04 / 05 / 2024

ordu kent meydanı projeleri

ordu kent meydanı projeleri

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak tarihinde gerçekleştirecek.

Ordu'ya iki yeni kent meydanı inşa edilecek!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akkuş ve Kumru ilçelerine kent meydanı yapılması için çalışma başlattı. Kent meydanları kısa bir süre içerisinde projelendirilerek halkın hizmetine sunulacak.

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Ordu Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak tarihinde gerçekleştirecek.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı ilçesi için hazırlanan modern kent meydanı projesinde çalışmalar devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz, kent meydanının Ekim ayı sonunda hayata geçirileceğini açıkladı.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı'nın ihalesi yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı'na yapılacak olan modern kent meydanının ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.

Ordu Kabataş'a kent meydanı inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Kabataş Kent Meydanı için düğmeye bastı.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı ihaleye çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada Çaybaşı Kent Meydanı'nın ihaleye çıkacağının müjdesini verdi.

Ordu Perşembe Kent Meydanı'na ödül!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin hizmete sunduğu Perşembe Kent Meydanı "Uygulanmış Proje Dalında" ödül almaya hak kazandı.

Ordu Perşembe'ye 1 milyon liralık kent meydanı geliyor!

Perşembe'ye 16 milyon lira su ve 22 milyon lira yol yatırımı yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi, 1 milyon lira değerindeki “Kent Meydanı”nın ardından bir büyük projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Ordu'ya iki yeni kent meydanı inşa edilecek!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akkuş ve Kumru ilçelerine kent meydanı yapılması için çalışma başlattı. Kent meydanları kısa bir süre içerisinde projelendirilerek halkın hizmetine sunulacak.

Ordu Gürgentepe Merkez Cami ve Kent Meydanı açıldı!

Gürgentepe ilçesi bugün önemli günlerinden birine daha imza attı. İlçede Merkez Camii ve Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kent Meydanı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Sandıklı Kent Meydanı'nın inşaatı başlıyor!

Sandıklı'da bir milat olacak olan “Kent Meydanı” projesinin inşaatı başlıyor, projenin içinde; 3 Katlı yeraltı otoparkı, 3 katlı işyerleri, kafeler, restaurantlar, çay bahçelerinden oluşan sosyal tesis de yer alacak...

Seyhan Kent Meydanı için tasarım yarışması yapılacak!

Cumartesi Konferansları kapsamında ÇÜ Ramazanoğlu Kültür Merkezi’ne konuk olan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kent merkezine yapılacak yeni kent meydanının tasarımı için ciddi tutarlarda para ödüllü yarışma başlatacaklarını açıkladı.

Kocaeli Karamürsel Kent Meydanı şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de yapımını üstlendiği kent meydanı ve belediye binası inşaatı çalışmaları devam ediyor.Yapının zemin katında müftülük, nikâh salonu, sinema salonları, dükkânlar, sığınak ve çalışma ofisleri bulunacak.

ordu kent meydanı projeleri Haberi

ordu kent meydanı projeleri

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçeleri kent meydanlarıyla donatmayı sürdürüyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çatalpınar ilçesine inşa edecekleri kent meydanını 30 Ocak 2018 tarihinde ihale edeceklerini belirtti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, dört yıl gibi kısa bir sürede ilçeleri kent meydanlarıyla donattıklarını belirten Başkan Enver Yılmaz, “Yaklaşık dört yıl gibi kısa bir süre içerisinde ilçelerimizin büyük bir bölümünü kent meydanlarıyla donattık. Şimdi de Çatalpınar ilçemize modern bir kent meydanı kazandırmak amacıyla çalışma başlattık. Çatalpınar Belediyesi ile Çatalpınar Merkez Camii arasında kalan toplam 6 bin 200 m2lik alanı, kent meydanı olarak yeniden düzenleyeceğiz. Söz konusu bölgede gerçekleştirileceğimiz meydan düzenlemesi ve kaldırım çalışmalarının yanında Merkez Camii önüne de bir şadırvan ve wc yaparak vatandaşların hizmetine sunacağız” diye konuştu. 

BASKI BETON UYGULAMASIYLA...