spor Bakanlığınca yapılan 20 bin seyirci kapasiteli Yeni Ordu Stadı'nda çim serme işlemine başlanıldı...

Ordu Gençağa Kalesi turizme kazandırılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Hacıemiroğulları Beyliği döneminden kalma olduğu iddia edilen Gençağa Kalesi

Ordu'ya stat değil kompleks inşa edilecek!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ordu Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Kılıç, bölgeye yapılacak yeni stat ile ilgili bilgi verdi.

Ordu'ya 20 bin kişilik stadyum geliyor!

"Stadyumlar sadece iki haftada bir futbol oynanan yer değildir" diyen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 20 bin kişilik stadyumu Ordu’ya kazandıracaklarını açıkladı.

Ordu Durugöl Stadyumu'na izin çıkmadı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın şehirlerde yaptığı Uefa kriterlerine uyan stadyumlar projesinde Ordu Durugöl Spor Tesisleri’ne yapılması planlanan stadyum için izin çıkmadı.

Ordu Ünye'ye yüzme havuzu müjdesi!

Ünye’de inşaatı devam eden Gençlik Merkezini yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Bakanlıkla yaptığı telefon görüşmesi sonrası Ünye’ye Büyükşehir Belediyesi olarak kapalı yüzme havuzu yapacaklarını söyledi.

Ordu Kaykay Pisti tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, son yıllarda gençlerin büyük ilgi gösterdiği kaykay ve paten spor dallarına destek vermek amacıyla başlattığı Kaykay Pisti (Skate Park) Projesi’ni tamamladı.

Ordu Durugöl'e 22 bin kişilik stadyum inşa edilecek!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 22 bin kişilik olarak yapılması planlanan stadyum projesinin haziran ayında hayata geçirilebileceklerini söyledi.

Ordu Ünye Gençlik Merkezi 1 yılda tamamlanacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Tabakhane Deresi kenarında yapımına başlanan Gençlik Merkezi'nin inşaatını inceledi. Çamyar 2 milyon 600 bin lira bedelle hayata geçirilen gençlik merkezinin 1 yılda teslim edileceğini söyledi.

Ordu Skate Park projesinde sona gelindi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi son yıllarda gençlerin büyük ilgi gösterdiği kaykay ve paten spor dallarına destek vermek amacıyla başlattığı Kaykay Pisti (Skate Park) Projesi’nde sona yaklaştı.

Ordu’da Avrupa Gönüllü Hizmeti Koordinatörlüğü açıldı!

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Avrupa Gönüllü Hizmeti Koordinatörlüğü Ofisi düzenlenen açılış töreni ile hizmet vermeye başladı.

Ordu Skate Park için ilk kazma vuruldu!

Kısa bir süre önce ihalesini gerçekleştirerek gençlere yeni bir spor alanı oluşturmak için ilk adımı atan Ordu Büyükşehir Belediyesi, kaykay pistinin (skate park) inşaat çalışmalarına başladı.

Ordu Genç İş Adamları Derneği Başkanı Ayhan Kaymaz Haberi

Ordu Genç İş Adamları Derneği Başkanı Ayhan Kaymaz

İki kentte de uzun yıllardır bunun hayalinin kurulduğunu dile getiren Şahin, havalimanıyla yörede özellikle ekonomik anlamda hızlı adımlar atılacağına inandıklarını anlattı. Bu sayede bölgeye yatırım yapmak isteyen iş adamlarının kafalarında soru işaretleri kalmayacağını ifade eden Şahin, "İş dünyası artık gönül rahatlığıyla Ordu'ya, Giresun'a yatırım yapabilecek" dedi. 


"HAVALİMANI BULUNMAZ BİR NİMET" 

Ordu Genç İş Adamları Derneği (ORGİAD) Başkanı Ayhan Kaymaz da havalimanının özelliği itibarıyla Ordu ve Giresun'un tanıtımına katkı sağlayacağını bildirdi. Her iki kentin sosyo-ekonoınik gelişmişlik düzeyinin hızla artış göstermesini beklediklerini anlatan Kaymaz, havalimanını bu açıdan "bulunmaz bir nimet" olarak gördüklerini söyledi.

Kaymaz, iş adamlarının havalimanı fırsatını en iyi şekilde değerlendirmek isteyeceklerini kaydetti. 

Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen de havalimanının kendi ilçelerinde faaliyet gösterecek olmasından dolayı gurur ve mutluluk duyduklarını ifade etti. 


İlçe esnafının açılış...