04 / 05 / 2024

Ordu Skate Park projesinde sona gelindi!

Ordu Skate Park projesinde sona gelindi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi son yıllarda gençlerin büyük ilgi gösterdiği kaykay ve paten spor dallarına destek vermek amacıyla başlattığı Kaykay Pisti (Skate Park) Projesi’nde sona yaklaştı.



 

Spor dallarındaki yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi, gençlerin büyük bir heyecanla beklediği kaykay pistini kısa süre içerisinde hizmete sunacak. Seyir terasları ve diğer üniteleri monte ederek alanı hazır hale getiren Büyükşehir Belediyesi, kaykay pistinin kaba inşaatını tamamladı.

 
ALANDA 8 AYRI MODÜL BULUNUYOR

 

850 metrekarelik alanda oluşturulması planlanan Kumsal Skate Park, Altınordu ilçesinde İlkadım Anıtı’nın yanındaki alana inşa ediliyor. Gelen talepler doğrultusunda hazırlanan proje kapsamında zemin, mevcut kottan 80 cm düşürülerek seyir terası oluşturuldu. Seyir terası, oturma alanı ve dış mekan ise ahşap kaplama yapıldı.

 

Pistin içerisinde paten yapanların kullanımına uygun zemin (saha betonu) oluşturularak, özel tasarımlı kaykay üniteleri bu sahaya yerleştirildi. Ayrıca 8 ayrı modülün yer aldığı pistte kaykay ünitelerinin yüzeyi 6 mm’lik abaka ağacı ile kaplandı.



Ordu Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön