05 / 05 / 2024

Ordu hizmetleri

Ordu hizmetleri

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, hem ülkenin hem de şehirlerinin prestijini artıracak yatırımları MIPIM'da sergilediklerini söyledi. Yılmaz; fuara katılmadan önce projelerinin ilgililerle paylaşıldığını belirtti.

TOKİ son 13 yılda Ordu'ya 518 milyon TL yatırım yaptı!

Cumhuriyet tarihi boyunca literatürlerde 'Samsun ile Trabzon arasında sıkışmış bir kent' olarak tanımlanan, ekonomik ve sosyal yönden kalkınma hamlesini bir türlü yakalayamayan Ordu son 13 yılda aldığı hizmet ve yatırımlarla adeta ayağa kalktı.

Ordu Altınordu'ya yeni hizmet binası!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde yeni bir cenaze hizmetleri binasını hizmete sokmaya hazırlanıyor. Karapınar Mahallesi’nde yeni bir hizmet binası inşa ediliyor.

Ordu Altınordu Terminal'i ihaleye çıkıyor!

Altınordu Terminal İnşaatı Yapımı ihaleye çıkıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından, Altınordu Terminal İnşaatı yapım ihalesi duyurusu yapıldı.

Arcem Yapı İnşaat Taahhüt ve Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Arcem Yapı İnşaat Taahhüt ve Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi, Rahmi Deniz Fırat tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Gaziosmanpaşa, Sarıgöl Mahallesi, Ordu Caddesi'nde kuruldu.

Ordu’da Avrupa Gönüllü Hizmeti Koordinatörlüğü açıldı!

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Avrupa Gönüllü Hizmeti Koordinatörlüğü Ofisi düzenlenen açılış töreni ile hizmet vermeye başladı.

Ordu'daki 46 köprü onarılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Ordu ilinin muhtelif yerlerinde bulunan köprüler, yılların getirdiği yıpranmaların etkisinden kurtarılarak daha güvenli hale getiriliyor.

Parma Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Fatih İstanbul Şubesi açıldı!

Parma Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Fatih İstanbul Şubesi,Recep Kaymak Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 28 Eylül'de Fatih, Ordu Caddesi 'nde açıldı.

Havaş Ordu'da hizmete açıldı!

Türkiye'de 26 havalimanına yer hizmetleri sunan Havaş, Avrupa ve Türkiye'de denizin üzerine inşa edilen ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı'nda hizmete açıldı.

Ordu Perşembe'de paraşüt turizmi artıyor!

Türkiye'nin " sakin şehir " ünvanına sahip ilçelerinden Perşembe'de Ordu Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü paraşüt ekibi tarafından Kordon Tepe'den ilk defa atlayış gerçekleştirildi. Ordu Perşembe'de paraşüt turizmi artıyor.

Ece Kent ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece Kent ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Koray Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta Sancaktepe, Emek Mahallesi, Ordu Caddesi'nde kuruldu.

TOKİ Ordu Merkez Konutları'nda başvurular başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ordu Merkez Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan 28 adet daire için başvuru dönemi başladı...

Sıla Konut Müşavirlik Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sıla Konut Müşavirlik Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Havva Ağır tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu

TOKİ Ordu Merkez Evleri'nde başvuru dönemi yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ordu Merkez Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan 28 adet daire için başvurular 17 Nisan'da başlıyor...

TOKİ Ordu Merkez Evleri'nde başvurular için son 4 gün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ordu Merkez Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan 28 adet daire için başvurular 17 Nisan'da başlıyor...

Ordu hizmetleri Haberi

Ordu hizmetleri

Geçtiğimiz yıl Mayıs'ta ilk uçuşun gerçekleştirildiği Ordu-Giresun Havaalanı, beklenenin çok üzerinde bir ilgi gördü. Henüz birinci yılını doldurmadan Türkiye'deki 55 havaalanı arasında ilk 26'ya yerleşen Ordu-Giresun Havaalanı, 10 ayda 330 bin yolcu taşıdı. 3 milyon yolcu kapasiteli havaalanı için bu yıl belirlenen hedef 1 milyon yolcu.


Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen Gayrimenkul fuarı MIPIM'de sorularımızı cevaplandıran Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu-Giresun Havaalanı'nın çok verimli kullanıldığını ve yolcu kapasitesinin hızla arttığına dikkat çekti.


GÜNDE 16 SEFER DÜZENLENİYOR


Hem Ordu hem Giresun göç veren önemli illerin başında geldiğine dikkat çeken Başkan Yılmaz, hemşehrilerinin ağırlıkta bulunduğu iller olan İstanbul, Ankara ve İzmir ile başlayan yurt içi severlerinin diğer illere de başlanacağını ifade etti. Şu anda günde 16 uçağın iniş-kalkış yaptığı Ordu-Giresun havaalanından Antalya ve...