05 / 05 / 2024

Ordu Karacaömer toki

Ordu Karacaömer toki

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ordu Merkez 2. ve 3 Etap Toplu Konut Projesi kapsamında 6 adet konut satışa çıkıyor. Ordu Karacaömer 2. ve 3. Etap TOKİ konutları en düşük fiyatı 117 bin lira.

Ordu Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli atıldı!

Ordu’nun Altınordu ilçesinde inşa edilecek Karacaömer Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli atıldı. Proje, 9 blok 62 iş yerinden oluşuyor.

Ordu Çavuşlar- Yemişli- Karacaömer yoluna asfalt!

Ordu’nun büyükşehir statüsüne geçmesiyle birlikte köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerleri, Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarından nasibini alıyor.

Ordu Gürgentepe TOKİ başvurusu sona erdi!

TOKİ Ordu Gürgentepe projesi kapsamında satışa çıkarılan 97 adet konut için başvuru dönemi bugün sona erdi. Projede 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Ordu Gürgentepe TOKİ Evleri son başvuru günü yarın!

Ordu Gürgentepe TOKİ Evleri son başvuru günü yarın olarak belirlendi. Ev fiyatlarının 191 bin 250 TL'den başladığı proje toplamda 83 adet daire satışa çıkarılıyor.

Ordu Gürgentepe TOKİ Evleri başvuru!

Ordu Gürgentepe TOKİ Evleri başvuru dönemi devam ediyor. Ödemelere göre 120 aydan 180 aya kadar vade imkanı sağlanan projede ev fiyatları 191 bin 250 TL'den başlıyor.

TOKİ Ordu Karacaömer lise ve ilköğretim okulu inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Ordu Merkez Karacaömer 1 adet 32 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ikmal işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Ordu Mesudiye Evleri başvuru işlemleri!

TOKİ Ordu Mesudiye Evleri başvuru işlemleri 22 Şubat 2016 tarihi itibariyle başlıyor. Projede yüzde 15 peşinatta kalan kısım için 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Ordu Altınordu Projeleri teknik danışmanlık ihalesi bugün!

TOKİ Ordu Altınordu Yenimahalle ve Şirinevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ve teknik danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 11.30'da gerçekleşecek.

TOKİ'den Ordu'ya 380 konut!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz "Öğretmenler Sitesi ve Eski Sanayi Sitesi’nin olduğu alanda konutları olanlar için yerleşim yapacaktık. Biz, buranın devrini Toki’ye yaptık ve buraya yaklaşık 380 konut yapılacak" dedi

TOKİ Ordu Altınordu Projeleri teknik danışmanlık ihalesi 4 Şubat'ta!

TOKİ Ordu Altınordu Yenimahalle ve Şirinevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ve teknik danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 4 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

As Karaca İnşaat Medikal Kimya Metal ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Karaca İnşaat Medikal Kimya Metal ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Karaca tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Kartal, Petroliş Mahallesi, Elif Sokak, Fatih Apartmanı'nda kuruldu.

TOKİ Ordu Karacaömer ilköğretim okulu ve lise inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ordu Merkez Karacaömer 1 adet 32 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ikmal işi ihalesi 14 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Ordu Karacaömer'de ilköğretim okulu ve lise yaptıracak!

TOKİ Ordu Merkez Karacaömer 1 adet 32 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ikmal işi ihalesi 14 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Ordu Karacaömer toki Haberi

Ordu Karacaömer toki

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ordu Merkez 2. ve 3 Etap Toplu Konut Projesi kapsamında 6 adet teslimli konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacak.


Ordu Merkez Karacaömer 2. ve 3. Etap Toplu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecektir. Açık Satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 04 Ağustos – 30 Eylül 2014 tarihleri arasında anılan bankanın tüm Şubeleri tarafından kabul edilecek.


Ordu Karacaömer 2. ve 3. Etap TOKİ fiyatları!


TOKİ Ordu Karacaömer 2. ve 3. Etap fiyatları şöyle şekilleniyor;


119 metrekarelik 3+1 konutlar 117 bin lira ve 122 bin liradan satışa sunuluyor. 146 metrekarelik 3+1 konutlar ise 137 bin liradan satışa sunuluyor.


Ordu Karacaömer 2. ve 3. Etap taksitlerri 589 bin...