29 / 04 / 2024

Ordu-Giresun Havalimanı güzergahı

Ordu-Giresun Havalimanı güzergahı

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu Gülyalı İlçesi’nde deniz üzerine dolguyla yapılan Ordu-Giresun Havalimanı’nın 22 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla açılacağını söyledi.

Ordu-Giresun Havalimanı tamamlandı!

Planlandığından bu yana 50 yılda 8 cumhurbaşkanı, 25 başbakan, 41 ulaştırma bakanı geçiren ve temeli 3.5 yıl önce atılabilen, Avrupa'nın deniz yüzeyine inşa edilen tek havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı tamamlandı.

Ordu-Giresun Havalimanı'nda seferler yakında başlayacak!

Bakan Elvan, Ordu-Giresun Havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu. Gururu sözlerine yansıyan Elvan, açılış ile ilgili müjdeyi de verdi.Ordu-Giresun Havalimanı'nda seferler yakında başlayacak.

Güncel fındık fiyatları ne kadar? Trabzon, Ordu, Giresun fındık fiyatları belli oldu! 16 Mart 2023 fındık fiyat listesi

Güncel fındık fiyatları çiftçiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki güncel fındık fiyatları ne kadar? 2023 fındık fiyatları kaç lira? Trabzon, Ordu, Giresun fındık fiyatları belli oldu! 16 Mart 2023 fındık fiyat listesi.

3. köprü, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul hızlı tren güzergahı!

Gebze-Çayırova’dan başlayan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve İstanbul Havalimanı üzerinden Kanal İstanbul’a uzanması planlanan hızlı tren güzergahının ayrıntıları belli oldu. İşte 3. köprü, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul hızlı tren güzergahı...

Giresun-Dereli-Şebinkarahisar güzergahında yapılacak tünel TBMM'de!

Giresun-Dereli-Şebinkarahisar güzergahında yapılması planlanan tünel projesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ordu Gülyalı'da arsa fiyatları uçtu!

Ordu-Giresun Havalimanı ile Ordu'nun Gülyalı ilçesindeki emlak fiyatları adeta uçtu. İlçedeki arsa fiyatları borsa ile yarışıyor...

Karadeniz Sahil Yolu'nun Giresun güzergahı meclis gündeminde!

Karadeniz Sahil Yolu'nun Giresun ili güzergahı meclis gündemine taşındı. CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ordu-Giresun Havaalanı'nda dolgu çalışması başladı!

Denize dolgu yöntemiyle yapılan Avrupa’da tek, dünyada üçüncü olma özelliğine sahip Ordu-Giresun Havalimanının doğu kısmının deniz ve kara arasındaki boşluğun doldurulma çalışmalarına başlandı.

Ordu-Giresun Havalimanı Gülyalı'nın kaderini değiştirdi!

Ordu Gülyalı ilçesinin kaderini değiştiren Ordu-Giresun Havalimanı bölgedeki gayrimenkullerin fiyatlarını da artırdı.

3. havalimanı güzergahındaki konutlarda yüzde 72'ye varan artış!

Sahibinden.com Emlak Endeksi 2017 Ocak ayı verilerine göre, 3. havalimanı güzergahında satılık konutlarda metrekare fiyatlarında son üç senede yüzde 72’lere varan artış görüldü.

Ordu-Giresun Havalimanının prestiji artıyor!

Türkiye’nin prestij projelerinden biri olan ve denize dolgu yöntemiyle inşa edilerek Avrupa’da 1. dünyada 3. olan Ordu-Giresun Havalimanı ise açıldığı tarihten bu yana 1.5 yıl içerisinde 1 milyon yolcuyu aştı.

Ordu-Giresun Havalimanı'nın sahası büyütülecek!

Ordu-Giresun Havalimanı'nın kullanım sahası, çevre düzenlemeleri kapsamında denizin bir bölümünün daha doldurulmasıyla genişletilecek.

Ordu-Giresun Havalimanı bölgenin kaderini değiştirdi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Tamamı Türk mühendislerinin eseri olan, dünyanın üçüncü ve Türkiye'nin ilk denize dolgu Ordu-Giresun Havalimanıyla ne kadar gurur duysak azdır" dedi.

Nurettin Canikli, Giresun Gümrük Müdürlüğü binasının inşaatını inceledi!

Ankara'daki Bakanlar Kurulu'nun ardından uçakla geldiği Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Giresun şehir merkezine giden Canikli, burada yapımına devam edilen, Giresun Gümrük Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatında incelemede bulundu.

Ordu-Giresun Havalimanı, Gülyalı'da arsa fiyatlarını artırdı!

Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın bulunduğu Gülyalı ilçesinde arsa fiyatları adeta patladı.

Ordu-Giresun Havalimanı güzergahı Haberi

Ordu-Giresun Havalimanı güzergahı

Türkiye’nin ve Avrupa’nın deniz üzerine dolguyla yapılan ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı çalışmaları iki ile hizmet vermek üzere Ordu’nun Gülyalı İlçesi’nde Temmuz 2011’de başladı. Havalimanından kareler...


Gece gündüz çift vardiya halinde günde 2 bin sefer kamyonla yaklaşık 36 milyon ton taş denize döküldü. Yaklaşık 350 milyon TL’ye tamamlanacak olan havalimanının pisti 3 bin 200 metre, dış koruyucu mendireği 4 bin 500 metre, genişliği ise 45 metreden oluştu.


Havalimanının konforlu olması için pistine ayrıca ‘stone mastic asfalt’ dökümü gerçekleşti. ‘Stone...